K:Mure kojameestega!?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
K:Mure kojameestega!?
Mul 98.a vw Passat.
Mure kojameestega, kojamehed t??tavad viimasel astmel vaid, milles v?ib viga olla....
Mure kojameestega, kojamehed t??tavad viimasel astmel vaid, milles v?ib viga olla....
alustades k?ige lihtsamast ilma suurema lammutamiseta oleks esialgu proovida teist releed, see k?ib k?ige lihtsamini k?ljest. relee asub pedaalide kohal, et seda k?tte saada, pead ?ra v?tma selle alumise katte, mis on kinni nelja torxiga (nendest 2 asuvad kaitsmeploki katte taga vasakul armaturi k?ljel). kui see kate k?es, vahib relee kohe vastu, suuruselt h?lmab see 2 pesa ja on tavaliselt paremal all ??res, originaalis on number 377 peale kirjutatud. kui teise releega toimib, on viga k?es, kui ei, pead kangi kontrollima, vajadusel hoovastikku ja mootori ?hendusi endid.
suure t?en?osusega on relee viga.
suure t?en?osusega on relee viga.
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Hinna m??rab ju m??ja - kui uut tahad kontakteeru l?hima varuosakauplusega, kasutatud detaili korral lammutusega.Algselt postitas: Taavsu
aga kui palju see relee v?ib maksta...????????
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
l?liti lahti v?tmine pole lihtne ja ei pruugi p?rast enam kokku saada. Proovi teist l?litit s?damerahustuseks ja selleks ei pea rooli maha v?tma, et proovida, (vahetuseks tuleb ikkagi maha v?tta)
Kas 4 astmes k?ivad kojamehed kiirelt v?i venivad m??da klaasi??
Isel olen pea 10 autol neid hoovastikke remontinud teenusena, siiani pole veel kellelgi l?litis viga olnud aga kui siiski on siis l?litit on mul ka pakkuda!
Soovi korral kontakteeru ps!!
Kas 4 astmes k?ivad kojamehed kiirelt v?i venivad m??da klaasi??
Isel olen pea 10 autol neid hoovastikke remontinud teenusena, siiani pole veel kellelgi l?litis viga olnud aga kui siiski on siis l?litit on mul ka pakkuda!
Soovi korral kontakteeru ps!!
sain korda:P
Viga oli siis hoopisgi kojameeste mootoris.Mootoril olid harjad kulunud:P
v?ib teema lukku panna:P
v?ib teema lukku panna:P