Pidurisüsteem Golf 2-l(tegelikult küll Jettal aga see selleks) käitub kuidagi väga imelikult... Mootor käib, pidurdad, pidurid peaaegu olematud ja pedaal tabab põrandat. Pumpamine asja ei muuda... Õhku ei tohiks ka süsteemis olla. Keeran mootori kinni, pidurdan- pedaal poolel teel ja kõik rattad plokkis...
Kohe väga ebaloogiline käitumine minu arust vähemalt... Kõik jupid peale eelmainitud peasilindri ja vaakumvõimendi süsteemis uued ja vedelikku ka juba liitrite kaupa läbi pumbatud...
Ise läheks vast uue peasilindri järgi...
Või mida targemad arvavad?
Viimati muutis argo, 17 Nov 2014, 08:48, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus:Lisatud kategooria.
amg kirjutas: G2 pidurid on algupäraselt suht õnnetuksed kuna täidab autotootja miinimumnõuded kuid kui on huvi hästi pidama saada siis soovitan midagi tummisemat sinna ehitada. Erinevaid variante/kombinatsioone on g2 puhul kümnete kaupa.
Kuulaks siinkohal selle asja kohta, eriti peasilindri osas huviga.
sprintt kirjutas:hoia käivitades piduri pedaalil pinge peal...kui pedaal natukene vajub siis on võimendi korras.
Pedaal läks sellele käivitamise ajal vajutades praktiliselt hetkega vastu matti. Ehk siis praktiliselt 2/3ndiku käigu osas. Aga peasilinder on ka pisut kriimuline ja miskit sodi täis... Pidurivedelikku pole sel masinal ka vist viimase kümne aasta jooksul vahetatud... Peaks homme uue peasilindri kätte saama. Siis saab ka selguse.
Taga piduri regulaatorit juba tehasest ei olnud mu Golfil. Teistel kellel oli tegin ka SISU puhastuse. Teatud mansett välja ja asi otse ühenduses. Peamine ,et pidurid toimivad. Selle pid reg. koha pealt pole valvas kodanik,kuid mul kunagi sügisel kah sellise jutu eest hulk sõimu saadud foorumis. Ühel kasutajal ju lausa viskas auto külje ette tänu taga piduri regulaatori eemaldamisele,või mitte korras olekule. Piduri peasilindri seletusest sotti ei saanud. Diagonaal on elementaarne ,kuid... Pumba korpuses ,kahes sektoris (kahes erinevas ruumis) on ju rõhk samane,võrdne.Mida siin ringi tõsta?
Kas ajan midagi segamini vene autodest,kuid kui jutt on diagonaal ühendusest,siis sellise kirjelduse kohapealt on ju rataste ebaühtlane pidurdamine garanteeritud. Või on jutt taga piduritesse mineva hüdro survega,mida loomulikult on vaja vähendada,võrreldes esimestega?
amg kirjutas:Tõnis2, sa jääd nüüd mulle selle seletuse eest küll mõned kastid jooki sisse..
Esimese kambri kolvimõõt on 22,2mm. Pindala valem Pi*r2.
Tagumise kambri kolvi mõõt pole enam 22,2 kuna vars mis midagi edasi ei lükka vaid omab lihtsalt ruumi siis oma mingi 8-10mm mõõduga võtab ju surve osa oluliselt väiksemaks? Ütle mulle kus ma teen arvutuste käigus vea?
vaadates seda pilti siin, tundub mulle küll, et mõlema kolvi tööpind on sama suur. Kuna vedelik on kokkusurumatu, siis kaks kolvi saavad omavahel füüsiliselt kokku vaid siis kui esimeses kontuuris on leke.
Räägiks lõpuni,kes kuskil eksis? Kasutaja amg. mina sinu eksimise eest ei küsi ,,võlga,, . Foorum ongi erinevate arvamuste kokku sobitamise koht. Üks eksib vastamisega,teine täpsustab. Kui mul peaks tulema tehniline probleem,ja sellele saan siit vastuse(oleneb raskus astmest veal),siis tänust nõu andjale iial ei keeldu tasust. KUID tasu on siiski ´´a la suurusjärk kast õlle. ,mitte tütar ja talu.
T6nis2 kirjutas:Räägiks lõpuni,kes kuskil eksis? Kasutaja amg. mina sinu eksimise eest ei küsi ,,võlga,, . Foorum ongi erinevate arvamuste kokku sobitamise koht. Üks eksib vastamisega,teine täpsustab. Kui mul peaks tulema tehniline probleem,ja sellele saan siit vastuse(oleneb raskus astmest veal),siis tänust nõu andjale iial ei keeldu tasust. KUID tasu on siiski ´´a la suurusjärk kast õlle. ,mitte tütar ja talu.
Nii...peasilinder koosneb kahest osast-esimene potsik läheb esipidurite peale,teine-läbi piduriregulaatori (silla all )tagapiduriteni.midgid diagonaali ei tohiks olla.pidurit ei tööta 50 % esimesed ja 50 % tagumised-rohkem rõhku saavad ikka esimesed.kui tagasillas on raskus peal-piduriregulaator annab lisarõhku tagapiduritele.
Kas pidurivõimu voolikud,mis lähevad mootori peale,terved