Nagu pealkirjas juba mainitud sai siis on probleem selles, et ei tea kuidas seda sealt ukseseest kätte saada ja kuidas klaas välja võtta.
Ettetänades vastuste eest G2mem
Kuidas vahetada Corrado aknasüsteemi?
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Kuidas vahetada Corrado aknasüsteemi?
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 21:45, muudetud 1 kord kokku.
- Corra
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1,9TDI 4motion, Golf 2 16v
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Minu meelest on 2 võimalust kuidas see välja saada, olenevalt siis ukse sise kontuurist.
1) Lased ukse sees kõik lahti või võtad ära ja siis tõmbad klaasi ülevalt mööda tihendeid välja(vb peab tihendid ka eemaldama) Ilmselt tuleb see klaas sealt ära natuke viltu, kuna muud moodi ei saa.
2) Samuti kõik asjad eest ära ja lased klaasi alla ning eemaldad ta kuidagi ukse alumise sisekülje kaudu.
Aga ma arvan, et sul on tegu esimese variandiga. Kuna mul pole corrado klaasivahetusega kokkupuuteid olnud, siis ma oletan, et asjad võiksid nii käia.
1) Lased ukse sees kõik lahti või võtad ära ja siis tõmbad klaasi ülevalt mööda tihendeid välja(vb peab tihendid ka eemaldama) Ilmselt tuleb see klaas sealt ära natuke viltu, kuna muud moodi ei saa.
2) Samuti kõik asjad eest ära ja lased klaasi alla ning eemaldad ta kuidagi ukse alumise sisekülje kaudu.
Aga ma arvan, et sul on tegu esimese variandiga. Kuna mul pole corrado klaasivahetusega kokkupuuteid olnud, siis ma oletan, et asjad võiksid nii käia.