K: g2 51kw turboka j?ud

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
VolkswagenGTD
Huviline
Tänanud: 1 kord

K: g2 51kw turboka j?ud

Lugemata postitus Postitas VolkswagenGTD »

Lugu siis nii et sain auto k?ima, kuid kui n?iteks madalamatel p??retel s?ita siis m?gedel kipub ?ra surema. Nt kui linnas ristmikult ?ra keerata, vahetades kolmanda v?i teise peale siis m?est ?les madalamatel p??retel alguses ei taha kiirust ?les koguda, kui saab natukene k?rgemaid p??rdeid umbes2000 v?i peale sis hakkab astuma kui turbo j?rgi vilistama hakkab. Turbokaomanikud jagage omade autode kogemusi ja andke n?u. Ise arvan et asi v?ib olla veidi valesti regullitud s??tes, kuna talvel pumpa vahetades sai mootor k?ll ilusti tiksuma, kuid ?ks tuttav teadjamees ?tles et iga mm loeb. Muidu muud midagi h?da ei ole, ainult et plaan k?ruga tr?ni vedada ja arvan et v?in veidi h?tta j??da. Muidu mootor on keskeltl?bi pool miljonit ka juba s?itnud siis asi v?ib olla ka uimases mootoris v?inii.
Muidu p?ris huvitav oleks ka teada palju ?ldse 51kw diiselturbokaid leidub siin klubis, v?ib kogemusi vahetada.:P

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

See ongi see n?ndanimetatud turbo viivitus. Madalatel p??retel 1,6 -se. mootori turbo ei ole veel ,,t?? valmis,, . Alates ca. 2200 ja edasi p??rdeid hakkab turbo abistama. Valel s??tel on hoopis teised s?mtomid. Hiline s??de,t?hik?igul sinine vine taga ja mootor k?ib ,,pehmelt,, . Liig varane s??de, mootor k?ib v?ga ,,k?rinaga,, nagu Bellaruss traktor k?nnab p?ldu. S??det v?id ju ka ise ilma riskimatta muuta nii varasemaks ,kui hilisemaks. Teed katse eksitus meetodit. Mul on ka 51kw. TD. kautuses.

VolkswagenGTD
Huviline

Ja kuidas muidu tundub? S?idab t??kindlalt ja muresid pole? Kaua sa juba oled ringi k?rutanud sellega?;D

m14m5
Huviline
Auto: mõned passatid

Lugemata postitus Postitas m14m5 »

Algselt postitas: T6nis2
See ongi see n?ndanimetatud turbo viivitus. Madalatel p??retel 1,6 -se. mootori turbo ei ole veel ,,t?? valmis,, . Alates ca. 2200 ja edasi p??rdeid hakkab turbo abistama. Valel s??tel on hoopis teised s?mtomid. Hiline s??de,t?hik?igul sinine vine taga ja mootor k?ib ,,pehmelt,, . Liig varane s??de, mootor k?ib v?ga ,,k?rinaga,, nagu Bellaruss traktor k?nnab p?ldu. S??det v?id ju ka ise ilma riskimatta muuta nii varasemaks ,kui hilisemaks. Teed katse eksitus meetodit. Mul on ka 51kw. TD. kautuses.
sain ka t?na masinaga s?ita, ning ausalt?eldes madalatel p??retel puudub samah?sti kui t?ielikult j?ud, isegi tavaline 40kw mootor on kordades erksam, praegu nagu aind turboj?ul liiguks, nv-l plaanis sis s??det n?ppida, vaatab kas muudab midagi.

T6nis2
Huviline

Eks enne mind ole eelmine omanik kah v?he vaeva n?inud.mida ma l?puni ei tea. Turbo puksid, kolvi r?ngad, ise vahetasin pumbal k?ik vedelikku pidavad tihendid+ gaasihoovastiku puksid ja veo v?lli puksid. Praegu on mootor nagu ,,antsu viiul,, .Samas l?bis?it julgelt pool milli ja+.Jutt GTD-le.

