golf 3 kliimaautomaatika valgustus

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
rauli
Huviline

golf 3 kliimaautomaatika valgustus

Lugemata postitus Postitas rauli »

Tere. Mul tegelikult üsna lihtne küsimus, et kuidas valgustatakse golf 3 kliimaplokki?
Mul ei põle see ning pole veel lahti katkunud, eeldan, et pirnid läbi.
Palju prine läheb, kuhu läheb ja mis pirnid olema peavad?
Tänud ette!
Käes on hommik, sa tegid ära juba voodi, istud mugavas tugitoolis,
ühes käes ajaleht, teises kohv!

rauli
Huviline

:)

rauli
Huviline

ingel [VW Bot: "Keel korda!"] käisin forsis täna, õeldi selle pirni hinnaks 81kr tk
Mida on minumeelest veidi palju.
ja mudelit ei osanud ka õelda, kui ma pilti näitan millised pesad siis oskab keegi pirni mudeli õelda?
Pilt

M-H
Huviline
Lugemata postitus Postitas M-H »

Võib-olla pole enam infot vaja, aga ega sinna ükski muu pirn ei sobigi. Tartu Forsi mehed ütlesid, et on nii tehtud, et kuskilt elektroonikapoest sobiv pirn ostetud ja see vanasse soklisse paigaldatud. Ise käisin just täna Forsis nendel 81kr/pirnidel järel, ei viitsinud leiutama hakata.

madtongue
Huviline
Lugemata postitus Postitas madtongue »

Nii ta on, tehase "originaal" pirnid ainult sellistesse vidinatesse. Ja neid on seal autos veel palju, nt spido valgustus, tagumise tuhatoosi valgustus (mis kindlasti enamustel ei tööta, aga avastasin ükskord, et ka seal on roheline valgustus olemas) jne.
Ökoraider

mclx
Huviline

Lugemata postitus Postitas mclx »

Varuosakeskus Järvel, kus müüakse uusi ja kasutatud juppe, seal on peoga võtta neid lammutatud autodelt maha võetud pirne, ma küll ei tea mis nende hind seal on, aga ma usun, et kordades odavam kui originaal. Mõningatel pirnidel on erinevad värvid ka võimsuse tähiseks, nt tumeroheline ja heleroheline.
On ka jah variant et paned muu sobiva pirni, nt ostad Fixusest selle soklita väikese pirni mille komplekti hind oli seal vist a la 10 EEKu, komplektis 2tk ja vahetad need pirnid seal pesas lihtsalt ära. Paljud vist isegi ei ole joodetud sinna sisse, aga neid saab ka edukalt nendele klemmidele joota mis seal peasas sees on.

M-H
Huviline
Lugemata postitus Postitas M-H »

Spido valgustusega pole probleemi, neid pirne igalpool müüa ja kui ei leia, siis keera näiteks mujalt välja või osta 100EEKi eest terve spidoplokk ja saad 10 pirni:lol:

Vasta

Mine “Elektroonika”