Laepolstri katte materjal?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf 2
- Tänatud: 25 korda
- Kontakt:
Laepolstri katte materjal?
Tahaks teada millist materjali oleks m?tekas liimida golf 2'le lakke?
Samas tahaks teada, et kui vahetada uksepolstritel riie ?ra, et kas siis p??seks ilma ?mblemiseta kuidagi? Samas millist riiet ma seal peaks kasutama? Ilmselt mingit tugevamat.
Kuna on hetkel masu, siis ei saa viia salongi tegemisse ka, ning v?ga kalleid materjale ka ei taha kasutada!
Samas tahaks teada, et kui vahetada uksepolstritel riie ?ra, et kas siis p??seks ilma ?mblemiseta kuidagi? Samas millist riiet ma seal peaks kasutama? Ilmselt mingit tugevamat.
Kuna on hetkel masu, siis ei saa viia salongi tegemisse ka, ning v?ga kalleid materjale ka ei taha kasutada!
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 21:47, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
- Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus
-
- Veteran
- Telefon: 5141494
- Auto: Vw T5 Multivan Higline 2,5TDI 128kw 2004a. , Vw Golf 1 2,0 16v 111kw. 1981a.
- Kontakt:
Lakke v?ib panna mida iganes mis venib aga iga liimiga seda kinni ei saa.Olen aastaid liiminud sellis liimiga millega pole probleeme olnud.Aga enne seda sai kasutatud igast jama ja tekkisid probleemid.Kuna katuse all tekib ikka v?ga k?rged temperatuurid siis kipub see sealt alla tulema.Ei sob spry liimid.Nad ei kannata kuuma ja k?lma 
Liim mida ma kasutan m??akse paraku 20l. kankus ja seda v?iksemas taaras pole saada.Peale kannan seda v?rvip?ssiga.
Evens

Liim mida ma kasutan m??akse paraku 20l. kankus ja seda v?iksemas taaras pole saada.Peale kannan seda v?rvip?ssiga.
Evens
UUS KOHT ON Liimi 3A UUED RUUMID
Avatud uus kodukas meil :) www.sadulsepp.ee
-
- Huviline
- Telefon: 56986238
- Auto: passat 92a 1.9TD 55kw, G2 86 GTD 1.9 55kw, caddy 86, G4 tdi, toledotdi
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 10 korda
- Kontakt:
Kas to on see punane liim mida kasutatakse porolooni liimimiseks? Kuna mina kasutasin seda aga kahjuks kippub mull see alla tulema ikkagi laest. Kui ma Tallinna satun ehk saaks sult osta seda ime liimi, mis laes p?sib?Algselt postitas: GOLF III GT
Buy it, build it, break it, rebuild it, sell it!
-
- Veteran
- Telefon: 5141494
- Auto: Vw T5 Multivan Higline 2,5TDI 128kw 2004a. , Vw Golf 1 2,0 16v 111kw. 1981a.
- Kontakt:
Punane liim EI p?si kindlasti seal kuna see ei talu ei kuuma ega k?lma.
On v?imalik osta ikka.Aga kindlasti helista ette kui tahad.
Evens
On v?imalik osta ikka.Aga kindlasti helista ette kui tahad.
Evens
UUS KOHT ON Liimi 3A UUED RUUMID