vw bora 1,9 TDI 81 kw 1999.a. suitseb veidi
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
- Tänatud: 1 kord
vw bora 1,9 TDI 81 kw 1999.a. suitseb veidi
Mure siis selline, et kui auto m?nda aega seisnud ja mootor t?iesti maha jahtunud ja uuesti s?itu minna siis algul 1-3 k?iguga kiirendades viskab sinist tagant v?lja. Palju seda ei tule samas ei saa ?elda et ka v?he. Peale veidi s?itmist ja uuesti kiirendades kaob ?ra.K?ivitades ei tule midagi v?lja, kuid just siis tuleb kui algul kiirendada, ei aita isegi 5 min. mootori soendamine.
Olen muidu t?heldanud v?ikest ?li s??mist nii 2000-3000 km peale ~200-300 ml.
Oskab ehk keegi ?elda milles viga. Algul autot ostes ei pannud k?ll seda t?hele, kuid tekkis minu arust peale seda kui olin paagi paar korda p?ris t?hjaks s?itnud. K?ttefilter vahetatud eelmine aasta s?gisel.
Olen muidu t?heldanud v?ikest ?li s??mist nii 2000-3000 km peale ~200-300 ml.
Oskab ehk keegi ?elda milles viga. Algul autot ostes ei pannud k?ll seda t?hele, kuid tekkis minu arust peale seda kui olin paagi paar korda p?ris t?hjaks s?itnud. K?ttefilter vahetatud eelmine aasta s?gisel.
Diesel Power KEEPS ME GOING
-
- Huviline
- Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw
mina pakkuks et turbo on l?bi et v?lli vahelt l??b ?li l?bi kompressori poole peale.Seda saad kontrollida sellega et v?tta turbo l?dvikud lahti ja vaata kui hullult ?li sees on.Teine v?mialus et mootoris on tekkinus surve sisse ja l??b ?levalt karteri tuulutusest ?li turbo l?dvikusse.aga eks anna teada mis viga oli:)
-
- Huviline
- Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.
turbo l?dvik oli jah seest ?line, kuid ei oska ?elda kas seda oli palju v v?he, sest olen suhelnud paljude dislavendadega ja see pidi norm olema et ?line veits. kuigi kui n?puga t?mmata l?dviku seest siis n?pp oli ikka p?ris ligane. Lisaka oli seal mustust kah mis nagu p?lemisj??kide moodi olid ja l?hnas kah nii.
-
- Huviline
-
- Huviline
- Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG
peale s?idu l?ppu v?ta lahti k?igealumine turbo l?dvik ja las siis auto seisab paar tundi, sest kui turbo lekitab ?li siis selle paari tunniga vajub see k?ige alumisse kohta ja kui peale paari tunnist seismist on seal v?ike loik ja n??d s?itma minnes suitsu ei ole on mure teada
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus
meie hoiame vw elus
-
- Huviline
niih...sai siis l?puks ka alumise turbo l?dviku lahti v?etud, seest oli veidi m?rg, kuid mitte ligane nagu ?lemine turbol?dvik.
Sai ?htlasi tehtud ka ?livahetus ja avastatud, et millegi p?rast, kui rohkem gaasi anda, viskab v?ikseid ?lipritsmeid karteri tuulutusest ?hul?dvikusse millega ?henduses.
Oskab ehk keegi ?elda millest see nii v?ib olla. Sinna see ?li arvatavasti kaob. Veidi lekib ka vist klapikambrikaane tihend kuid seda v?ga v?he.
Sai ?htlasi tehtud ka ?livahetus ja avastatud, et millegi p?rast, kui rohkem gaasi anda, viskab v?ikseid ?lipritsmeid karteri tuulutusest ?hul?dvikusse millega ?henduses.
Oskab ehk keegi ?elda millest see nii v?ib olla. Sinna see ?li arvatavasti kaob. Veidi lekib ka vist klapikambrikaane tihend kuid seda v?ga v?he.
-
- Huviline
-
- Huviline
Minu 1.9 tdi 81kw on samuti lõdvikud seest vähe õlised, kuigi ei tohiks olla, siis tegelikkuses on ikkagi enamusel sellel mootoril väheke mustad need torud. Veaks võib olla kulunud turbo võlli laagrid, mille tulemusel siis tekibki suurem võlli lõtk ja auto tavaliselt hakkab rohkem õli tarbima, suitsema, halveneb minek ning võib teha tavapärasest teist häält. Ja kui turbo võll hakkab läbi minema, siis saad selle juurde lõdviku mahavõttes ning käega kontrollides kindlaks teha kui suur on lõtk. Kui on väike risti lõtk, siis see pole hullu, aga ei tohiks olla pikki lõtku. Samuti soovitan sul üle vaadata karterituulutus süstemi, kui see umbes, võib samuti turbo ajusi k...pida!!!
masuudipõleti
-
- Huviline
turbo lõtku pole kontrollinud kuid nagu eelnevalt kirjutasin, alumine lõdvik peale seismist väga vähe märg ning esialgse läbivaatuse tulemusena viskab karteri tuulutusest sisselaskesse õli kui lasta pöörded sinna 2500 kantimtsn kirjutas:Minu 1.9 tdi 81kw on samuti lõdvikud seest vähe õlised, kuigi ei tohiks olla, siis tegelikkuses on ikkagi enamusel sellel mootoril väheke mustad need torud. Veaks võib olla kulunud turbo võlli laagrid, mille tulemusel siis tekibki suurem võlli lõtk ja auto tavaliselt hakkab rohkem õli tarbima, suitsema, halveneb minek ning võib teha tavapärasest teist häält. Ja kui turbo võll hakkab läbi minema, siis saad selle juurde lõdviku mahavõttes ning käega kontrollides kindlaks teha kui suur on lõtk. Kui on väike risti lõtk, siis see pole hullu, aga ei tohiks olla pikki lõtku. Samuti soovitan sul üle vaadata karterituulutus süstemi, kui see umbes, võib samuti turbo ajusi k...pida!!!