Turbol keerad lõdviku küljest ära ja katsud loksu, teine asi on et keema ei läheks, muidu jeblimist kui palju..endal odonäit 400kkm ees kohe, ei tea kas on keritud või originaal spidoblokk kuid mootor nurrub ilusti
Mind huvitab, kas mk2-le on võimalik ka komplektene 1.9 tdi peale istutada. Isenesest passatil on ju mõlemad nii 1.9 kui 1.6 diisel, ning seetõttu järeldan, et golfile peaks 1.9 tdi 1.6-se disla asemele ilusasti sobima?
Olen pannud G2-hele. TDI. peale. Esimene nõue sel juhul on et kompuutriga juhitav pump oleks ümber tehtud mehaaniliseks(trossiga gaasi andmine). Sumpsi püksid vähemalt alguses (kinnitus kollektorile) oleks ka TDI oma. Coolerile tuleb koht leida+ torud sinna sobitada. Mul oli doonoriks passat. Teine jutt on sinna ka sobiv kast leida. Noh loomulikult oma TDI kast sobib selle mootori otsa,kuid seal kah omajagu ümber ehitusi. Tross siduri asemel hüdro ajam. Poolassi sisemine flants kindlalt 100 mm. Käigu vahetus hoovastik kah trossidega,mitte varrastega,nagu G2-hel.
T6nis2 kirjutas:Olen pannud G2-hele. TDI. peale. Esimene nõue sel juhul on et kompuutriga juhitav pump oleks ümber tehtud mehaaniliseks(trossiga gaasi andmine). Sumpsi püksid vähemalt alguses (kinnitus kollektorile) oleks ka TDI oma. Coolerile tuleb koht leida+ torud sinna sobitada. Mul oli doonoriks passat. Teine jutt on sinna ka sobiv kast leida. Noh loomulikult oma TDI kast sobib selle mootori otsa,kuid seal kah omajagu ümber ehitusi. Tross siduri asemel hüdro ajam. Poolassi sisemine flants kindlalt 100 mm. Käigu vahetus hoovastik kah trossidega,mitte varrastega,nagu G2-hel.
Kui kogu kupatus võtta, siis miks peab tegema mehhaaniliseks?
Corra kirjutas:Mootori kinnituste poolest läheb vanem 1,9TD(55kw) ilusti peale, seda ma tean kindlalt. Aga kuidas uuemate ja võimsamatega lood on, ei oska öelda.
1.9 55kw ja 1.9 81kw peaks samade kinnitustega olema
Kui paned kogu mootori juurde kuuluva elektroonika paika G2-ele.siis anna minna. TDI-l. on ju peoga andureid+kompuuter,mida TD 55 kw-sel. pole. G2-hel samuti. Mootori kinnitused on küll samad,kuid see polegi ju probleem.
Lihtsalt huvitab kas siis kogu elektroonika paika panemine ja mahutamine on keerulisem kui tehnika ümber tegemine. Iseenesest oleks doonor olemas ja kui tõesti kinnitused istuvad, siis ju polegi muud kui ümbertõstmise vaev, ja mahutamine:) Ja golf 3-le pandi ju lõpuaastatel juba 1.9 81kw ning kui erinev on raud 55kw-se all? Sisuliselt peaks asi erinema teises turbos ja kompuutris
Jah, on siiani, vabandust kui mitte väga arusaadavalt kirjutasin, lihtsalt golf 3-d old näiteks. Aga huvitab siis ikkagi, miks oleks raske elektoonikat paigutada golf 2-le, või tõesti pole sellel mõtet?
Ega ma ilmaaegu alustanud sellest soovitusest. G2-hele. ei aja ju kokku armatuuris olevaid näidikuid kompuutriga G3-e.näidikuid. Pistikute erinevusest piisab. Kui tuleb kunagi reaalne kokkupuude TDI elektri skeemiga ,siis on sul parem pilt silme ees. Sellest siis soovitus kõigepealt pumbast. Kui oled selle pumba ,,probleemi,, ületanud on pool teed läbitud.
Kõik on ju võimalik,kuid omakorda uus lisa töö ja mitte ainult töö vaid ka aretus omamoodi. Ära unusta siiski ka käigukasti ajami jne. muid veel ümber ehitusi. KÕIK ON VÕIMALIK ,kui on endal oskusi,finantsi ja aega. Omal ju see kunagi tehtud(va.)armatuur.
Tekkis uus küsimus. Kas diisli (51kw) ja bensuka (66kw karbukas) juhtmestikud klapivad, või pean ma ka need ümber tõstma?oma lolli peaga mõtlesin et kõik muu peaks sama olema va eelsüüte juhtmestik. sama küsimus kütuse paagi kohta, kas peab bena paagi asemele panema diisli oma?
Paak sama,kuid kui on juba paagis etteande pump(66kw) on seal segavaid plastik korpuseid.mis ei sobi diisli paagi pealse korgiga. 66 kw. paagil on ka tankimis avas nn. ,,selka,, . Seega ka paagi vahetus sel juhul. Kellade plokk vahetada diisli ploki vastu kus on juba eelsüüte märgutuli sees ja tahhokas diislile mõeldud. Elektri ühendus on omaette teema. Kokkuvõte. Bensukast on lihtsam teha ümber ehitust diisliks kui vastupidi. Diislid kuni 55kw.
Kas võib jätta ka bensuka näidikute bloki ja eeldada et see töötab korralikult ka diisliga?
ei näe põhjust miks ta töötama ei peaks ma muidugi ei tea äkki vw on teisiti aga fordil kyll töötab tean nii yht sierrat kui ka eskorti millel bensiini mootori asemel diisel pandud aga näidikute plokki ei ole vahetatud ainult ise väike tuluke juurde tehtud
minu doonor masinal ka pole tahhokat, sellepärast mõtlengi kas saab jätta bensuka näidiku. Mõnel klubikaaslase masinal olen näinud et on jäetud. Küsimus siis Radiaatorite kohta, Kas võib panna 51 kw diislile bensu mootori (66kw)radika või jääb see liiga väikseks? siiski jäi õhku küsimus juhtmestiku kohta. Kas peale eelsüüte olemasolu on ka muid erinevusi juhtmestike vahel?