Antenni probleem

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Kups
Huviline

Antenni probleem

Lugemata postitus Postitas Kups »

No tere, mure siis järgmine:99a passati raadio/telefoni levi eriti ei ole sõites. Linnas väheke on aga maanteel pole.

Antenni võimendi võtsin lahti, see tundub täiesti ilus ja puhas, korrosiooni pole. Äkki ei ole asi selles? Mis variandid veel on?

Wizard
Huviline
Auto: g4 variant `05
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Wizard »

Kis raadio sees on?
Kas antenni võimendi ikka toidet saab?

Kärelturu raadiod ei anna antennile toidet ja tuleb vahele panna spetsiaalne adapter v.a. kallimad alpine`d vist annavad ise selle voolu

[Muudetud: 19-6-2009 Wizard]
Br.

Kups
Huviline

Wizard kirjutas:Kis raadio sees on?
Kas antenni võimendi ikka toidet saab?

Kärelturu raadiod ei anna antennile toidet ja tuleb vahele panna spetsiaalne adapter v.a. kallimad alpine`d vist annavad ise selle voolu

[Muudetud: 19-6-2009 Wizard]
Sees on originaal raadio:)

Kuna ma veel lage tagasi ei pannud, mõõdad ära ka toite.

Küsimus siis veel selline, et mul jookseb vasakust äärest üks antenn, mis on ka ühendatud katuse omaga ja paremast äärest teine, mis ei ole ühendatud, kas selle parempoolne võib olla gsm antenn? navi mul peal pole seega navi ta olla ei saa. või jooksevad raadio ja telefon ühes juhtmes?

Wizard
Huviline

seda ma ei tea kuna ei ole ise näppinud aga arvan, et nad jooksevad eraldi juhtmetes ikka
Br.

Kups
Huviline

Wizard kirjutas:seda ma ei tea kuna ei ole ise näppinud aga arvan, et nad jooksevad eraldi juhtmetes ikka
Kuna hetkel aega ei ole sellega tegeleda siis küsiks vahepeal, et kuidas ma siis selle gsm antenni ühendada võiks? Peab eraldi antenni panema? sellel antennil küll sellist kohta polnud kuhu võiks teise juhtme juurde lisada.

Wizard
Huviline

äkki siis antenn ära vahetatud
Br.

Big
Huviline

Lugemata postitus Postitas Big »

Minu autol aitas ainult antenni vahetus(~75.-) ja levi muutus väga heaks.

Edit: ma ei vahetanud kogu antenni kupatust vaid ainult antenni, mis keermega katusele keeratakse.

[Muudetud: 28-6-2009 Big]

Krisss
Huviline

Lugemata postitus Postitas Krisss »

91.a passatil oli sama jama, linnas oli levi suhteliselt normaalne, kuigi levi nii hea polnud, et raadio ise jaamasid välja otsiks.
Mõtlesin algul sama, et võim ei saa toidet peale. Toide tuli, kuid midagi ei muutunud. Võtsin lae polstri lahti, ühendasin varjestuse lahti ja levi läks 75% paremaks. Kohe oli aru saada, et levi mida antenn püüab jookseb keresse. Antenn sai lahti võetud (seal sees siis võimendi/kiibistik, mis on makroflex-i sisse susatud) ja tulemus oli see, et see makroflex oli vett sisse imanud ning kogu võimendussüsteemi ja ka levi edastamise lühisesse ajanud.
Aitas uue antenni paigaldus.
Sul ei pruugi sama viga olla, kuid vähemalt rääkisin ühe elutarkuse enda pagasist. :blush:
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...

airfrance1
Huviline
Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus

Lugemata postitus Postitas airfrance1 »

Olen ka üks neist, kellel antenniga probleem on. Täna sai lae polster maha võetud, et uurida, mis korras antenni võimendi on. Sees mingit korrosiooni sodi oli, aga kiibid tundusid veel terved olevat. Autoks on 93 aasta Vento. Linnas isegi püüab raadiot, aga kipub tihti kahisema. Maanteel linnast välja liikudes nõrgeneb signaal jõudsalt ning lõpuks kaob nii ära, et ei ole võimalik enam ühtki raadio jaama püüda.
Hakkasin mõtlema, et antenn paistab ka kahtlane. Tegin sellest ka pildi. Kas ta peabki selline olema? Sõbra G4-l on sama sugune antenn, aga küljest käib keerates, minu oma käib lihtsalt otsa. Andke palun nõu.

Pilt
Arbuus driver since 2010

taliz
Huviline

Lugemata postitus Postitas taliz »

airfrance1, See praegune on katki ja sellepärast levi polegi. Kindlasti ei tohiks ta lihtsalt otsast ära käia, ikka keermega peab olema.

spoon
Huviline
Auto: Passat VR5 4Motion / Golf Plus 1,6FSI
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas spoon »

taliz kirjutas:airfrance1, See praegune on katki ja sellepärast levi polegi. Kindlasti ei tohiks ta lihtsalt otsast ära käia, ikka keermega peab olema.
Samad sõnad, raudselt käib keermega. See juba nii ussitanud, et ei püüa enam midagi.
kuramuse volkar on nagu pereliige, sööb vaikselt pappi hamstri moodi

vosa
Huviline
Lugemata postitus Postitas vosa »

Oskab keegi öelda mõnda head (näiteks Tallinas)kohta kus antenn passatil (sedaan ´97)sõbraliku hinnaga vahetatakse ??

Ka raadioleviga hädas, spets adapter vahel , enne töötas kenasti, talve lõpu poole vajus kuidagi ära.
Ise ei riskiks eriti laepolstrit kiskuda.

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

Sedaanil ei ole vaja polstrit maha võtta. Piisab kui keset tagumist akent tõmbad polstri mõnest düüblist lahti alla poole natuke siis mahub võti ligi. 22 lehtvõti läks vist ja 15cm jalast edasi on pistik kust saab antennikaabli kergelt lahti ühendada

Vasta

Mine “Elektroonika”