[Muudetud: 25-5-2009 T6nis2]

VolkswagenGTD
Huviline

ingel [VW Bot: "Keel korda!"] jah, nu t?itsa jama on nii s?ita kui ristmikutel kiirust ?les ei kogu siis olen nagu tigu. Teised peavad mu j?rgi ootama ja kui turbo j?rgi tuleb siis kiirendab . Et inimesed suht v?ivad m?elda et mis mul viga on;DRistmikul keerates nagu tigu ja p?rast nagu rakett kimab ?ra:P
Kas sul sellist jama ei ole olnud kunagi et alguses kui k?ik sees ja sidur lahutatud liikuda sugugi ei taha- no nii ??sti aeglaselt kiirust kogudes siis l?heb ja kui turbo j?rel siis normaalne? ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ei tea jah mis teema sellega on:mad:

[Muudetud: 25-5-2009 VolkswagenGTD]

T6nis2
Huviline

Kuidas j?i siis selle s??te momendiga? Kas pole hiline?. Ons t?hik?igul kerget sinakat vinet taga. Hiline s??de teeb ka alg kiirenduse uimaseks. Samas k?ik on suhteline. F-1-he.s?itja ei saa ?ldse aru mis autodega me s?idame,kui ta ka prooviks G 2-hte. GTD.51 kw. See lihtsalt n?iteks suhtelisuse kohapealt.

VolkswagenGTD
Huviline

K?ivitub h?sti, k?ib ka kuid t?est kergelt tuleb sinakat vinet tagant. Salongi on ka seda tunda:( Eks me kasutajaga m14m5- ega nv-sel asjatame ja vaatame mis saab, aga loodame et saab korda ilusti. Ja t?esti algj?ud on null.

VolkswagenGTD
Huviline

V?hemalt niipalju sain t?na selgeks et pump paneb tuima:(

T6nis2
Huviline

Huvitav,kui pump on ,,rikkis,, siis esmane tunnus oleks halb k?ivitus.GTD. MIKS ei viitsi sa kirjeldada t?psemalt pumba ,,tuima,, panemise kohapealt?

VolkswagenGTD
Huviline

K?lmalt k?ivitub h?sti kuid sooja mootoriga on viimasel ajal hakanud halvasti k?ivituma. Vahepeal kui kohapeal gaasi anda siis selle asemel et p??rded ilusti maha l?hevad ja t?hik?igul k?ima hakkab, k?iguvad p??rded ?les-alla ja siis kui mingi hetke on j?risenud nii siis hakkab t?hik?igul k?ima j?lle. Sry et ei t?psustanud, suht kiireks l?ks ka eile:(

ananass
Huviline

Lugemata postitus Postitas ananass »

Endal ka 1.6TD 51kw, kui kohapeal k?ib ja pedaali puutuda on hetkega 4000rpm peal, ?liergas nagu bensukas, edasi l?heb uskumatult h?sti ikka selle mootori kohta, k?tust tarbib alla 5 sajale, telefoniga korra m??tsin siis sain 12.3 sekki sajani, oleneb palju see spido valetab ka, peaks kontrollima kuid persetunde j?rgi eriti ei valeta. Esimesega kuidagi venib aga teise ja kolmandaga rakendab oma olematut(pabreite j?rgi) v??net ja siis t?itsa m?nus, oli mondeo 1.8TD 66kw ja see golf l?heb samamoodi edasi, kuigi fordil oli t?itsa uimane mootor(erksuse poolest). Muidu olen ainult kallanud ja tallanud ning k?itub viisakalt :)

VolkswagenGTD
Huviline

Njaa, p?ris h?sti astub mul ka kui turbo taga:D Aga jah ei tea mis pumbal ?da. Madalal p??del ei liigu absoluutselt. Omme saab targemaks ?kki.

T6nis2
Huviline

V?ga hea tagasiside GTD-lt.pumba kohapealt. Kui k?lmalt k?ivitub normaalselt ja soojast olukorrast tahab pikemat ketramist mootor k?ima minemiseks,ongi viga pumba plunseris. Plunser s?steem on pumba s?da. Seda eraldi vahetada on m?ttetu,pigem teine kasutatud pump eeldusel et pumba selliseid rikkeid esineb harva.

m14m5
Huviline

Algselt postitas: T6nis2
V?ga hea tagasiside GTD-lt.pumba kohapealt. Kui k?lmalt k?ivitub normaalselt ja soojast olukorrast tahab pikemat ketramist mootor k?ima minemiseks,ongi viga pumba plunseris. Plunser s?steem on pumba s?da. Seda eraldi vahetada on m?ttetu,pigem teine kasutatud pump eeldusel et pumba selliseid rikkeid esineb harva.
aga on kindel? kuna talvel teise kere peal k?is see pump ilusti, ning oli ka j?udu, kuidas ta n??d nii j?rsku otsad andis.

