selline asi et kui auto seisab ja paned käima ajab sinist tagant.aga kui natuke aega töötab siis on kõik norm.ja kui jätad jälle seisma ja uuesti käivitad siis jälle sinine taga..et milles võib prooblem olla ???
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
minu loogika on et sinine suits - õli, must suits - rikas segu. Kui viskab peale käivitamist ja siis ära kaob peaks viitama nagu klapisääre tihendite veale (õli on valgunud ülalt kaanest silindrisse ja käivitudes põleb ära). Või olen asjast valesti aru saanud?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Kuna kasutaja siim118 omab autot G2. mootoriga 1,6 TD. siis on täiesti probleemi vaba katsetada pumba nurka muuta ca1-2 mm. varasemaks. Korpust keerata pöörlemis suunale vastu. Ei meeldinud,keera tagasi.
jh ma ise arvan ka et klapisaare tihend aga mõtlesin et uurin et äkki siin targemad inimesed. ja eks ma proovin seda pumba keeramist ka.. et tänud kes võtsid sõna sekka..
Kõik kes kahtlustavad klapisääre tihendeid(diislitel)vea põhjustajana(sinine suits)ütlen,arvan et mootor on kas kuuma saanud,või vähemalt 500000 läbi sõit.
Vana diisli puhul võib kõike jama esineda. Klapisääretihendid, pihustid jne. Kõigepealt võiksid proovida diiselkütuse lisandit. Peaks täiesti olemas olema igas tanklas. Puhastab ära toitesüsteemi.