tagarattas tugavam müra
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
tagarattas tugavam müra
probleem selles, kui tagaratas üles tõstetult pöörlema panna, kostub sealt suurenenud sahin. Teine ratas pöörleb vaiksemalt.Kas viga on liigses laagri lõtkus, väheses määrdes või hakkab laager õhtule jõudma? kaua see laager võib veel nii sahiseda ja milliseid jamasid võib kaasa tuua?
autoks golf 3, aga vahet ju pole. klotsid ei ole , sest see on ikka laagri hääl, omal ajal sai vene autode laagreid regullitud ja seal oli hästi kuulda see hääl, kui laagrid olid veel liiga suure lõtkuga.Aga olen kuulnud ,et volkaritel peabki olema veidi suurem laagri lõtk, muidu koolevad üsna äkki.Mulle tundub, et minu volksul praegu miskit märkimisväärselt suurt lõtku ei olöe, ehk vaid natuke.pole nende tänaste autodega nii sins peal!
-
- Veteran
- Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 9 korda
Kui uue laagri paned, siis on lõtk, mis sisse jääb, väga väike. Kulununa tehaksegi see viga, et loks suur ja keeratakse aga peale. Mõnikord aitab mõneks ajaks, mõnikord lõppeb laager mõnesaja kilomeetriga ära. Kui sa räägid, et sul juba ka kahin sees on, siis ei saa aru mina, et mis ingli [VW Bot: "Keel korda!"] regullist siin saab enam juttu olla. Selle laagri hõõrde pinnad on juba lahkumas. See omakorda tähendab seda, et kui nüüd neid peale keerata, siis saab väga kiiresti laagrist jagu.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!
Mina vaatan jubinate hinnaklassi ladu24.ee'st. Nt minu auto varuosade hinnad: http://ladu24.ee/et/ladu1/4432" onclick="window.open(this.href);return false;
Forsis tegelikult tavaliselt isegi odavam, aga suurusjärgu saad sealt teada. Miski 130-150 eeku oli tagumine laager kui ma ostsin.
Forsis tegelikult tavaliselt isegi odavam, aga suurusjärgu saad sealt teada. Miski 130-150 eeku oli tagumine laager kui ma ostsin.
kui taga trummelpidurid siis sahisevad trummlid mööda plekk katet. Aitab rooste maha koputamine ja laagrite vahetus. (laager nii ära kulunud, et trummel taha surutud ja nühib mööda plekki, endal oli sama jama. Laagri vahetusega asi lahenes.
VW Golf mk3
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725