1998 a1,9tdi 81kw mootori vibra

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
marguss
Huviline
1998 a1,9tdi 81kw mootori vibra

Lugemata postitus Postitas marguss »

Probleem selles,et tühikäigul vibra päris suur,umbes 1000 pöörde peal normaalne.Kas võib asi olla pihustites?mootori padjad sai vahetatud 2a tagasi

mix17
Huviline
Auto: VW Mk3 1,9Tdi 81kw

Lugemata postitus Postitas mix17 »

Tere nendel isenditel on juba kahemassiline hoorattas üld juhul hakkab see tekkitama seda vibra aga võibad olla kah liiga jäigad mootori padjad.aga anna teada millest sina abi said
Ah mida ka mina autodest tean, ;) aga ikkagi nii palju tean et naisi ja pidureid ei tohi kunagi usaldada

marguss
Huviline
Lugemata postitus Postitas marguss »

Uurisin ka hooratta võimalust,kuid mulle väideti,et sellel isendil veel peaks olema tavaline hooratas

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

kui sul on ikka manuaal kastiga auto siis on kindlasti 2 massiline hooratas. Need kes väitsid sulle, et on tavaline hooratas siis nende meeste juurde ei ole vast mõtet enam midagi küsima minna.
Esialgu tuleks kontrollida kütte koguseid ja pihustite tööd arvutiga, vb vaja nt pumba kaant liigutada , vigu võib olla veel, need nagu põhilised!!

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Kui mootoripadjad vahetatud siis tuleks alustada jah pihustatava kütuse kogusest ja ajastusest, seda saab VAG-COM'iga elektrooniliselt kontrollida. Paika ajamine muidugi ei pruugi väga lihtsalt õnnestuda kuna temperatuurid ja kasutustingimused on väga erinevad ja mingis konditsioonis võib ta jälle perutama hakata kui ta mingil hetkel isegi ilusti tiksuma saada.
Mul tundub natuke vibravat kui soojemate ilmadega näiteks foori taga seisma jääda ja pidur alla vajutada (automaatkast), aga siis ta viib vist vastavalt koormusele (kliimad ja värgid) tühikäigu pritsekogused paika ja vibra kaob ära.

Vasta

Mine “Diislid”