Passat Comfortline 2005 - streering columb lock defective?

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Reporter
Huviline

Passat Comfortline 2005 - streering columb lock defective?

Lugemata postitus Postitas Reporter »

Lp. Kluubilised,

Öelge, kes meilt töötab Tallinna Saksa Auto peakontoris (Mustamäel)?

Asi selles, et vajan abi keerulise probleemi lahendamiseks, mida Saksa Auto kahe andmetel võib maksata liigi 15 000.

Auto on Passat Comfortline 2005 2.0TDI 103Kw

Muru on siis järgmisega detailidega:

3C1419501N ROOLISAMMAS PA 07-
3C0959433M KESKLUKU AJU PA 05-

Mõnikord auto käima ei lähe, arvuti annab järgmine sõnum: streering columb lock defective.

Saksa Auto kaks töötajad ütlesid, et see on tehasedefekt, aga nende sõnul saksamaapeakontor loobus remonditööd kompenserida.

Äkki võib saksa tehasega teine kord ühendust võtta, sest Saksa Auto kak töötajad ei õeldanud mulle, miks tehas ei taha remont kompenseerida.

Teine asi see on olen leitnud vajalikud detailid http://www.h2.ee" onclick="window.open(this.href);return false; lehekuljel – seal on nad 20% odavam, kui esinduses. Kas esindus saab neid paigaldada?

Igasugune abi teretulnud!

Reporter
Viimati muutis argo, 07 Mär 2012, 02:50, muudetud 1 kord kokku.
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Paigaldada ikka saab, aga nad ei saa mingit garantiid anda, et jubinad ka tööle hakkavad ja jäävad tööle.
Mina käiks selle 20% kõrgema hinna välja ja saaksin garantii tööle ja jubinatele.

ps . on ka mul korra sellise veateate ette visanud ja seal tõesti muud ei aita kui need vidinad vahetada.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

onusnooker
Huviline
Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Huvipärast, mismoodi see viga tunda ennast auto juures annab ?

Selge, vähem veini ja rohkem tähelepanelikkust... :lol:

[Muudetud: 6-11-2009 onusnooker]

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Siiski mitte kesluku aju vaid kesk elektri plokk, mille kaudu põhimõttelist pea terve auto info vahetus käib.
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Reporter
Huviline

jussike kirjutas:Paigaldada ikka saab, aga nad ei saa mingit garantiid anda, et jubinad ka tööle hakkavad ja jäävad tööle.
Mina käiks selle 20% kõrgema hinna välja ja saaksin garantii tööle ja jubinatele.

ps . on ka mul korra sellise veateate ette visanud ja seal tõesti muud ei aita kui need vidinad vahetada.
Aga utle, keda tuleb tappa, et allahindlust saada?

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

Reporter kirjutas:
jussike kirjutas:Paigaldada ikka saab, aga nad ei saa mingit garantiid anda, et jubinad ka tööle hakkavad ja jäävad tööle.

Aga utle, keda tuleb tappa, et allahindlust saada?
Tartu VW esinduses ei pea kedagi relvaga ähvardama, et -15% alla saada. Tegelikult ei pidanud ma isegi soodustust mainima kui juba üteldi terve jooksu piduriketaste ja klotside hind mis oli -20% leti hinnast.

Võibolla teil seal pealinnas käib äri teistmoodi, aga lõunas paistab et kes julgeb küsida siis see vähemalt midagi alla ikka saab :spin:
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

Monah
Huviline
Auto: VW Vento VR6

Lugemata postitus Postitas Monah »

Mina ei riskiks sellist asja mujalt tellida.Miks?
Kui sa ise tood varuosa siis ka sina ise vastutad selle eest ja selle mooduliga( need 2 asja on pohimotteliselt koos roolisammas ja immoplokk( igayks annab asjale erineva nimetuse) on see lugu et seda saab opetasa ainult 1 kord, kui laheb midagi nihu jaasi toole ei hakka siis ise vastutad( suht raske kuskil midagi parast toestada) Kui tellid koik SA'st siis esiteks sa ei maksa enne kui auto tootab, ja garantii veel otsa;)

Reporter
Huviline

Kas saaks saksa tehasega uuesti ühendust võtta ja paluda remont kompenseerida (naiteks 50%)?

corbe
Huviline
Auto: A5
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas corbe »

Vähe jääb arusaamatuks miks peab autoostja kinni maksma tehase praagi, et sõita autoga mille on ostnud uuena esindusest. Saksa Auto võiks välja tuua siis ametliku vastuse, miks on tehas keeldunud praagi remontimisest.

