VAG-Com diagnostika ja pisivead

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

romulus
Huviline

Lugemata postitus Postitas romulus »

Kas selle kaabli abil saab ka nt halli anduri ja s??tepooli vigu k?tte? Keegi Tartus saaks aidata l?bi h?pata raatuse t?navalt ja proovida kas saab k?tte vead? Masinaks ?92 2.0 85kw Vento, probleemi kirjeldus:

http://www.vwklubi.org/forum/viewthread.php?tid=43208" onclick="window.open(this.href);return false;

Oleksin v?ga t?nulik!
Roman,
56 15 72 72
Volkswagen - da weiß man, was man hat.

qoolager
Huviline
Lugemata postitus Postitas qoolager »

Algselt postitas: kuido85
mul on pira soft mingi crackiga ja s?bra k?est laenatud kolmanda j?rgu kaabel ja olen sellega k?ik probleemid lahendanud alates sellest et kellegil armatuuri saksakeelest inglisekeelde ja l?petades enda auto rooli nurga anduri parandamisega ja resettimisega...jookseb vahest kokku aga apole yhtegi krooni investeerint :-D
Kust seda crackiga varianti saada oleks?

kuido85
Huviline
Lugemata postitus Postitas kuido85 »

riputasin ?les http://www.hot.ee/kuido85/VAG-COM409.1+" onclick="window.open(this.href);return false; ... NGLISH.rar iga muidu mittelubatava liigutuse jaoks pead cracki installima..?le laskma nagu uuesti...kui programm k?ib.

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Mina ostsin kogu tutika kupatuse 500 eeguga ?he klubilise k?est ja ei mingit kr?kkidega jamamist, t?isversioon m?hiseb nagu muiste. Seadista ja h?ki nagu s?da kutsub:)

109ase
Huviline
Auto: VW VENTO 92a 66kw 1.8CL

Lugemata postitus Postitas 109ase »

K?siks siin meestelt abi,et autos koll sees,oleks vaja juhe k?lge panna ja v?llja lasta autoks vw vento 1.8 66kw
on m?ni abivalmis inimene tallinnas
ja palju see maksma l?heb.

Vasta

Mine “Elektroonika”