VR6 mootor jamab
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
VR6 mootor jamab
Tere, mureks siis j?rgmine, et mootor longib, p??rded on k?rgel (umbes 1500 t?hik?igul), p??rded k?iguvad vahepeal, kiirendades vahest hakkab t?rkuma, k?ik see juhtus peale s?itu lihtsalt, ?kki keegi oskab ?elda, kust alustada?
Mootoriks on siis Vr6 2.8 128kw 93a ja manuaal.
Ette t?nades, Alar
Ette t?nades, Alar
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Alusta sellest et teed kapoti lahti ja vaatad kas k?ik on v?liselt korras (pistikud, l?dvikud, voolikud kinni). J?rgmine asi on veakoodid ajust k?tte saada.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
Selline p??rete k?ikumine ja turtsumine on mul ka korra olnud. Kas k?tuse kulu on ka tavaliest k?rgem?
Minu probleem seisnes selles, et ?ks vist karteri tuulutuse l?dvik oli alt poolt pikalt kuuma saamise t?ttu alt poolt katki l?inud. Aga kui sul on l?dvikud terved, siis on jah probleem kuskil mujal.
Minu probleem seisnes selles, et ?ks vist karteri tuulutuse l?dvik oli alt poolt pikalt kuuma saamise t?ttu alt poolt katki l?inud. Aga kui sul on l?dvikud terved, siis on jah probleem kuskil mujal.

Arbuus driver since 2010
-
- Moderaator
- Auto: G3 3.0 VR6 N/A
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 177 korda
Tsirkulatsioonipump mis salongi radikal vahel ikka toimib?Algselt postitas: slava34
mitte eriti teemase aga mull kah mure. ?ks l?dvik l?ks katki see mis mootorist salongi radikase tosoli laseb,vahetasin ?ra, valasin tosoli t?is ja omast arust lasin ?hku kah v?laja aga soja ?hki ikka ei puhu. keema kah ei l?he, ?kki keegi teab mis teha?? t?nan.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
-
- Huviline
- Auto: Passat VR5 4Motion / Golf Plus 1,6FSI
- Kontakt:
drossel
Kuna viimati drosselit on puhastatud.? Olen pidanud VR6 ja n??d VR5.Algselt postitas: v?rr6
Tere, mureks siis j?rgmine, et mootor longib, p??rded on k?rgel (umbes 1500 t?hik?igul), p??rded k?iguvad vahepeal, kiirendades vahest hakkab t?rkuma, k?ik see juhtus peale s?itu lihtsalt, ?kki keegi oskab ?elda, kust alustada?
Ette t?nades, Alar
Kui viga oli ja ?ra kadus, siis tuleb arvatavasti varsti uuesti.
Et pole paha klappi puhastada - lihvida. Ju ta t?kib kiiluma juba.
kuramuse volkar on nagu pereliige, sööb vaikselt pappi hamstri moodi