tagarattas tugavam müra

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses alusvankriga, amortide, velgede ja rehvidega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
wolk
Huviline
tagarattas tugavam müra

Lugemata postitus Postitas wolk »

probleem selles, kui tagaratas üles tõstetult pöörlema panna, kostub sealt suurenenud sahin. Teine ratas pöörleb vaiksemalt.Kas viga on liigses laagri lõtkus, väheses määrdes või hakkab laager õhtule jõudma? kaua see laager võib veel nii sahiseda ja milliseid jamasid võib kaasa tuua?

Raiq
Huviline
Auto: Golf3

Lugemata postitus Postitas Raiq »

Tavaliselt sahisevad piduri klotsid, kas ratas loksub k6vasti ja mis autost jutt käib?

[Muudetud: 9-11-2009 Raiq]

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

Vaheta laager ära, kui kahiseb juba. Siis peaks ka juba undama.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

wolk
Huviline

autoks golf 3, aga vahet ju pole. klotsid ei ole , sest see on ikka laagri hääl, omal ajal sai vene autode laagreid regullitud ja seal oli hästi kuulda see hääl, kui laagrid olid veel liiga suure lõtkuga.Aga olen kuulnud ,et volkaritel peabki olema veidi suurem laagri lõtk, muidu koolevad üsna äkki.Mulle tundub, et minu volksul praegu miskit märkimisväärselt suurt lõtku ei olöe, ehk vaid natuke.pole nende tänaste autodega nii sins peal!

woody
Veteran
Auto: Bora 2.0, B6 103 cbab
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas woody »

Kui uue laagri paned, siis on lõtk, mis sisse jääb, väga väike. Kulununa tehaksegi see viga, et loks suur ja keeratakse aga peale. Mõnikord aitab mõneks ajaks, mõnikord lõppeb laager mõnesaja kilomeetriga ära. Kui sa räägid, et sul juba ka kahin sees on, siis ei saa aru mina, et mis ingli [VW Bot: "Keel korda!"] regullist siin saab enam juttu olla. Selle laagri hõõrde pinnad on juba lahkumas. See omakorda tähendab seda, et kui nüüd neid peale keerata, siis saab väga kiiresti laagrist jagu.
EI ole aega, üldse ei ole aega!!

Raiq
Huviline
Auto: Golf3

Lugemata postitus Postitas Raiq »

Mis ta sahiseb sul ainult üles t6stetuna, v6i undab ka s6idu ajal?
Taga laagritel on väike loks normaalne.

wolk
Huviline

ehk ainult ülestõstetuna?!

wolk
Huviline

mingit erilist undamist sõidu ajal pole täheldanud

veiqqq
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas veiqqq »

Mul ka undama hakanud - nagu trammiga sõidaks ringi:( Oskab keegi umbkaudse tagaratta laagrite hinna ka äkki öelda?

[Muudetud: 12-11-2009 veiqqq]

riaak
Huviline
Auto: VW

Lugemata postitus Postitas riaak »

Mina vaatan jubinate hinnaklassi ladu24.ee'st. Nt minu auto varuosade hinnad: http://ladu24.ee/et/ladu1/4432" onclick="window.open(this.href);return false;
Forsis tegelikult tavaliselt isegi odavam, aga suurusjärgu saad sealt teada. Miski 130-150 eeku oli tagumine laager kui ma ostsin.

-TarMo-
Huviline
Auto: VW Golf MK3

Lugemata postitus Postitas -TarMo- »

kui taga trummelpidurid siis sahisevad trummlid mööda plekk katet. Aitab rooste maha koputamine ja laagrite vahetus. (laager nii ära kulunud, et trummel taha surutud ja nühib mööda plekki, endal oli sama jama. Laagri vahetusega asi lahenes.
VW Golf mk3
Tegelen elektroonikaseadmete parandamisega ning elektritöödega. 56488725

Vasta

Mine “Veermik”