Kas 1.8 66kw monopritsel on lisaks põhjaalusele bensiinipumbale veel paagis etteandepump ka?
Üldse igasugune info on teretulnud, mis vaja teha, et bensiin sellisesse mootorisse jõuaks (ka elektriühenduste kohta vms).
Küsimus 1.8 66kw kohta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Veteran
- Telefon: 56902793
- Auto: '88 JETTA
- Kontakt:
Küsimus 1.8 66kw kohta
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
-
- Veteran
- Telefon: 56902793
- Auto: '88 JETTA
- Kontakt:
Okei, tänud! Mul põhjaalune pump mootorile olemas (järelikult paaki ka midagi vaja, et see mootor tööle panna?). Mootor 91a oma muidu.
Või kus uuematel see pump on...ainult paagis või põhja all?
Milline see paagisisene pump peaks olema? Kas ainult selline, mis sellele konkreetsele mootorile on ette nähtud...ehk mingi kuni 4000 krooni maksev asi? Või on mul 1.6 53kw mootoril paagis miski pump olemas, mis suudaks seda asendada?
Küsin sellepärast, et hetkel on autol peal 53kw karpa mootor, kuid mul on olemas see 66kw monopritse mootor ja muud jutud (aju, CE2 juhtmestik ja kaitsmeplokk jm) ning oleks vaja mingi hetk see vahetus ära teha. Elektrisüsteemi vahetus üldiselt ei hirmuta, mutreid-polte kinni ja lahti oskan keerata, aga hetkel see kütuse teema ongi ainuke kahtlane osa selle juures, ning loodetavasti keegi oskab nõu anda
[Muudetud: 30-10-2009 tnz]
Või kus uuematel see pump on...ainult paagis või põhja all?
Milline see paagisisene pump peaks olema? Kas ainult selline, mis sellele konkreetsele mootorile on ette nähtud...ehk mingi kuni 4000 krooni maksev asi? Või on mul 1.6 53kw mootoril paagis miski pump olemas, mis suudaks seda asendada?
Küsin sellepärast, et hetkel on autol peal 53kw karpa mootor, kuid mul on olemas see 66kw monopritse mootor ja muud jutud (aju, CE2 juhtmestik ja kaitsmeplokk jm) ning oleks vaja mingi hetk see vahetus ära teha. Elektrisüsteemi vahetus üldiselt ei hirmuta, mutreid-polte kinni ja lahti oskan keerata, aga hetkel see kütuse teema ongi ainuke kahtlane osa selle juures, ning loodetavasti keegi oskab nõu anda

[Muudetud: 30-10-2009 tnz]
"kunagi arvasin et Rako normulks vend a nüüd tuleb välja et selline lamelli enn et ohohohohhhoooo." -tito
Tsekka siit - http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=page03_mj" onclick="window.open(this.href);return false; - võrdlemisi üksikasjalik inf mu meelest.