T6nis2
Huviline

Vastasin selle kohapealt,et kuigi k?lmast peast k?ivitub normaalselt ja sooe mootor tahab hoopis pikemat ketramist . 27. 05. 16. 02. L?puks j?uamegi sinna et a?la. rihm valesti v?i s??de vale. Olete ju mootori ,v?i pumba ringi t?stnud.

VolkswagenGTD
Huviline

Nii, asi nii kaugel, et iga p?evaga j?rjest hullemaks asi muutub:mad:
Kuid ise m?tlesin et 40kw k?rgsurvekat peale aretada on ka ju t?itasa v?imalik. 1.6 l on p?him?tteliselt ju m?lemal, ainuke erinevus on see, et mul hakkab turbo abistama. K?tet peaks samapalju peale ajama. Ainult ?ks toruke j??b ripakile siis. See toru mis pumbast turbosse l?heb. Mille jaoks see voolik ?ldse vajalik on?
Mingi vaakumasjandus we? Alguses unustasin sellle toru ?ldse kinnitada, kuid mootor ikka k?is ja turbo ka abistas. N?dalavahetusel teeme proovi m14m5-ega kas asi on v?imalik.

Kasutaja avatar
Allar
Huviline
Auto: Mk2, Audi 100 C4, Avensis T27
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Allar »

Noh, mina sain ju p?he igatahes, pole nii si** pump midagi :). Aga ma ei m?ista mis mu autol seismisega nii ?ra on l?inud. No ei ole minek enam see mis oli. Aga see ei ole muidugi selle teema rida :).

VolkswagenGTD
Huviline

Ei kujuta jah ette, ennem oli ka minu golfi mootor nagu antsu viiul:D ag jah AST- j?i eile seljataha:P. Mis seal ikka, tuleb j?lle korda teha;)

ananass
Huviline

Kuidas te sellel ?hu k?tte jahutuss?steemist saate? Ma olen igat l?dvikut juba n?ppinud aga ?hk j??b sisse...selle j?rgi j?reldan et see peenike voolik mis paisupaaki l?heb, sealt ei tule pidevalt vaid tuleb, ei tule, tuleb, ei tule tosooli...temp ise normis, ?li ja tosool puhas.

VolkswagenGTD
Huviline

Kas sul jahutusvedelikku on paisupaagis ikka normaalsel piiril?

ananass
Huviline

Algselt postitas: VolkswagenGTD
ojaa, ?hutanud olen ikka p?ris palju ja muudkui peale valanud...s?ites ta ?ra ei kao, aga ei meeldi see et hakkab "korisema" kui kork lahti keerata, nagu k?ht oleks t?hi :P soovitati salongiradika v?lja tulevast l?dvikust ?hutada aga ikka sama teema, n?ha ka et korralikult teda ei tule, sisseminevast l?dvikust tuleb ilusti tosooli, v?lja tulevast muliseb, salong on tulikuum kui vaja...?eldi et ?hk salongiradikas sees, saab nii olla? Kuidas te enda oma ?hutasite?

VolkswagenGTD
Huviline

Niiviisi otsest ?hutamist ei teinudki. Mul mingit ?hku k?ll sisse ei j??. Mul sealt v?ikesest voolikust tuleb pidevalt ilusti vett, ringleb ilusti. Vahepeal kui tosooli v?he siis teeb ka nii et vahepeal tuleb, vahepeal mitte. Kui temp. on paigas, keema ei l?he siis ju ei tohiks probleemi olla. Ainult anna tuld;D

m14m5
Huviline

Algselt postitas: ananass
ojaa, ?hutanud olen ikka p?ris palju ja muudkui peale valanud...s?ites ta ?ra ei kao, aga ei meeldi see et hakkab "korisema" kui kork lahti keerata, nagu k?ht oleks t?hi :P soovitati salongiradika v?lja tulevast l?dvikust ?hutada aga ikka sama teema, n?ha ka et korralikult teda ei tule, sisseminevast l?dvikust tuleb ilusti tosooli, v?lja tulevast muliseb, salong on tulikuum kui vaja...?eldi et ?hk salongiradikas sees, saab nii olla? Kuidas te enda oma ?hutasite?
v?id ka alumise l?dviku klambreid pingutada, mul mossel oli natu lahti ja kakkus ?hku vahele ja l?i kh keema:P

El`Lango
Huviline
Telefon: 53817171
Auto: G2 1.6d, G3 gt

Lugemata postitus Postitas El`Lango »

Algselt postitas: ananass
Kuidas sa siis seda ?hutamist teed?
Arbeitsmann.

Vasta

Mine “Diislid”