Ventosse ovaalid taha või 16,5cm esiuste sisse?

Kõik auto audio, video/multimeediaga seoses.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Võulkswaagen
Huviline
Ventosse ovaalid taha või 16,5cm esiuste sisse?

Lugemata postitus Postitas Võulkswaagen »

Kuna paigaldus nagunii 500 siis kuhu oleks mõtekam lasta kõlarid paigutada- kas esiustesse või taha ?
Viimati muutis argo, 14 Mär 2012, 05:59, muudetud 1 kord kokku.

airfrance1
Huviline
Auto: Vento VR6-EDITION -> aus Arbuus

Lugemata postitus Postitas airfrance1 »

Kui sul ainult taga kõlarid on, siis tagant tulev muusika on väga imelik. Parem on sel juhul esialgu ees ustesse kõlarid panna ning pagasnikusse subwoofer. Siis on heli enam-vähem rahuldav. Mul olid alguses kõlarid vaid ees ustes ja tweetrid armatuuril (supakas ka pagassis) ning kui panin aknalauale olemasolevatesse aukudesse kõlarid, siis läks heli ikka kõvasti paremaks. Seega soovitan nii ette kui taha kõlarid panna.
Arbuus driver since 2010

daff
Huviline
Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8

Lugemata postitus Postitas daff »

Üldiselt on esimesed kõlarid autos ikka olulisemad kui tagumised. Tagakõlareid kuulevad rohkem tagaistujad ja need tekitavad helile ruumilisema pildi. Ma üldiselt olen airfrance1-ga nõus, et ette korralikud kõlarid ja supakas pagassi. Mul endal on hetkel Passatis ees originaalkõlarid ning taga aknalaual korralikud kõlarid läbi võimendi ja supakas pagassis ning ei ole väga lahe kuulata kontserti seljaga lava poole. Plaanin kindlasti ette ka korralikud kõlarid paigaldada.

taura140
Uustulnuk
Telefon: 56791157
Auto: Volkswagen Vento 2.0 automaat bensiin

Re: Ventosse ovaalid taha või 16,5cm esiuste sisse?

Lugemata postitus Postitas taura140 »

Kui ees on korralikud kõlarid olemas ning supakat pole siis soovitan küll taha ovaalid panna ning maki pealt täpselt ära jagada heli enda maitse järgi.

Vasta

Mine “Audio ja video”