Passati 97a. elektriakna imelik probleem.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
IguanaDuet
Huviline
Auto: VW Passat

Passati 97a. elektriakna imelik probleem.

Lugemata postitus Postitas IguanaDuet »

Auto ehitus aasta oleks siis 97.

Probleem siis selles ,et tagumine vasak aken k?ib juhipoolsest plokist vajutades ilusti alla ja ?les nagu peab k?ima. Kuid kui tagant alla lasta ei sa enam tagant istuja seda ?les lasta vaid seda saab juhi plokist ainult teha.

Teine probleem on tagumise parempoolse aknaga. Juhipoolsest plokist ei k?i ta ei alla ega ?les kuigi mootor t??tab. Kuid kui ta vahepeal on veitsa alla kukkunud ( millegi p?rast vahepeal nii juhtub :D ) siis saab juhipoolt ja ka tagant seda ?les lasta.

Loodan ,et saite probleemidest aru ja iga tark ?petus on proovimist v??rt.

Ait?h, Tarmo.

[Muudetud: 3-5-2009 IguanaDuet]

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

tagumise paempoolse akna probleemon ilmselt selles valges ?maras plastik punnis mis ?hendab akna trossimehhanismi ja klaasi omavahel ja mis aegajalt kipub sealt lahkuma, vahel ka siis pannakse see halvasti tagasi kui toonklaase paigaldatakse. Suure t?en?osusega on see ukse sees ja mis tuleks v?lja ?ngitseda ja tagasi asetada l?bi ?mara luugi. Selle kohta on netis palju ?petusi ja ka koos piltidega.
vasakul aknal tundub olema tagaukses oleva l?liti probleem, kas on l?litil rike v?i on pistik tagant ?ra l?litil

IguanaDuet
Huviline

Algselt postitas: alts20
tagumise paempoolse akna probleemon ilmselt selles valges ?maras plastik punnis mis ?hendab akna trossimehhanismi ja klaasi omavahel ja mis aegajalt kipub sealt lahkuma, vahel ka siis pannakse see halvasti tagasi kui toonklaase paigaldatakse. Suure t?en?osusega on see ukse sees ja mis tuleks v?lja ?ngitseda ja tagasi asetada l?bi ?mara luugi. Selle kohta on netis palju ?petusi ja ka koos piltidega.
vasakul aknal tundub olema tagaukses oleva l?liti probleem, kas on l?litil rike v?i on pistik tagant ?ra l?litil

Ait?h abi eest. Aga kas sa saaksid mulle mingi lingi anda kust ma saaksin need ?petused kuidas see parempoolne tagumine aken korda saada?

IguanaDuet
Huviline

Sai j?lle proovitud korda teha. Ilmes uus problee. Nii kui ma l?liti pistikusse panen l??b ta hullu kiirusega akna alla ja k?ik.

Krisss
Huviline

Lugemata postitus Postitas Krisss »

Vasakpoolse kohta niipalju, et kas juhe katki v?i on l?liti otsad andnud.
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...

IguanaDuet
Huviline

Algselt postitas: Krisss
Vasakpoolse kohta niipalju, et kas juhe katki v?i on l?liti otsad andnud.
Eks peab proovima teise l?litiga seda probleemi lahendada.

Krisss
Huviline

Pm saad proovida ka nii, et ?hendad l?litisse minevad juhtmed kokku ja kui t??tab, siis l?liti vigane. Kui ei t??ta, on viga j?relikult juhtmes...

IguanaDuet
Huviline

Pm saad proovida ka nii, et ?hendad l?litisse minevad juhtmed kokku ja kui t??tab, siis l?liti vigane. Kui ei t??ta, on viga j?relikult juhtmes...
aga seal on ju 4,5 v?i juhet kui ma ei eksi. Hakkan lampi ?ksteise vahel ?hendama neid? :D Nii ma v?in vist asja veel hullemaks teha.

samzik
Klubiline
Telefon: 55558855
Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas samzik »

?ldiselt aknaid juhitakse l?bi aju, seega lampi ?ra ?henda midagi, lased lihtsalt halvimal juhul aju l?bi. Mulle tundub, et m?lemal on suht sarnane viga, lisaks parempoolsele mehaanilisele veale on seal ilmaselt ka elektriline, aga see selgub peale mehaanilise remonti.
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.

IguanaDuet
Huviline

Algselt postitas: samzik
?ldiselt aknaid juhitakse l?bi aju, seega lampi ?ra ?henda midagi, lased lihtsalt halvimal juhul aju l?bi. Mulle tundub, et m?lemal on suht sarnane viga, lisaks parempoolsele mehaanilisele veale on seal ilmaselt ka elektriline, aga see selgub peale mehaanilise remonti.

Jama selles ,et kui tahakski uut l?litit osta siis minu meelest puudub J?rvamaal autolammutus. Siit ka soov ,et ?kki kellegil J?rvamaalt on m??a Passati 97a, universaali tagumist akna l?litit?

Krisss
Huviline

Algselt postitas: IguanaDuet
aga seal on ju 4,5 v?i juhet kui ma ei eksi. Hakkan lampi ?ksteise vahel ?hendama neid? :D Nii ma v?in vist asja veel hullemaks teha.
Tegelikult saab kontrollida kahte moodi, ?ks oli siis see ?hendamise moodus, mis pole t?esti k?ige turvaliseim.
Teine v?imalus testriga proovida m??ta takistust.
Testri kaks otsa l?liti klemmidele ning kui vajutad nuppu, peab takistus minema l?pmatuks (kui ei l?he, ei anna l?liti voolu edasi)
Kui tahad t?psemalt miskit k?sida, siis ps :)

IguanaDuet
Huviline

Krisss, l?litisse annab ju voolu edasi. Seda j?reldan sellest kui panen l?litile juhtme taha l??b kohe akna alla. Siis ju j?relikult peaks vool sinna sisse l??ma. Ma ise kardan arvama ,et probleem v?ib peituda l?litis.

Vasta

Mine “Elektroonika”