Mure klaasipuhastitega.

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
ostwest
Huviline
Mure klaasipuhastitega.

Lugemata postitus Postitas ostwest »

Mure selline, et klaasipuhasti ei taha t??tada aeg resiimil ja ka siis, kui tahad klaasi pesu teha. Lihtsalt j??b keset klaasi seisma. Samas j?lle t??tab ilusti kui on pideval resiimil m?lemas astmes. Tegu on VW Jetta 1,6 TD 44Kw 91 a.

..::Timmy::..
Huviline

Lugemata postitus Postitas ..::Timmy::.. »

sama probleem,ainult,et audi 80 b2'hel

lawrence
Huviline
Auto: G1 '83
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas lawrence »

Ma sellest elektroonikav?rgist suurt midagi ei tea (kuidas kojameeste mootor mingis reziimis voolu peale saab ja kuidas releed seda asja s?tivad jne) aga "Lihtsalt j??b keset klaasi seisma" k?lab k?ll sedamoodi, et hoovastik on lihtsalt kinni roostetanud. Ja pideval reziimil t??tab sellep?rast (v?hemalt esialgu) ilusti, et power on kogu aeg taga.

Kui ajaga just v?ga kitsas k?es ei ole, siis soovitan igal juhul seda hoovastikku l?hemalt uurida/lammutada/puhastada. Tundub olevat VAG t??pviga. Isiklikult olen selle probleemiga kokku puutunud '83 Golfil, '86 Audi B2-el ja isegi 2001 aasta Golfil.

Arx92
Huviline
Auto: Jetta MK1 1983 kupee 1,5 51kw

Lugemata postitus Postitas Arx92 »

Mul Jettal sama jama... pole veel uurida jõudnud, aga tundub, et hoovastik kuiv või kulunud...

Vader
Huviline
Auto: vw passat 2008 2,0tdi DSG

Lugemata postitus Postitas Vader »

kojamehe mootoris sees on kontakt riba mille järgi saab masin aru kus kojamehed on kas all või üleval kui see on kulunud ja ei anna igakord ühendust siis jääbki seisma vahepeal
vw ei hoia meid elus
meie hoiame vw elus

Vasta

Mine “Elektroonika”