VW Passat 2006 ukseandur

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
KarlSutt
Huviline
VW Passat 2006 ukseandur

Lugemata postitus Postitas KarlSutt »

Jama siis järgmine: Auto näitab, et kõrvalistuja uks on lahti, kuigi see on suletud. Jama see ka, et käisime Suve Autos, tehti diagnostika, öeldi, et sinna on veel mingeid vidinaid juurde vaja, mis on hirmkallid. Praegu on kõik raha peal väljas seal autoesindustes. Tahaks lihtsalt lasta üle kontrollida ühel elektrikul, et kas on vaja neid lisa värke osta, või piisab ainult ühe detaili väljavahetamisest. Oleks pakkujaid. Auto ise on Pärnu ümbruses.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 55 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Ongi ainult ühte vidinat vaja, ukse luku mehanismi, aga see on hirmkalliss ca kuni 1 protsent sinu auto hinnast :lol: .

[Muudetud: 27-10-2009 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

:lol: Päris kallis tükk teine.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

KarlSutt
Huviline

Aga mis siis tegema peaks? Seal Suve Autos lisavad mingeid ime probleeme juurde.... Selle ühe detaili vahetamine ei ole rahalises mõttes probleemiks :cool: Kas on teil soovitusi??

Kasutaja avatar
HawkHill
Foorumi ja kodulehe admin
Telefon: 58043333
Auto: VW CC Sport Plus
Tänanud: 82 korda
Tänatud: 56 korda

Lugemata postitus Postitas HawkHill »

Ilmselt osavad näpud ja VW foorum aitavad asjale lahenduse leida.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Ärge te jummala pärast margi esindusi külastage, äkki antakse oma tööle garantii kah veel, sellega pole ju miskit peale hakata. Käige kõik linna elektrikud läbi, andke igale paar sotti ja pärast tehke diagnoosidest harjukeskmine, ning ostke romulast võib-olla töötav vidin, mis peale ennast ja auto lõhkumist osutub tarbetuks vahetuseks, kuna polnud selle viga ja alusta tervet teekonda otsast peale - kokkuhoid missugune.

ps. juhul, kui julged siiski esindust külastada julge ka vahetatud jupp endale küsida.

Jõudu diagnoosimisel :lol::lol: .
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

KarlSutt
Huviline

Siit ka siis järgmine küsimus: kes teab Pärnu linnas autoelektrikuid?? :smilegrin:

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

KarlSutt kirjutas:Jama siis järgmine: Auto näitab, et kõrvalistuja uks on lahti, kuigi see on suletud. Jama see ka, et käisime Suve Autos, tehti diagnostika, öeldi, et sinna on veel mingeid vidinaid juurde vaja, mis on hirmkallid. Praegu on kõik raha peal väljas seal autoesindustes. Tahaks lihtsalt lasta üle kontrollida ühel elektrikul, et kas on vaja neid lisa värke osta, või piisab ainult ühe detaili väljavahetamisest. Oleks pakkujaid. Auto ise on Pärnu ümbruses.
Eeeee .. ummm .. Äki valgustad mind ka, et mis jubinat sa tahad ISE (või elektriku abiga) välja vahetada ja mis jubinat Suve Auto tahab sul välja vahetada.
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

KarlSutt
Huviline

Ise ma sellise uhke elektroonika peale käpp ei ole, üldse väga autodega ei tegele, lihtsalt sai ostetud kasutatud auto ja nüüd selline jama:) Suve autos räägiti, et mingi ukselukk on tarvis ära vahetada aga seal hakati peale suruma veel mingeid mooduleid vms. ma tegin targa näo pähe, ütlesin et räägin isaga ja tulin tulema sealt. kindlasti elektriku abiga tuleks see asi ära vahetada kui võimalik.

