Jama lambdaga
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Jama lambdaga
Autoks Golf3 Vr6 1993.
Pidevalt tekib autole veam?llu lambda andur, lambda on vahetatud ja peaks olema elus, kuid t?na avastasin et autopoolsed lambda juhtmed on kunagi kindlasti lapitud ja ei n?e k?ige paremad v?lja. Nimelt kas ma saan juhtmeid mingit moodi kontrollida, autodatast leidsin et juhtmed 3ja4 peaks andma auto t??tades aku pinge (lambda lahti ?hendatult), kuid ei need juhtmed (punane ja pruun) ei anna mitte mingit pinget...M??tsin ka teisi variante aga ei tulnud ?heski juhtmest midagi.
P?hik?simus ongi, kas need punane ja pruun juhe peavad kindlalt aku pinget andma t??tades?
PISTIK
pruun ja punane siis ?lemised paarilised.
[Muudetud: 22-3-2009 jimbo]
Pidevalt tekib autole veam?llu lambda andur, lambda on vahetatud ja peaks olema elus, kuid t?na avastasin et autopoolsed lambda juhtmed on kunagi kindlasti lapitud ja ei n?e k?ige paremad v?lja. Nimelt kas ma saan juhtmeid mingit moodi kontrollida, autodatast leidsin et juhtmed 3ja4 peaks andma auto t??tades aku pinge (lambda lahti ?hendatult), kuid ei need juhtmed (punane ja pruun) ei anna mitte mingit pinget...M??tsin ka teisi variante aga ei tulnud ?heski juhtmest midagi.
P?hik?simus ongi, kas need punane ja pruun juhe peavad kindlalt aku pinget andma t??tades?
PISTIK
pruun ja punane siis ?lemised paarilised.
[Muudetud: 22-3-2009 jimbo]
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 170 korda
4-juhtmega lambdal on 2 juhet k?te (e. siis 12V), ?ks on signaal ja ?ks mass. Kui Autodata nii need v?rvid m??ratleb siis tuleb uskuda ja sul ei tule j?relikult lambdale k?ttepinge peale, alusta sellest. El. ahelate skeeme saab netist kui endal pole.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
autodatast peaks mootori elektriskeem ?ra n?itama mis v?rvi juhe mis on.
loetle k?ik juhtmete v?rvid mis sul seal on.
vaata sealt lehelt, ehk klapivad m?ned v?rvid sinu lambdaga. http://www.lambdasensor.com/main/mcolours.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
[Muudetud: 22-3-2009 nephex]
loetle k?ik juhtmete v?rvid mis sul seal on.
vaata sealt lehelt, ehk klapivad m?ned v?rvid sinu lambdaga. http://www.lambdasensor.com/main/mcolours.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
nii. las ma seedin. 2 massi on. lambda enda mass ja siis k?ttekeha mass. ja lambda signaal +0.5 ja k?ttekeha +12V.
kui k?ttekeha otsale vool peale ei tule siis v?ibki olla kas juhe katki kusagilt v?i t?esti aju ei anna seda voolu v?lja. v?ib ka l?his olla. see k?ttekeha + juhe kuskilt sulanud vastu keret vms.
no n??d peaks teema algatajal ka selge olema
tester pihku ja m??tma.
kui k?ttekeha otsale vool peale ei tule siis v?ibki olla kas juhe katki kusagilt v?i t?esti aju ei anna seda voolu v?lja. v?ib ka l?his olla. see k?ttekeha + juhe kuskilt sulanud vastu keret vms.
no n??d peaks teema algatajal ka selge olema

Mingit releed positsioonis 21 k?ll ei ole ja kaldun arvama, et seal seda ei peakski olema (parimal juhul saab seal olla mingi kaitsme suurune jublakas) . Keegi Golf3 Vr6 omanik v?iks seda j?rgi vaadata...
Ma vaatan ?ldiselt, et seda releed n?itab autodata, et kontrollida alates 95 aastast ja corradodel, ma loodan k?ll v?ga, et see relee ei ripne kuskil juhtmete k?ljes muidu ma olen suures h?das.
K?siks veel kus asub sellel autol peamine maandus juhe?
[Muudetud: 23-3-2009 jimbo]
Ma vaatan ?ldiselt, et seda releed n?itab autodata, et kontrollida alates 95 aastast ja corradodel, ma loodan k?ll v?ga, et see relee ei ripne kuskil juhtmete k?ljes muidu ma olen suures h?das.
K?siks veel kus asub sellel autol peamine maandus juhe?
[Muudetud: 23-3-2009 jimbo]
Katki oli k?ttepool pluss juhe ehk nr1.
P??rded langesid kohe peale k?ivitamist 600-700 kanti...samas VAG-COM n?itab mingeid imelikke v??rtusi "o2 active" kohapealt (vahepeal isegi ?le 1 ei tea kas on ?ldse ?ige asi), peab vist ise k?sitsi testriga m??tma lambda v??rtusi.
[Muudetud: 26-3-2009 jimbo]
P??rded langesid kohe peale k?ivitamist 600-700 kanti...samas VAG-COM n?itab mingeid imelikke v??rtusi "o2 active" kohapealt (vahepeal isegi ?le 1 ei tea kas on ?ldse ?ige asi), peab vist ise k?sitsi testriga m??tma lambda v??rtusi.
[Muudetud: 26-3-2009 jimbo]