G60 ei tööta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G60 ei tööta
Korra läks käima, aga kohe peale gaasi pedaali puutumist suri välja, tõmbas täis ilmselt kuna küünlad olid märjad. Sai just uued küünlad ka peale pandud.Auto on seisnud ~2 aastat.Hiljem käivitated hetkeks läks ühe silidnriga tööle. Asi ilmselt jagajas või süütepoolis? Äkki on kellegil sarnast probleemi esinenud? Sooviks veel teada mis juhtmed lähevad kapoti alt paremast nurgast põhja alla? Neli juhet ning 2 neist olid pooleks
lambda [VW Bot: "Keel korda!"]?

Natuke vaidleks vastu kui minu corril oli lambda kuttu ja üks vee andur mis näitab ajule kui soe mootor on siis kiskus küünlad märjaks ja käima ei läinud.RKsilver kirjutas:Kahjuks peab masin isegi siis tööle minema kui lambda kutu.tnusepp kirjutas:Ma arvan küll et lambda juhtmed puru.
Sepp
kontrollida:
süütepool, halliandur. süütejuhtmed.
kui see ei aita, vaata kas ajule vool tuleb.
kui see ei aita, siis kahtlane tunne, et aju kutu ja jätab pihustid lahti.
Aga sinu poolt pakutud varjandid võivad kah olla, aga kuna küsimuses juba väideti et nagu aru sain kaks lambda juhet puru siis pakusin lambdat.
Sepp
Proovisin teise ajuga ka kuid ei midagi... aju mis passatil peal oli on lilla kleepsuga(boschi kood 0 261 200 280 ja VW kood 037 906 022 B) ning aju mis ma ühe corrado peals sain halli kleepsuga(boschi kood 0 261 200 346 ja VW kood 037906 022 CP)
[Muudetud: 1-11-2009 golfv5]