Katusereelingute eemaldamine?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 18 korda
Katusereelingute eemaldamine?
Tere
Mure selline et oleks vaja eemaldada passat 98a masinalt katusereelingud, kuna reelingu jalgade juurest tiba roostetab.
K?siks, kuidas ja kui suur t?? see on? Kuidas ja mis nurga alt l?heneda ;D
Rainer
Mure selline et oleks vaja eemaldada passat 98a masinalt katusereelingud, kuna reelingu jalgade juurest tiba roostetab.
K?siks, kuidas ja kui suur t?? see on? Kuidas ja mis nurga alt l?heneda ;D
Rainer
Viimati muutis argo, 08 Mär 2012, 19:14, muudetud 1 kord kokku.
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Eest, keskelt ja tagant sakuta ettevaatlikult plast katted maha, nende all M8 muttrid 13mm keera lahti ja k?es nad ongi.
NB! esimeste ja tagumiste katetega soovitaks eriti ettevaatlikult toimetada, kuna kinnitused kipuvad praktiliselt alati purunema (p?rast aitab liim)
NB! esimeste ja tagumiste katetega soovitaks eriti ettevaatlikult toimetada, kuna kinnitused kipuvad praktiliselt alati purunema (p?rast aitab liim)
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Veteran
- Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
Nii reelignud sain k?tte ... ja klambrid j?id k?ik terveks 
Kuna plaan on reelingud ?ldse eemaldada( terve aasta jooksul pole neid vaja olnud)
Siis siit k?simus: kuidas oleks k?ige m?istlikum need poldiaugud kinni katta ...
Rainer

Kuna plaan on reelingud ?ldse eemaldada( terve aasta jooksul pole neid vaja olnud)
Siis siit k?simus: kuidas oleks k?ige m?istlikum need poldiaugud kinni katta ...
Rainer
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
- jussike
- Tunnustatud
Kuna augud on ??ratult suured, siis keevitamine on v?listatud, t?mbab katusele pinged sisse ja p?rast pead terve katuse pahtli alla panema. Soovitaks spetsiaalset 3M-i kahekomponentset kere/pleki liimi (mina kasutan seda katuste vahetuseks ), et siis pleki t?kid alla liimida.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Veteran
See variant mulle juba meeldib, kuna keevituses nii k?va k?si ei ole ...Algselt postitas: jussike
Kuna augud on ??ratult suured, siis keevitamine on v?listatud, t?mbab katusele pinged sisse ja p?rast pead terve katuse pahtli alla panema. Soovitaks spetsiaalset 3M-i kahekomponentset kere/pleki liimi (mina kasutan seda katuste vahetuseks ), et siis pleki t?kid alla liimida.
aga Jussike, millisest kauplusest ma seda liimi saaks? Ma eeldan, et seda v?ga palju ei tohiks minna .... 6 auku ikkagist ...
Rainer
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
- jussike
- Tunnustatud
Tallinnas saab seda Hiteh v?rvipoest Kadaka autoturu taga, ka Benefitist peaks saama. H?da lihtsalt selles, et m??akse seda suht suures tuubis ja kasutamist lihtsustab spets p?stol. Ise hetkel pikal haiguslehel ja ei saa ka seet?ttu sind kahjuks tuubi l?puga aidata.
-
- Veteran
Okei ...
aga mingi muu aseaine ? ... ei raatsi k?ll v?ga seda tervet tuupi osta, kui sellele rakendust pole.
Selline ebaviisakas k?simus, et kui kaua see pikk haigusleht on? ?kki kannatab oodata. Kuna pean veel pahtlid ja toon, toonis v?rvi leidma ....
Rainer
aga mingi muu aseaine ? ... ei raatsi k?ll v?ga seda tervet tuupi osta, kui sellele rakendust pole.
Selline ebaviisakas k?simus, et kui kaua see pikk haigusleht on? ?kki kannatab oodata. Kuna pean veel pahtlid ja toon, toonis v?rvi leidma ....
Rainer
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.
- jussike
- Tunnustatud