Golf IV Variant 4Motion kliirensi suurendamine
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Golf IV Variant 4Motion kliirensi suurendamine
Oleks tarvis nimetatud masin kõrgemaks saada, sest 11 sentimeetrine kliirens ei kannata mingit kriitikat. Olen näinud sellisel masinal all 205/70 R15 rehve, aga ma kardan, et ilma vedrustust järgi aitamata on see poolik lahendus. Suurem rehv annb arvutuslikult kõrgusele u 1,6...1,7 cm juurde, seda pole palju aga rehv hakkab juba koopa servale väga lähedal olema. Kas oskab keegi nõu anda, millseid vedrusid, amorte, või muid vidinaid kasutada kliirensi tõstmiseks?
-
- Huviline
- Telefon: 56248247
- Tänanud: 37 korda
- Tänatud: 78 korda
- Kontakt:
Golf III-el saab seda teha pannes Passati vedrud, millega on isegi peale mõne keeru maha lõikamist auto tunduvalt kõrgem kui ennem. Kas Golf IV puhul sama saab teha ei oska öelda 

Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee
Mul endal ka sama jama golfiga ja kaks karterit juba katki sõitnud. Netist olen näinud, et on olemas mitut varianti neid vedrusid, et ühed kõrgemad ja teised madalamad ja meil vist need madalamad. Omale olen plaaninud panna alla terasest põhjakatte aga plaaniks see onjäänudki. Ei usu, et need 205/70 sulle koopa servale hakkavad käima. Olen ka sõitnud sellistega mille vedru ja vedrutaldriku vahele on pandud transportöörlinti ja see tõstab ka jälle mingi 1cm autot
.

-
- Klubiline
- Telefon: 55558855
- Auto: Passat tdi 4M 96kw 04/ Audi 90 tq 134kw/ Bully Syncro 2.1 82kw
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 1 kord
Tallinnas on üks g4 mis on väga kõrge mingi 40 cm äkki. kuida tehtud ei tea karterit kaitseb ka lihtsast alumiiniumist leht. Rauasta leht on raske ja keeruline töödelda korralikuks. Tehakse ka fiirbrist neid katteid.
Palun helistada tööpäeviti 17:00-22:00 nädalavahetusel 10-22 ni, Tänu. Tel 55 558 855 Rain.