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

veidi OT: aga

eks nende ukselukkudega ongi uutel volkaritel üks rist ja viletsus.
Omal 08a transporter.
suht alguses hakkas jebima sõidu ajal, hakkas prääksuma ja kiri, et parem küljeuks on lahti.
Esindus ütles, et oh tüüpviga, lukk on peetis ja panevad uue garantii korras. Aeg läks ja juba olin 3dat korda esinduses mingil põhjusel ja ikka polnud tellitud õiget lukku ja määriti mingi õliga klemme. Kui jebib ikka siis helistada. Ei saandki kaugele kui jälle hakkas jama. Siis 4da korraga sai see lukk vahetatud ja nüüd pidi mure murtud olevat. Kuu aega oligi tiptop. Nüüd ükspäev kruusateele sattudes oh imet, prääksumine ja kiri, et parem uks lahti.
Üldsiselt on väga suur peavalu nende esindustega ja üldse kuidas seal juppide tellimine ja vahetus käib. Väidetavalt kui garantii korras jupp vahetatakse siis seda omale mingil juhul ei saa ja lõigatakse kuu lõpus relakaga puruks.

See ei pruugi ja ilmselt ei käi kõigi esinduste kohta aga nende 2ga millega omal kokkupuuted olnud on väga kliendivaenulikud asutused

Suht tõenäoliselt on seal ikka ja taas see sama VW haigus ja luku trükiplaadil on külmjooted.
Huvitav on see, et 10a on mööda läinud ja ikka ei saada sellest joodete jeblast lahti VW puhul

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

No 2006 autol on garantii läbi, mis läbi. Garantii saad uuele jubinale, kui see on seal vahetatud, vana jubina saad ikka endale küsida.

Monah
Huviline
Auto: VW Vento VR6

Lugemata postitus Postitas Monah »

Mone asjaga on nii et kordades kindlam ja kordades odavam vahetada esinduses. Jah tund tood maksab ja varuosad monikord on suhteliselt kallid. Aga esindus vastutab valediagnoosi eest, esindus annab ka garanti varuosale ( 2 aastat muide).
O.T Enda autol suvel hakkas streikima kliima, diagnoosi pandi esinduses, yks kliimamootor labi. Lammutuses kysiti 700 ja uus alla 2000.-, rahulikku sydamega tellisin uue mootori, lasin kylge panna ja nyyd rahulikuklt soidan teades kui midagi sellega juhtub mina ei pea mooda lammareid otsima veel yhe samasuguse.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

KarlSutt kirjutas:Ise ma sellise uhke elektroonika peale käpp ei ole, üldse väga autodega ei tegele, lihtsalt sai ostetud kasutatud auto ja nüüd selline jama:) Suve autos räägiti, et mingi ukselukk on tarvis ära vahetada aga seal hakati peale suruma veel mingeid mooduleid vms. ma tegin targa näo pähe, ütlesin et räägin isaga ja tulin tulema sealt. kindlasti elektriku abiga tuleks see asi ära vahetada kui võimalik.
Kas sellel elektrikul on olemas ka spets võtmed nt E5, Sakara M6 ja kas ta teab kuidas üldse B6-e uks lahti käib ja kumba pidi peab klaasi kinnitus polte keerama, vastasel juhul on sul vaja veel lisaks peetis lukule vaja veel lõhutud klaasi tõstukit, välis lingi kinnitusi, lukupolte......., on tõesti niipidi odavam, siis anna minna.

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

ei vaidlegi, et garantiiaja lõppedes ja kui siis raha eest mingi jupi vahetad siis loomulikult saad vana omale küsida.
Selles suhtes jään siiski endale kindlaks, et kõik eestis asuvad vw esindused ei ole piisavalt pädevad, et neid kinnisilmi usaldada. (see ei käi kummagi pealinna esinduse kohta, kuna nendega kogemused puuduvad)
Lihtsalt pead ise pea töötu olema, et oleks aega nendega võidelda ja mõttetult edasi tagasi solgutada ja neil aina seljas elama, et üldse midagi saada sellest mis sul esindusest auto ostmisel õigus saada oleks

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Nii ta kahjuks on kujunenud, kuid mis garantiid sa kuskil X-tänava Y-töökoja I-elektriku käest saad

KarlSutt
Huviline

Ehk siis kokkuvõte: sõidan edasi, mul ta ei prääksu, sõidu ajal ka ei sega. peeglituled algusest segasid pimedas sõitmist aga need teipisime kinni:smilegrin:

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

KarlSutt kirjutas:Ehk siis kokkuvõte: sõidan edasi, mul ta ei prääksu, sõidu ajal ka ei sega. peeglituled algusest segasid pimedas sõitmist aga need teipisime kinni:smilegrin:
Mida järgmiseks kinni teibid? Airbagi tule? Kütuse tule?
Miks ja mille eest ostetakse 200000 EEK-sied autosi, kui pisiremonte ei suudeta kinni maksta :thumbdown:

