generaatori rihma seib
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
Minul autoks passat 1998 1,9 td. K?simus j?rgmine: kas generaatori otsas olev rihma seib peaks olema siduriga variant v?i mitte? Geneka enda pealt leidsin tuvastamiseks kaks numbrit 0 123 320 025 ning 028 903 027 s. Genekas ise 90 A. K?simus just selle p?rast ?hus, et kui see peaks olema siduriga variant, siis see igal juhul ei toimi ning sel juhul ka generaatori laagrite vahetuse tasuvus k?sim?rgi all.
-
- Huviline
Kindlasti siduriga. Minul oli just selle sama rullikuga jama. Sidur oli kinni j??nud. V?liselt ei n?inud miskit, k?ik tundus nagu sujuvalt liikuvalt. Hommikuti k?ivitades tegi ka natuke h??lt, aga mitte palju. Kuniks see elukas l?hkus pinguti ?ra ja siis lasin ka juba selle rulliku ?ra vahetada. T?? k?igus ?llatus suur. See rullik oli suutnud ka geneka v?lli juba k?veraks peksta ja laagrid ?ra l?hkuda. Nii et v?iksest remondist sai suur remont:(
-
- Huviline
Siiski k?simus ?hus - kuidas ma teda kontrollida saaks, on seda v?imalik teha rullikut geneka k?ljest eemaldamata?
Speissu, tundub, et mul suht sama teema, sest kuu - kaks tagasi vahetasin samuti pinguti v?lja. Palju sa selle siduriga rulli eest kr?bisevat v?lja andsid? Mis sa arvad, kas see kinnine sidur on mu uuele pingutile v?ga suurt kahju j?udnud teha 3 - 4000km jooksul?
[Muudetud: 1-4-2009 mihkels999]
Speissu, tundub, et mul suht sama teema, sest kuu - kaks tagasi vahetasin samuti pinguti v?lja. Palju sa selle siduriga rulli eest kr?bisevat v?lja andsid? Mis sa arvad, kas see kinnine sidur on mu uuele pingutile v?ga suurt kahju j?udnud teha 3 - 4000km jooksul?
Minul konkreetselt l?ks 1040 rullik ainult. Otsiti v?lja geneka andmete j?rgi. Aga seal kandis on rulliku hind umbes. Suht kr?be hind ?he v?ikse vidina kohta.Algselt postitas: mihkels999
Kui pinguti sirgelt on ja jookseb ka rihm seal peal otse, siis pole veel vast hullu midagi. Mina sain uue pingutiga mingi 8000 kilti l?bi lasta enne kui asi jamaks kiskus.
Aga selle kontrollimise poole pealt ei oska ma muud soovitada, et kuis t??miis mulle ?tles: "Rullik v?ib ainult ?hte pidi geneka v?lli kaasa vedada, teistpidi keerates peab t?hjalt jooksma"
Re: generaatori rihma seib
Kas selline variant ka olla võib, et rulliku süül kaob laadimine?
Või on kindel reegel, et siduri purunedes jääb ta "jäigalt" ühendatuks?
Või on kindel reegel, et siduri purunedes jääb ta "jäigalt" ühendatuks?
Re: generaatori rihma seib
siduri purunemisel võib osa rullist ka otast ära joosta ja kui eriti hästi läheb näiteks suurtel pööretel siis võib ka uut ventikat vaja minna ja lisaks ka radikat