Probleem nimelt selles et kui auto k?ivitada armatuuri n?idikud t??tavad aga niipea kui sisse l?litada tuled, kaovad armatuurilt n?idikute n?idud (dahomeeter,bensiin,kell jne...)n?itab vaid et sisse l?litatud kaugtuled, kuigi sees l?hituled.
Auto on vw-passat universaal,94.a, bensiin 2l, 85kw.
Hakkas alguses kohati selliseid tempe tegema peale k?lavaheteed s?ites ja kui aramatuuri peale sai kerge plaks k?ega pandud, toimis j?lle aga n??d on peale tulede sissel?litamist armatuur pime ja p?leb ainult kaugtule tuluke.
Aidake palun.....milles v?ib viga olla
Probleem armatuur n?idikutega
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 5214714
- Auto: G3, Sooda Oct (traktoore)
kas siis kui tuled maha keerad tulevad n?idud tagasi ?
v?i tahab s??te v?lja ja uuesti sisse keeramist?
kui ma oma tulesi modisin ja l?hisesse lasksin siis l?ks mul kah tuba pimedaks, seda n??d ei oska ?elda kas n?idikutele see asi m?jus sest et tegin asju ilma s??teta.
kahtlustan l?hist kuskil lihtsas kohas (hakka lammutama sealt kuhu laksu andmine varem aitas)
v?i tahab s??te v?lja ja uuesti sisse keeramist?
kui ma oma tulesi modisin ja l?hisesse lasksin siis l?ks mul kah tuba pimedaks, seda n??d ei oska ?elda kas n?idikutele see asi m?jus sest et tegin asju ilma s??teta.
kahtlustan l?hist kuskil lihtsas kohas (hakka lammutama sealt kuhu laksu andmine varem aitas)
viljandi mölamies
seal spido taga n?pi neid juhtmeid, kui ei aita siis ?kki m?ni joode vms plokist endas lahti. Vaat kas leiad kellegi lahke inimese kes laenab sulle oma plokki korraks, proovi!
VW Golf mk3
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725