[Muudetud: 29-10-2009 jussike]

sax82
Huviline
Auto: Passat 96kw Primera Sri

Lugemata postitus Postitas sax82 »

KarlSutt kirjutas:Ehk siis kokkuvõte: sõidan edasi, mul ta ei prääksu, sõidu ajal ka ei sega. peeglituled algusest segasid pimedas sõitmist aga need teipisime kinni:smilegrin:
mis seal ikke rasket , eks mingi väike klemm jebib. mina käiks sinu asemel eletriku juures ja küll ta sul leiutab uue :)
esindustes peaks liiga suur rahakott olema kui sealt midagi korraliku saaks .

KarlSutt
Huviline

Peeglituled, need, mis asetsevad seal peegli küljes all, teipisime kinni ettevaatusabinõude pärast, sest need segasid liiklemist pimedal ajal. See on nii kauaks, kuni saab see viga parandatud. Auto ei maksnud 200 000.- nagu üks eelkõneleja mainis, sest ostsime kasutatud auto ja nagu on teada, siis kasutatud autode ostmine on nagu loterii(kunagi ei tea, mis vigu võib esineda) ning autot oli vaja. Me suudame kinni maksta aga küsimus on selles, kas on mõtet esinduses sellist hinda maksta, kui nad leiutavad imevigu veel juurde. Ja kui jussike aru ei saanud, siis passatil on peeglid, millel no küljes lambid, mis suunavad valgust ustele, ei tea, miks vajalikud aga tõesti, kuni viga saab parandatud, ei ole mõtet riskida pimedas liigeldes, sest need segavad suurel määral sõitmist.

KarlSutt
Huviline

Ma arvan ka, et mingi klemm jebib, sest vahepeal (väga harva) näitab korraks, et uks on kinni aga see on ainult mõneks minutiks ja poole sõidu peal näitab järsku, et uks lahti. Üks elektrik soovitas siit abi otsida aga mõne aja pärast saan ühe elektrikuga kokku, siis näeb, mis saama hakkab. Kui rahakott oleks suur, oleks ammu juba esinduses ära vahetanud ja poleks siia kasutajat teinudki:smilegrin:

Kermo
Veteran
Telefon: +3725204426
Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kermo »

Miles probleem? Võta kätte ja vaheta ukse lukk ära ja asi korras. Sel sees mikro lülitid mis vahest ära võivad mädaneda ja ei usu et sul mingi elektrik suudab selle auto ja luku niimodi lahti võtta et midagi pärast kokku ka panna on.
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 80 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Kas neid peeglitulesid kuskilt ajust näiteks välja ei saa progeda - auto juba piisavat ''arenenud''?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

A8pool
Huviline

Lugemata postitus Postitas A8pool »

Ma ei tea palju on vahet 00-05 ja järgneva 06 ja edasi mudeli lukkudel, minu omal jamab vasak tagumine mikro lüliti ja sellel lukul on see vahetatav(klambriga korpuse küljes).
Samas tagaluugi lukul käib vahetus koos luku korpusega!:fake sniffle:

Asjalik elektrik oskab kindlasti öelda kas ahel on terve ja kas mikrolüliti töötab.

spoon
Huviline
Auto: Passat VR5 4Motion / Golf Plus 1,6FSI
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas spoon »

KarlSutt kirjutas:Ma arvan ka, et mingi klemm jebib, sest vahepeal (väga harva) näitab korraks, et uks on kinni aga see on ainult mõneks minutiks ja poole sõidu peal näitab järsku, et uks lahti. Üks elektrik soovitas siit abi otsida aga mõne aja pärast saan ühe elektrikuga kokku, siis näeb, mis saama hakkab. Kui rahakott oleks suur, oleks ammu juba esinduses ära vahetanud ja poleks siia kasutajat teinudki:smilegrin:
see, et sul peegli küljes " coming home " lamp põlema läheb, näitab ainult selget keelt sellest, et mikrolüliti vigane,

Seda vahetada on kindlasti tülikas. Samas võib olla tegemist siiski " külmakaga" ja jootekolb teeb asja korda.
kuramuse volkar on nagu pereliige, sööb vaikselt pappi hamstri moodi

Vasta

Mine “Elektroonika”