Vibreerib kuramus. Rehvides ja velgedes asi ei ole. On saand erinevatega katsetada aga ei ole muutusi. Vibratsioon on pigem kogu keres kui ainult roolis. Vanema ja kehvema tee peal ei tajugi aga uue ja sileda asfaldi peal käib ikka korralikult närvidele juba
Värin tekib pigem siis kui mootori vedu õrnalt taga on, näiteks lauge sirge tee peal. Kui siis aga gaasi anda jääb vähemaks. Vibrab siis kui auto kulgeb ja hoiab niisama kiirust. Kui käigu välja võtad ja vaba peale lased siis ka juskui kaob see vibra ära. Välimised veotelje otsad ja esisild täiskomplektis vahetatud aga ei muutnud see midagi...iga vibrab.... pidurikettad ka korras.. hämming !
mul ka vibra probleemiks viimasel ajal. sümptomid täpselt samad mis teemaalustajal.. 120kmh+ on eriti hästi tunda tõepoolest, kui gaas lahti lasta, kaob vibra peaaegu ära..
kuidas nende sisemiste otseda lood on, kui kulukas on jupid koos vahetusega?..
Vibra pole mul ka kuhugile kadund...ingel [VW Bot: "Keel korda!"]...kas kuskil mingit vibratsiooni stendi/pinki pole millel testida kust kandis põhjustaja paikneb??? kui ei ole siis peaks sellise vist ruttu leiutama....saaks miljonäääääääriks...
Pole raha ka nii pilduda et aina uute juppidega katsetama...veotelje otsad...igastsugu padjad..oioioioi kui kalliks läheb
Tere! mul ka sama jama passat 1.8 turboga, alates üle 120 hakkab vibrama, mul muidugi pooltelje otsad ka läbi, ragisevad aga kas on keegi lahenduse sellele leidnud? või vibreerivad ikka kõik samamoodi aina edasi?
kas sisemiste otste vahetamine aitab siis? et kui ma nüüd vahetama hakkan pooltelje otsi siis kas peaks sisemised koos välimistega vahetama?
tere jälle, paistab, et keegi sellest teemast enam eriti ei huvitu aga ma ikka kirjutaks siia lootuses abi saada ja jagaks oma kogemusi teistega.
vahetasin oma passatil nüüd sisemised ja välimised pooltelje otsad ära ja ka šarniirid koos puksidega ja abi ei miskit, ikka vibreerib, kust paganas see jama võib küll tulla? kuskilt tagasillast? ei ole ikka veel keegi samast probleemist miskitmoodi jagu saanud?
sain oma autol vibrast lahti viga oli tagumistes piduriketastes mis olid roostesja ebaühtlased ja teadupärast ju roostel ei tekki pidurdus efekti.proovida saab kui sõidu ajal õrnalt kässarit peal hoiad siis peaks kohe tunda aga ei tohi muiduki hoo pealt plokki tõmmata olema samas tasub ka kontrollida supportite liugpindasi.
Loodan ,et on kasulik info ja kellegil sellest abi
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339
Minulgi vibratsiooniga probleeme.si Vahe on aga selles et mul tekib vibratsioon väikestel kiirustel kui rool on alla keeratud ja vedu taga(nt parklas või risti pealt keerates) Tunne on selline nagu kisuks kuidagi. Mis võiks probleemiks olla?
Viimati muutis saaresyncro, 17 Mai 2010, 11:28, muudetud 2 korda kokku.
ka passati vibraga hädas.Hakkab kuskil kaheksakümne pealt ja suht tugev.Veel teeb rool selliseid äkkilisi jõnkse paremele poole.Kõik seonduv kummidega ja piduri kettastega on vahetatud.Täna sai vahetatud veovõll koos mõlema otsaga.Esisilla kontroll sai nädal tagasi tehtud ülevaatusel,ka seal on kõik korras.Pidurid ka liiguvad vabalt nagu peab.Mis on veel variant [VW Bot: "Keel korda!"] mis võib seda põhjustada.Ja ega seda vibrat pole koguaeg see tuleb ja läheb.On tugevam ja nõrgem.Hakkab juba hulluks ajama.
Ma vahepeal juba unustasin selle teema aga ma siiski kirjutan mis minu omal viga oli, nimelt tagaratta rehvil oli ühest kohast muster maha kulunud nagu oleks keegi käsipiduriga asfaltil möllanud. nüüd all uued rehvid.