Kasutaja avatar
vredestein
Veteran
Telefon: 5045339
Auto: Derby Mk1 1980
Tänanud: 119 korda
Tänatud: 53 korda

Lugemata postitus Postitas vredestein »

ma kardan et see jutt nende suust on jama ,sest siis peaks asjale ka selgitus olema miks ei peaks tehtama
miks ma siis närvi ei pea minema kui niisugune jant siin käib
Vanakooli volkarid looduskaitse alla!!! Kui midagi vaja siis helista 5045339

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Garantii on ju ammugi läbi. Edasine auto vastupidavus ei huvita kedagi peale auto omaniku enda.

miilits
Huviline
Telefon: 5kolm423753
Auto: 4motion 142kw-müüdud, 330xd e91-müüdud, B6 dsg-müüdud, passat b7 4mo-müüdud, e61 525i-müüdud, Allroad 10a-müüdud. Passat b8 bitdi 2/3R-line 4mo, Audi a8d3 2004 v8 pre fl, Fiat Dethleffs 2021
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 122 korda

Lugemata postitus Postitas miilits »

S A garantii pakkumine 09a.
kuna sa oma passati soetasid`?aga isiklik arvamus on see,et asjal peaks ikka olema tootja garantii
.

4ratast
Huviline
Kontakt:

vredestein kirjutas:ma kardan et see jutt nende suust on jama ,sest siis peaks asjale ka selgitus olema miks ei peaks tehtama

Mujal maailmas on see probleem lahendatud kliendi kasuks vaid siis kui autol kehtib veel garantii. Tõenäoliselt ei ole ka Eestis asi teistmoodi. Autol enam garantiid ei ole, siis maksad ise.

Tuntud viga tõesti aga "recall" staatusesse pole see kahjuks veel tõusnud nagu interneti avarustestki leida võib.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Mis ingli [VW Bot: "Keel korda!"] auto garantiist te siin soiute, 2005a autol lõppes garantii juba KAKS aastat tagasi.

Kui auto on 100% käinud ainult esinduses hoolduses ja remondis, siis ehk on väike võmalus saada garantiivälist hüvitust. Kui aga kasvõi üks hoole on mujal tehtud on terve garantii katkenud ka kerele ja ohutus varustusele ja võid hüvitisest suu puhtaks pühkida.

corbe
Huviline

Garantiist ei rääkinud siin vaid ükski kasutaja, kust sa välja loed et keegi väitnud et ta auto garantii all veel on? Viisakalt ju küsitud millal garantii läbi sai ja siis edasi arutatud. Isiklikult ei seostaks tehase praaki garantiiga, mis see garantii siia puutub kui tehas on praagi teinud ja tunnistavad seda, kuid keelduvad korda tegemisest? Praeguseks seisuks ei ole ju kirjeldatud esindaja ametlikku seisukorda ja miks keeldutakse. Ehk kuskil on ja kui, siis see ka siia välja tuua kui on võimalik. Pigem pöörduksin õigusorganite jutule kui hakkaks silmad kinni oma taskust tehase praaki kinni maksma.

