Ei taha enam sooja puhuda KORRAS

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

No siis pole muud teha, kui kliimale diagnost teha. Lase juhe taha panna, saad teada millise klapi mootor kinni jäänud, saad vähemalt enne õige mootori ära tellida, kui lammutama hakkad ja kohe ära vahetada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

slamm
Huviline

Lugemata postitus Postitas slamm »

:D mul Golfil juhtus selline asi sellepärast ,et jahutusvedelikku oli vist päris vähe sees:D panin juurde ja nagu saun.. Vaata endal igaksjuhuks üle?
Slam :)

almottus
Huviline
Lugemata postitus Postitas almottus »

Endal ainult korra juhtunud, et 6hk see, siis oli ka syydi umbes tagasivool. Volkari jahutussysteem t66tab r6hu all ja ainult nii ajab ta salongiradikast 6humulli v2lja. Kui systeemi r6hku ei teki, j22dki 6hutama. Jahutusvedelik vala sisse peene nirena ja tee suitsupause vahepeal. Korki 2ra peale pane, las hingab. Kui saavutad MAX taseme paisupaagis, pigista radika l6dvikuid, paisupaagist tuleb mulle. Kontrolli k2ega pigistades, kas vedelik j6udis jahutusradika alumisse l6dvikusse. Kui j6udis, v6ib mootori k2ima panna. Keera paisupaagi kork peale ja mootor k2ima. Kontrolli kas kork peab r6hku - l6dvikud peavad olema kuumalt k6vad, mitte ludrid. Kui suured l6dvikud j22vad kuumalt pehmeks, siis poodi uue korgi j2rgi. Enamasti saab kannatada mitte klapp korgis,vaid see kummir6ngas, mis korki paisupaagis tihendab! T66tava mootoriga peab n2ha olema (kui sul paisupaak on puhas), kuidas peenest tagasivoolu l6dvikust pritsib peene joana jahutusvedelikku paisupaaki. Kui n2ha pole (paak vana), katsu sooja mootori puhul seda peent voolikut k2ega - peab olema ysna kuum! Kui on suht jahe, on tagasivool umbes. 6hk v2ljubki systeemist sellesama peene l6dviku kaudu paisupaaki. Ummistus tekib ylevoolu l6dvikul kolmikusse. Urgitse ummistus lahti v6i parem osta uus l6dvik. KOKKUV6TTEKS - Volkar saab ise sealt 6hu v2lja, kui k6ik 6ige. Aga kuna see tagasivool on ysna peene voolikuga, siis v6ib igasugune jahutsvedelikus olev soga selle kinni kittida. TERE TULEMAST RADIAATORI LEKKE PEATAJAD!!!
Loodan, et minu jutust oli abi.

Vasta

Mine “Kere & Sisu”