G4 1,6 M käigukast
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
G4 1,6 M käigukast
Tere.
Volksul siis jama käigukastiga. Autoks G4 1,6 manual 2000 74kW.
Nagu ma juba aru olen saanud, siis see sellel juba üks tüüpviga.
Nimelt 5. ja kohati ka juba 4. käigul tuleb sisse undamine (heli nagu tagurdades). Nüüd küss selline, kas kellegil on nõu kuidas selle k2imari saaks lahti võtta ja seal vajalikud laagrid ära vahetada. Hea oleks, kui kellegil oleks jagada manuaali või asjalikke õpetussõnu, kuna käimari alt võetud ja kõik jubinad eemaldatud, kuid lahti ei saa seda, kinni-mis kinni:P
Ja kui muud üle ei jää eh on mõni hakkaja, kes oskab ise asja ära teha?
tänud abi eest!
Volksul siis jama käigukastiga. Autoks G4 1,6 manual 2000 74kW.
Nagu ma juba aru olen saanud, siis see sellel juba üks tüüpviga.
Nimelt 5. ja kohati ka juba 4. käigul tuleb sisse undamine (heli nagu tagurdades). Nüüd küss selline, kas kellegil on nõu kuidas selle k2imari saaks lahti võtta ja seal vajalikud laagrid ära vahetada. Hea oleks, kui kellegil oleks jagada manuaali või asjalikke õpetussõnu, kuna käimari alt võetud ja kõik jubinad eemaldatud, kuid lahti ei saa seda, kinni-mis kinni:P
Ja kui muud üle ei jää eh on mõni hakkaja, kes oskab ise asja ära teha?
tänud abi eest!
autoplats nagu blind date
Julge mees oled
:thumbup:
Moni kast pidi lahti tulema kui on neutraal sees, moni aga ainult kui teatud kaik sees ( volkaritel vist ei ole sellist asja).
Laagrite vahetuseks on vaja pressi ja spets tommitsat ( ilma viimast asja sa ei vaheta korpuse sees olevaid laagreid).
Tehase manuaal oleks vb abiks aga selle peab otsima, oskad vb oelda mis kasti tahis on ?

Moni kast pidi lahti tulema kui on neutraal sees, moni aga ainult kui teatud kaik sees ( volkaritel vist ei ole sellist asja).
Laagrite vahetuseks on vaja pressi ja spets tommitsat ( ilma viimast asja sa ei vaheta korpuse sees olevaid laagreid).
Tehase manuaal oleks vb abiks aga selle peab otsima, oskad vb oelda mis kasti tahis on ?
Muidu kuskil aasta tagasi tegi selline koht nagu Tõukur tutaval kasti korda. http://toukur.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; . Muidu audihooldus.ee peaks ka hakkama sellega saama. Pole seal ise käinud ja ei oska kommenteerida nende töö kvaliteeti ja hindasid.
-
- Huviline
- Auto: VW Golf 4 1.6SR & Audi a4 2.5tdi & Suzuki gsz400
sain ise ka sellise teoga paar nädalat tagasi hakkama,kasti lahti ei saanud tee või tina,ja viisin targema mehe kätte,minul käis kast siis Roosna allikul kus tegelevad sellega,läks maksma 1300kr.Kasti ise lahti ei soovita sul kiskuda,alumiinium korpuse katki kogemata teed sisi kahetsed elu lõpuni.Edu.