G60 ei käi(puterdab)

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses mootoriga.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
-mk-
Huviline
Telefon: 56497234
Auto: corrado

G60 ei käi(puterdab)

Lugemata postitus Postitas -mk- »

mure selles, et corrado G60 hakkab soojast peast puterdama, pöörded kõiguvad ja sumpast viskab tumedat suitsu. külma mootoriga töötab normaalselt.
rahulikult sõites tõrgub(puterdab ja hakkab nagu pooma) aga järsemini gaasi andes v kiirendades töötab normaalselt.....
proovisin ka lambda [VW Bot: "Keel korda!"] lahti ühendada, gaasile reageerimine läks pikemaks (u 4-5sek) aga ühtlase gaasiga sõites käitus jälle normaalselt.
ma ise arvan, et tuleb lamdat vahetama hakata, aga äkki oskab keegi muud nõu anda.

[Muudetud: 23-8-2009 -mk-]

RKsilver
Veteran
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

kontrolli üle ka sinine temperatuuri andur mis asub kohe plokipea ees.

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Silver,pead silmas,et rikastus jääb taha. mk. Kuidas kütte kulu tundub? Jõhkralt suur vist. Alusta andurist.

-mk-
Huviline

kuidas selle sinise temp anduri korrasolekut kontrollida? mul on neid 2 tk ja ma mõlemat vaheldumisi proovinud, aga korrasolekus ei oska veenduda...
ma pole selle autoga veel korralikult sõita saanudki ja küttekulu veel eriti kommenteerida ei oska, aga eks ta hetkel kusagil 10-15L vahele jääb...

RKsilver
Veteran

mis ta siis teeb kui lambda tagant ära ühendad ?

kas mootori ja aju vaheline 1M voolik on korras ?

see on suht kriitiline 1M pikkusega vaakumvoolik !

-mk-
Huviline

kui lambda [VW Bot: "Keel korda!"] lahti ühendatud on siis ühtlase gaasiga sõidab, aga kiirendades ei liigu absoluutselt. kui lambda [VW Bot: "Keel korda!"] pistik ühendatud on siis ühtlaselt sõites puterdab ja ajab tagant musta kuid gaasi andes läheb korralikult pöördesse...
selle meetri pikkuse vooliku proovin ära kontllida.

aga kuidas seda temp andurit kontrollida??

xpr
Huviline
Auto: Passat B8.5
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas xpr »

Mul oli kunagi sama jama. Mootor lonkas ja suri isegi välja kohapeal seistes. Viga oligi selles samas plastikvoolikus, mis läheb mootorist ajusse. Aju poolne kummist ots kuhu voolik läheb andis läbi.

-mk-
Huviline

vaatsin seda vooliku asja ja kollektori küljes on 2 ühesugust otsa kõrvuti kuhu seda voolikut on võimalik pista....ma vahetsin hiljuti mootorit ja võimalik, et ühendasin vooliku valesti.

mis selle vooliku täpne ülessanne on? ja kui täpne peab pikkus olema....kui ntx ~10mm mööda on kas siis hakkab mootor juba trikke tegema...

RKsilver
Veteran

voolik ära ja mõõdulint peale, täpselt 1 meeter peab olema.

voolik käib kõige kollektori poolsemasse otsa, ehk vaadates mootorit eest siis vasakpoolsemasse otsa.

-mk-
Huviline

sinine temperatuuri andur vahetatud, aga paremaks ei muutunud midagi, voolik ka muidu korralik aga ühest kohast 90 kraadi põlvega jätkatud, hädapäraseid sõite saab teha ainult lahti ühendatud lamdaga, nii kui mootor soojaks läheb ja lambda [VW Bot: "Keel korda!"] ühendatud on siis liigub ainult gaas põhjas, muus asendis puterdab ja ajab endiselt musta suitsu....

Vasta

Mine “Mootor”