Probleemiks kliimapumba kõristamine, kui salongis puhur kinni paana jääb vait ja kui pöördeid juurde anda jääb ka vait.
Rihm nagu ei libise ja hääl pole ka nagu rihma vilin vaid pigem kõristamise - ragistamise moodi.
Kas on kellegil selle kohapealt teadmist või retsepti anda.
hm jääb nattuke arusaamatuks kas see hääl tuleb salongist kuskilt või kliima enda pump krigiseb.kui pump siis on arvatavasti kaks asja kas on kliimapumba vabajooksu rulli laager kuttu või on mingi sodi sattunud sinna rihma seibi alla kus asub see elektriline tõmbe sidur või kudas seda nimetataks.Oli kunagi enda g3 kliimapumbal see laager läbi kui Econ oli peal siis lagises nattuke seal rull aga kui kliimapump järgi läks siis hakkas ragisema kohe päris kõvasti .Kui ma seda laagirit vahetasin avastasin ka seda et mingi kivi oli kuidagi sinna siduri vahele saanud ja see siis lärmas kah tegin ilusti pühtaks selle sealt seest ja uus laager siise ja oligi vaikus olemas.Laager saab üld juhul siis kiiresti otsa kui väntvõlli ostas olevad rihmaseibid loobivad.Sorry kui nüüd teemast kõrvale kaldusin
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada
hääl tuleb ikka kapotialt ja kliimapumba juurest, kuna salongi vendika off(kliimaautomaatik) asendisse panna siis jääb vait aga pole saanud proovida mida ta econ asendis teeb.
Arvasin ise ka et laager ehk aga eks seda näha siis ole kui jõuab sellega tegeleda.
kriss ma ise kah kippun arvama et mõni puu leht sul seal krõbiseb vahest aitab kui kapoti alt salongi filtri ära võttad ja sealt proovida neid kurja juuri välja kookida
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada