Kas sidur libiseb või mingi muu jama???
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Telefon: 53814821
- Auto: Passat b5.5 1.9tdi, Audi 200 treser 10VTQ
Kas sidur libiseb või mingi muu jama???
selline probleem sis, startisin rahulikult 1käiguga, panin teise käigu sisse ja kiirendamisel 3000 pöörde juures pöörded tõusid liiga kiirest umbes nagu polekski käiku sees ja sama oli ka 4 ja viienda käiguga, paar korda on seda juhtunud, ega ometi sidur läbi ole? kohapealt esimese käiguga minnes ei ole mingit probleemi, 5 käiguga sõitsin 100km/h ja kiirendasin 110 peale sis lõi pöörded korra kõikuma nagu sidur libiseks, milles võib asi olla?
auto on vw golf3 gti 2.0 85kw bensiin 92a., eelmine suvi lendas reduktor pilbasteks ja sai käigukast vahetatud 2.0 vento oma vastu mis oli täpselt sama nagu golf3 2.0 oma
auto on vw golf3 gti 2.0 85kw bensiin 92a., eelmine suvi lendas reduktor pilbasteks ja sai käigukast vahetatud 2.0 vento oma vastu mis oli täpselt sama nagu golf3 2.0 oma
Vast mitte sooja,kuid vastikut lebra (tundmatu hais looduses) ikka siduri libisedes tekib. Korvi vahetus on tõesti 50-50. Kui ikka tead,et korv kuuma sai(kärss ju nii mõnedki korrad üleval),töö maht ka suur ja ise ei tee,siis osta korv kah kaasa kettale. Nii järgmine tähele panek ,sul on KK trossidega lülitus ja siduri ajam hüdrauliline? Siis surve laager kah uus osta.
-
- Huviline
ingel [VW Bot: "Keel korda!"] nüüd mulle meenub kui jõhker ettevõtmine see käigukasti mahavõtmine ikka oli, siin on paar pilti kah:
see esimesel pildil on sis sidurikorv jh? ja siduriketas on selle taga aga kuidas ma selle kupatuse sealt lahti saan? ma vaatan, et seal on mingised poldid selle sidurikorvi küljes, kas kõik need tuleb lahti kruvida? ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ma hakkan juba mõtlema kas ma ikka viitsin selle pulli veel kord läbi teha, samas kui teha lasta läheb jube kalliks, sidur koos korviga maksab juba u. 2000.-

[Muudetud: 5-8-2009 85GTI]
see esimesel pildil on sis sidurikorv jh? ja siduriketas on selle taga aga kuidas ma selle kupatuse sealt lahti saan? ma vaatan, et seal on mingised poldid selle sidurikorvi küljes, kas kõik need tuleb lahti kruvida? ingel [VW Bot: "Keel korda!"] ma hakkan juba mõtlema kas ma ikka viitsin selle pulli veel kord läbi teha, samas kui teha lasta läheb jube kalliks, sidur koos korviga maksab juba u. 2000.-

[Muudetud: 5-8-2009 85GTI]
Natuke teemasse.
See suur "junn" mida sa esimesena näed on hooratas. Selle taga on siduriketas ja se kolmas vidin mis sul sealt alt väljatuleb on "sidurikorv". Vaata kõigepealt üle, et siduri kettal olevad needid ei oleks friktsioonkattega tasa vaid sügavamal. Vaata, et leevendusvedrud ei logiseks ega oleks katki. Kolmandaks kontrolli hooratta sisepind üle, se ei tohiks olla soontega. Nüüd viska pilk "seenele". Seen on see pisike vidin mille vastu surub sul käigukasti keskelt väljaulatuv peenike võll. Usun, et said asjast kerge ülevaate ja kui miskit leiad nendes asjades vigast, vaheta ära.
PS. Tõmba k.kastist se peenike võll välja ja vaata kas ta on ühtlaselt sileda pinnaga. Kui aga võlli siduripoolne ots on peeneks kulunud, vaheta ka k.kastis olev pronkspuks ja pisike simmer ära . võll loomulikult samuti.
Edu.
Kui on muresi või küsimusi-küsi julgesti. Ära ainult neid hooratta polte ärakaota ega teistega segiaja (need on M7 keermega).
Marx86-le : ketast ei saa tagurpidi 020 kastiga sidurile panna.
See suur "junn" mida sa esimesena näed on hooratas. Selle taga on siduriketas ja se kolmas vidin mis sul sealt alt väljatuleb on "sidurikorv". Vaata kõigepealt üle, et siduri kettal olevad needid ei oleks friktsioonkattega tasa vaid sügavamal. Vaata, et leevendusvedrud ei logiseks ega oleks katki. Kolmandaks kontrolli hooratta sisepind üle, se ei tohiks olla soontega. Nüüd viska pilk "seenele". Seen on see pisike vidin mille vastu surub sul käigukasti keskelt väljaulatuv peenike võll. Usun, et said asjast kerge ülevaate ja kui miskit leiad nendes asjades vigast, vaheta ära.
PS. Tõmba k.kastist se peenike võll välja ja vaata kas ta on ühtlaselt sileda pinnaga. Kui aga võlli siduripoolne ots on peeneks kulunud, vaheta ka k.kastis olev pronkspuks ja pisike simmer ära . võll loomulikult samuti.
Edu.
Kui on muresi või küsimusi-küsi julgesti. Ära ainult neid hooratta polte ärakaota ega teistega segiaja (need on M7 keermega).
Marx86-le : ketast ei saa tagurpidi 020 kastiga sidurile panna.
plokikaante remont, survestamine, lihvimine, valuvelgede sirgestamine, sõiduautode veermiku ja mootori remont.
-
- Huviline
ingli [VW Bot: "Keel korda!"] jama see sidurilibisemine ikka, nüüd on hullemaks läinud, ma ei julge enam üldse kiirendada, pean nii rahulikult sõitma kui vähegi saab, muidu hakkab kohe libisema.
möödasõitudel jääb kohati jänni isegi, ei jah peab ikka kiiremas korras lammutama hakkama, laenan naabrimehe kanalit ja tööl hakkan isa autoga käima, soovige mulle edu sis, siit tuleb kindlasti jälle lõhkised ja õlised käsi roostes poltide lahtikeeramisest.
möödasõitudel jääb kohati jänni isegi, ei jah peab ikka kiiremas korras lammutama hakkama, laenan naabrimehe kanalit ja tööl hakkan isa autoga käima, soovige mulle edu sis, siit tuleb kindlasti jälle lõhkised ja õlised käsi roostes poltide lahtikeeramisest.
-
- Huviline
nonii, nüüd on sis gti laiali, käigukast maas ja selgus, et siduriketas on õline ja sidurikorv on kuuma saanud, sinine ja laiguline igaltpoolt, sai siis pantud teine sidur ja korv, aga õli oli ta vist saanud käigukasti simmerringilt või mis iganes asi see oli selle võlli sees on see pulk ja selle tihend on läbi, homme ostan uue tihendi ja panen golfi kokku tagasi. pilte kah:
Vana sidur:

Uus sidur:

Vana sidurikorv:

Hooratas:

[Muudetud: 16-8-2009 85GTI]
Vana sidur:

Uus sidur:

Vana sidurikorv:

Hooratas: