hakka järjest proovima, mina proovisin ja ega seal midagi erilist nyyd kyll polnud.superior kirjutas:Kas keegi teab öelda, mis need teised menüüvalikud seal peale selle 7nda tähendavad?
Või teab keegi veel öelda mingeid "vingeid trikke"?
Golf 3 Kella asemel tahoometer
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
Re: Golf 3 Kella asemel tahoometer
vana teema küll, aga ei hakkanud enda küsimuse jaoks uut tegema. masin siis golf 3 GTi 2.0 85kw kui panen selle digitaalse tahhomeetri endal ette, siis mul hakkab kütte seier ka midagi näitama. kohapeal läheb kütteseier poolepaagi asendisse ja kui sõitma hakkan (korralikult annan minna), siis lööb kütteseieri nulli ja kui sõidan 50km/h, siis jäi kütteseier alla veerand paagile näitama (mitte täpselt seisma, vaid kõigub veidi). küsimus siis olekski, et mida see kütte seier näitama hakkab? digitaalset tahhot ees ei ole, siis hakkab jälle ilusti näitama kütte kogust paagis (ühesõnaga see värk bena seieriga on ainult siis kui digitaalne tahho ees). äkki keegi neid ülejäänute nr-ite kohta ka oskab midagi öelda? 7 all see digi tahho, aga mis ülejäänud nr-id näitavad?
-
- Huviline
- Auto: Passat '00 Passat '92 Transporter '86 Polo '78
- Tänatud: 6 korda
Re: Golf 3 Kella asemel tahoometer
Kui ma ei eksi siis peaks see hetkekulu näitama mingit moodi. Vähemalt passatil pidi nii tegema kui oled peidetud menüüs.
[ Postitus tehtud Windows Smartphone'i kaudu ]
[ Postitus tehtud Windows Smartphone'i kaudu ]