K:käigukastiga probleem(automaat)LUKKU!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: Golf2,1989a,-1,6L,55kw,automaat
K:käigukastiga probleem(automaat)LUKKU!
Tere nminul selline küsimus et kui panen masina käima ja lükkan hoova D peale siis masin hakkab kohe liikuma kaasi pole vaja anda ültse.Ja veel et kui ta juba vaikselt liigub ja kaasi anda siis teinekord ta nagu lööks käigu sisse või midagi sellist masinast käib jõnks läbi kohe.
ehk keegi teab milles probleem ja teab aidata.masinaks siis Golf 1,6-55kw,1989a, automaat.
ehk keegi teab milles probleem ja teab aidata.masinaks siis Golf 1,6-55kw,1989a, automaat.
Viimati muutis reigo79, 12 Mär 2010, 06:24, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Tere,masina sain alles 2-nädalat tagasi.käigukasti ja mootori õli vahetasin kohe ära ja õli hoiab normis.Liikuma hakkab iga käiguga mis sisse panen,jõnksutamise kohapealt niipalju et alati ta sellist vigurit ei tee aga vahest küll.
Üks tar ütles et käigukastil on veel filter ka sees ja see vaja vahetada aga sellist asja ma pole veel kuulnud et käimakotil on filter sees.
Aga ja esimest korda oman automaatkastiga masinat ja arvasin et kui nii käitub siis on miski jama aga kui on korras siis on hea.
Üks tar ütles et käigukastil on veel filter ka sees ja see vaja vahetada aga sellist asja ma pole veel kuulnud et käimakotil on filter sees.
Aga ja esimest korda oman automaatkastiga masinat ja arvasin et kui nii käitub siis on miski jama aga kui on korras siis on hea.
-
- Huviline
Tere
Palun ütle kus see filter asub,saaksin selle ise ära vahetada.
Alt ma hakkasin 4-poldiga olevat kaant lahti keerama ja 1-polt läks pooleks tundub et seda pole keegi puutunud kui filter seal asub.Mujal ta ju olla ei saa vist.Loodan et ma ennast siin lolliks ei tee et nihukesed küsimused on,aga noh esimene automaat kastiga masin ikkagi.
Alt ma hakkasin 4-poldiga olevat kaant lahti keerama ja 1-polt läks pooleks tundub et seda pole keegi puutunud kui filter seal asub.Mujal ta ju olla ei saa vist.Loodan et ma ennast siin lolliks ei tee et nihukesed küsimused on,aga noh esimene automaat kastiga masin ikkagi.
Poolteljed korras? Mul tuttava mazdal olid samad sümtomid. Käiku sisse tõmmates tegi nõksu
ja varsti viskas poolteljel nuudi maha
Ja enamus automaate hakkab ise liikuma kui käik sisse panna see nagu viga ei ole...
ja varsti viskas poolteljel nuudi maha

Autoremont, varuosad, keretööd ja värvimine Viljandis. SPell Plus OÜ tel:5579095
http://album.ee/kostcoastcustoms" onclick="window.open(this.href);return false;
http://album.ee/kostcoastcustoms" onclick="window.open(this.href);return false;
Autoks siis 98 a passat 4 käiguline tavaline automaat,D peale pannes käib tuntav jõnks,esimest korda täna d pealt liikuma hakates ei lülitanudgi 1-sest käigust edasi(sõidu ajal ka kuidagi ebasujuvalt käigud vahetuvad)-(esimene aut. kast mul, ei oska võibolla ise kastiga ümber käia, kes teab)AGA küsimus siis selline, et kas keegi on esinduses vahetanud õli+ filter,,palju maksma läheb-läks..Kas saab ka nii, et ostaks õli esindusest,..mis vist ainuke õige valik, igast jama ei tasu panna sinna sisse--...ja vahetus kuskil odavamas kohas..saadakse sellega hakkama(mingit õlipulka võib ka vaja minna??)..KAS filtrit saab ka tavalisest autopoest või see ainult esinduse rida..
endal sama golf ja just sain ka tehtud filtri vahetuse kui ka õli ja soovitati et kui alt kaane maha võtad siis vahetad ka kaane tihendi.Mul sama lugu kui D sisse tõmban siis hakkab kohe liikuma sama ka R-ga .Endal oli ka probleeme selle jõnksuga jättis nagu gaasi vajutades tyhja koha sisse kuid peale õli vahetust pole seda täheldanud .Kui mõni kyss siis ps.
5666 6668
-
- Huviline
- Auto: VW Passat B8.5 Executive
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 39 korda
http://pics.tdiclub.com/gwillie/VW/autoFluidchange.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;Krisss kirjutas:Okei, kuid osba keegi ka nn. minu auto kohta miskit pajatada?
See link muidu õlivahetuse kohta, aga lõpus ka inf selle kohta kuidas õli taset kontrollida. Piltidega ja puust ja punaseks.
Arvan et tavaline 4 käiguline..tobimarg kirjutas:Kui sul ei ole Tiptronic kast, siis kehtib küll jah.VeixV kirjutas:Kas see kehtib ka minu oma kohta,pole küll disla aga...Krisss kirjutas:Tänud tobimarg
http://www.ehow.com/how_4519927_change-" onclick="window.open(this.href);return false; ... id-vw.html kas see lehekylg sobib ka?
Kuidas see viimane osa toimub..keeran alt korgi ära ja valan kuni MAX ja MIN keskele jääb tase..auto sel hetkel seisab või käib ja kas ikka P peal?
[Muudetud: 17-8-2009 VeixV]
Õli uue vastu vahetatud, filter ja tihend ka, enam ei jõnksuta käike vahetades, on vägas sujuv ja tundub, et küttekulu ka vähenes.
Arvatavasti oli siis kastis õli vähevõitu ja vajas enam kütet et autot liigutada/kast nagu poos kinni õrnalt,filter võis ka suht umbes olla.koos õliga siis suts üle 1,5 tonni raha
[Muudetud: 10-10-2009 VeixV]
Arvatavasti oli siis kastis õli vähevõitu ja vajas enam kütet et autot liigutada/kast nagu poos kinni õrnalt,filter võis ka suht umbes olla.koos õliga siis suts üle 1,5 tonni raha
[Muudetud: 10-10-2009 VeixV]