Küsimus golf 3 tulede kohta

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
tanelxxx
Huviline

Küsimus golf 3 tulede kohta

Lugemata postitus Postitas tanelxxx »

Pilt

Et siis kas sellistel tuledel kui lülitada kaugtuled sisse siis kustuvad lähituled ära ? et kas see peabki nii olema ? Või peavad lähituled koos kaugtuledega põlema. Pole kellegi pealt vaadata ka, kahel tuttaval on küll golf 3 aga neil on ainult ühe peegelpinnaga tuled mõlemal.
Kaugtuled on siis selles ümmarguses osas ja lähituled on kandilises.
Mul igatahes kustuvad ära lähituled, tundub kuidagi imelik, sest see kaugtuli näitab väga kaugele aga lähedal on pime.
Mõtlen et äkki on mul lüliti katki aga igaksjuhuks küsin üle.

boobek
Huviline
Telefon: 56194643
Auto: vw golf III gt

Lugemata postitus Postitas boobek »

Mul samad tuled ja põlevad nii lähituled kui kaugtuled korraga.

tanelxxx
Huviline

no vot , mina aru ei saa, sai enne proovitut ''uut'' lülitit , et äkki lüliti viga, aga sellel kustus ka lähituli ära kui kaugtuki peale läks.
Aga see nn ''uus'' lüliti mida ma proovisin oli sellise golfi pealt , millel oli ühe osaga tuli
Pilt

Et , kas äkki lülitite vahal on neil tuledel erinevus . Et siis üheosaga tules kustuvad lähituled ära , aga kaheosaga tules jäävad põlema?

[Muudetud: 4-7-2009 tanelxxx]

mil
Huviline

Lugemata postitus Postitas mil »

see probleem kerkib tavaliselt esile siis, kui "tavalised" tuled vahetatakse kahe optikaga tulede vastu. Põhjuseks siis pisukesed erimeelsused elektriskeemis. Tiba mõtlemist ja probleemil lahendus käes. nt vead lähitulele uue plussi läbi relee ( kui kaugtuli sees). eks targemad teavad parandada, aga ise kogesin sama lugu kui vanal autol tulesid appgreidisin

tanelxxx
Huviline

või et siuke värk, ise pole neid tulesid sinna ette keerant , need olid , siis kui ostsin. Aga mis aastast siis need uued 2 osaga tuled golfidele külge keerati , endal 1993 aasta golf , äkki on eelmine omanik sinna uued tuled ette keerant.

Ja tõesti keegi targem võiks siis seda seletada , kuidas ja kuhu see uus + juhe ühendada , oleks väga tänulik.

mil
Huviline

minu pea teab, et kahe optikaga tuled on golfidel varustusastmega gt ja gti ja siis veel vist ka diislid miskid. omasin ise GL'i ja see oli tehasesettungis ikka ühe optikaga.

tanelxxx
Huviline

njah eks keegi ole need ise sinna ette keerant siis mul ka golf GL.

[Muudetud: 4-7-2009 tanelxxx]

mil
Huviline

seda probleemi on siin ennegi lahatud, vast saad mõne teema kätte ja leiad lahenduse. kui ei, siis võta üks õll ligi ja astu auto juurde, jõllita natuke ja mõtled lahenduse välja. see ei ole üldsegi keeruline.

tanelxxx
Huviline

arvestades minu suhteid autoelektroonikaga laheb mul vaja kõvasti rohkem kui üks õll :)
muidu leidsin mingi teema ka kus sellest juttu LINK aga kui aus olla siis hetkel ei jaga ikka ültse laksu välja , aga eks hommikul näeb , mis saab.

tanelxxx
Huviline

Kuna kasutaja t6nis2 ei ole paar päeva foorumis käinud ja seega ei ole saanud mu ps vastata, aga mul oleks kiiresti vaja teda , mida teha (väljas soojad ilmad ja aega ka preagu sellega tegeleda on ) siis küsin siit.
Et millist releed mul vaja näppida oleks. Mul otseselt releed , millel oleks 30-40A pealekirjutatud ei ole, aga mul on kolm releed, millel on samade numbritega jalad Nr 53(max40A),18(max40A) ja 167.
Igaks-juhuks mainin ära, et releed numbritega 53 ja 18 on Hella toodang.
Ei, pulli peab ikka saama.

Mafeikin17
Huviline

Lugemata postitus Postitas Mafeikin17 »

tavatuli peabgi ära kustuma !!!!

100avant
Huviline
Telefon: 56682276
Auto: Mk 2 Jetta & Seat Alhambra 1,9TDI 81kW & Skoda Octavia 1,6 TDI 85kW
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas 100avant »

Mafeikin17 kirjutas:tavatuli peabgi ära kustuma !!!!
Mis selle posti mõte? Sellele järeldusele ammu juba siin teemas jõutud.

Vasta

Mine “Elektroonika”