Auto endiselt aastast 89. Kui k?imakasti k?ljst lahti v?tta ja trelliga ringi ajada siis n?itab. Foorumist loetu p?hjal siis vist k?imakastis olev tigu kulunud?.....kui raskeks see teo vahetus v?ib kujuneda.......eeldusel et asi ikka selles.
Viimati muutis argo, 08 Mär 2012, 19:01, muudetud 1 kord kokku.
aaa...krat ma m?tlesin, et kastis sees on to tigu, mitte too mis sealt poldi lahti keerates v?lja tuleb......et see s?steem tuleb siis lihtsalt ?ra vahetada jah?
v?ta see ?ra ja siis n?ed kas hambad ?kki maas kas siis kastist v?i mujalt
sa v?id ka nii proovida, et pane see hammakas trossi otsa ja siis aja ringi kas siis spidokas t??tab
OK. S?nastan oma napis?nalise k?simuse ?mber. Endal siiani alati kastist koos trossiga v?lja ilmunud ka trossi otsa stopperr?ngaga kinnituv nn. tigu. Fotol ma seda ei n?e.
K?simus; kas see tigu v?eti pildistamise ajaks ?ra, j?i kasti oma pessa, v?i on ?ldse lahkunud?
Monah,kasutaja foorumis, miks hakid teema algataja juttu. Oli ka lause l?pus et ..,,k?imakastis olev tigu kulunud,,. Postitatud 25. 04. 09. Siis tuli uus k?simus.15. 05. kell 20. 39. et ,,Ons viga k?igukasti sisemuses,,. Sellele ma ju vastasin.
Selle pildil oleva trossi otsas peaks see tigu ikkagi olema. Ja peaks stopperr?ngaga sinna soonde fikseeruma, mis sul fotol n?ha. Kui trossi v?lja t?mmates see mingil p?hjusel sealt lahkus, siis... Seal augus sees teda ei paistnud?