4ratast
Huviline
Kontakt:

corbe kirjutas:Pigem pöörduksin õigusorganite jutule kui hakkaks silmad kinni oma taskust tehase praaki kinni maksma.
Sellele lisab keerukust see, et need kaks jubinat ei ole VAG enda toodang vaid sisse ostetud jubinad. Saad siis vaidlema hakata nii VW kui juppide tootjaga. Suure tõenäosusega VW ja juppide tootja JUBA vaidlevad omavahel ja üritavad selgeks vaielda kes kahjusid kandma peab :lol:

[Muudetud: 8-11-2009 4ratast]

corbe
Huviline

Erilist vahet ei ole kellega vaidled, peamine et asja lahendatud saaksid. Oleme nüüd ausad, liigagi paljud inimesed lasevad lihtsalt mütsi pähe tõmmata. Aga see selleks, mind huvitav kuidas lõpuks se eteema laheneb ja loodetavasti kirjeldad seda siin Reporter

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Võin mürki võtta, et antud auto pole 100% esinduse ajalooga, seega ei taha tehas hüvitamisest kuuldagi. Kuidas saab tehas olla kindel, et klient ise pole kuskil mujal nt. õli välba nullimisega mingi tundmatu tarkvaraga miskit tuksi keeranud.

Siin on tegemist tegelikult teenendaja ja kliendi vahelise arusaamise raskustega.

Tehas mitte ei tunnista oma praaki, vaid tunnistab oma saamatust probleemi lihtsamal lahendamisel, st hetkel ei suuda nad muud pakkuda kui antud kallite vidinate vahetamist. Kuna enamus autosi on selleks ajaks juba garantii alt väljas ja mujal servises käinud, siis pole ette nähtud ka hüvitisi, sest Saksa Ordnung ei luba teisiti ja miks peakski tehas kinni maksma "võib olla kellegi valede võtetega teostatud "remondi"" , kas teie maksaksite, kui te täpselt ei ta kas olete süüdi või mitte?

Võibolla on antud viga ainult neil autodel, milledel on keritud odomeetrit tagasi. Minu omal igatahes on.

Tehase praagi puhul peaks ju enamus masinaid tõrkuma ja oleks ammu juba tagasikutsumine olnud.

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Kuidas kindlaks tegid odomeetri (kilomeetrite lugeja) tagasi kerimise fakti?

Kermo
Veteran
Telefon: +3725204426
Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kermo »

T6nis2 kirjutas:Kuidas kindlaks tegid odomeetri (kilomeetrite lugeja) tagasi kerimise fakti?
Iga kord kui auto käib esinduses hoolduses pannaks näit kirja. Jussikese auto oli saksas hoolduses käinud ja tänu sellele sai auto ajaloost ka näha mis oli odomeetri näit hooldust tehes.
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!

Reporter
Huviline

jussike kirjutas:Võin mürki võtta, et antud auto pole 100% esinduse ajalooga, seega ei taha tehas hüvitamisest kuuldagi. Kuidas saab tehas olla kindel, et klient ise pole kuskil mujal nt. õli välba nullimisega mingi tundmatu tarkvaraga miskit tuksi keeranud.
Autol on 100% esinduse ajaloo. Kui mingit lahedust pakkuda ei saa, siis milleks siin sinu jutt on. Kui oled nii tark, aita siis mingi allahindlus saada.

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Kas allahindlus teeb su auto korda?

kirjuta oma win ja läbisõit ja vaatame seda 100%-st "õiget ajalugu".

4ratast
Huviline
Kontakt:

Reporter kirjutas:aita siis mingi allahindlus saada.
Ma juba kirjutasin, et kui VW esinduses varuosade letis küsid soodustust (ja vehid pingsalt klubi kaardiga, mille peale üteldakse vaid "möhh?") siis mingisuguse allahindluse sa ka saad. Iseasi mida sa loodad saada. -5% .. -10% .. -15% .. -20% .. on saavutatavad suulisel kokkuleppel. 20 000 .. 25 000 EEK (pakun huupi et sinna kanti need jubinad koos vahetusega) pealt on 20% juba tuntav soodustus :lol:

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Pidavat ca 16 kilo koos vahetusega leti hinnas olema.

Reporter
Huviline

jussike kirjutas:Kas allahindlus teeb su auto korda?

kirjuta oma win ja läbisõit ja vaatame seda 100%-st "õiget ajalugu".
Teeb kull

WVWZZZ3CZ6P002648

85000

Vasta

Mine “Kere & Sisu”