G3 tagurpidikäigu tuled

Autoelekter, elektroonika, lisaseadmed jne.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
StreeteR
Huviline
G3 tagurpidikäigu tuled

Lugemata postitus Postitas StreeteR »

Asi siis selline, et tagurpidikäigu tuled ei tööta, vaatasin ka testeriga pirnipesa üle ja sinna ka ei tule voolu nii siis mõtlesin et kaitse läbi aga kaitse ka terve siis üks sõber soovitas vaadata luugiküljes luugi sisse minevat juhtmetoru et vb juhtmed katki, tal oli ka sama jama aga tal olid sealt juhtmed katki aga mul endal olid terved, et siis kas keegi oskab aidata mida veel võiks vaadata?

qasis
Huviline
Auto: Golf 2, Golf 3, Opel Corsa

Lugemata postitus Postitas qasis »

tagurpidikäigu lüliti käigukangi juures

sorri jah minu väike viga loomulikult käimkoti peal

[Muudetud: 29-9-2009 qasis]

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Tagurpidikäigu lüliti asub käigukasti peal - vaata kapoti alla, 2-pistik läheb külge. Silda pistikus klemmid ära, kui tuled põlema lähevad on lüliti viga.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

StreeteR
Huviline

tänud eks vaatan selle ka üle;)

StreeteR
Huviline

okei suured tänud:)

veiqqq
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas veiqqq »

Mul sama jama. Kas sellel lülitil mingi remonditav tüüpviga või peab uue lüliti panema? Kuidas lüliti sealt maha installitakse üldse?

Kasutaja avatar
R36
Tunnustatud
Auto: VW GOLF MKV 2.0TDI 4Motion MY07 VW CADDY 1.6TDI MY2013
Tänanud: 42 korda
Tänatud: 197 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas R36 »

Lüliti käis maha kas oli 22 või 24 võti täpselt ei mäleta:cool: Lülitile saab teha koduremonti kui võtta ja kopputada vastu lülitit mutrivõtmega paar korda ilma et midagi katki läheks, ning suruda siis lüliti võmalikult sisse paar kolm korda ja lasta lahti. Ei garanteeri, et hakkab tööle aga minul vähemalt aitas!

mkII
Huviline

Lugemata postitus Postitas mkII »

Lase näiteks WD-40 vahele klemmidele, või miskit muud möksi, mis hästi elektrit juhib. Minul toimis!

veiqqq
Huviline
Kontakt:

mkII kirjutas:Lase näiteks WD-40 vahele klemmidele, või miskit muud möksi, mis hästi elektrit juhib. Minul toimis!
WD-40 ei juhi elektrit vaid kaitseb niiskuse eest ja õlitab ka mingil määral:lol:

veiqqq
Huviline
Kontakt:

golfi_vend kirjutas:Lüliti käis maha kas oli 22 või 24 võti täpselt ei mäleta:cool: Lülitile saab teha koduremonti kui võtta ja kopputada vastu lülitit mutrivõtmega paar korda ilma et midagi katki läheks, ning suruda siis lüliti võmalikult sisse paar kolm korda ja lasta lahti. Ei garanteeri, et hakkab tööle aga minul vähemalt aitas!
Eks ma proovin siis kuvaldameetriga kõpitseda seda lülitit:spin:

dcshoes
Huviline
Auto: vw passat b6

Lugemata postitus Postitas dcshoes »

mul oli kah see jama kuid pistik käigukasti peal ioli vale:) vahetasin ara ja töötab ilusti:)

GTI
Moderaator

Olenevalt käigukasti tüübist on lüliteid erinevaid - kas teemaalgatajal on 020 või 02A kast (e. mis autoga täpsemalt tegu), sellest võiks ikka alustada?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/

T6nis2
Huviline

Lugemata postitus Postitas T6nis2 »

Siit ,,kivi ,, moderaatoritele,administraatoritele. Ärge lubage foorumisse registreerida,kui pole auto marki,mudelit mainitud.

veiqqq
Huviline
Kontakt:

Sain korda. Kruttisin lahti ja leotasin/pesin bensiinis ja hakkas toimima jälle:)

romeoD

Lugemata postitus Postitas romeoD »

Mul oli ka taoliste symptomitega viga kyljes. Andurit annab välistada sel viisil, et võtad anduri kyljest pistiku lahti ja lood sinna silla. Syyde sisse ja kui siis ka tuled tööle ei hakka(nagu minul), siis ei pruugi anduri viga olla. Minul oli siis viga selles, et yks juhe oli lihtsalt läbi põlenud mõni cm peale pistikut.

veiqqq
Huviline
Kontakt:

Mul oli lihtsalt väga ukane. Btw, kui kedagi huvitab, siis see lüliti/andur pole lahtivõetav ega remonditav. Kui ikka kutu, siis peab uue panema. Passat b3 lülitist siis jutt.

mürr
Huviline
Auto: VW PASSAT B5.5 1.8T

Lugemata postitus Postitas mürr »

mul ka tagurpidikäigutuledega mingi kamm.kord põlevad kord mitte....kahtlustan et lüliti viga aga vaatasin et käimaka peal neid kaks lausa...et kumb siis on see õige ja mis see teine on?
Kett maas, kumm katki!

GTI
Moderaator

mürr kirjutas:mul ka tagurpidikäigutuledega mingi kamm.kord põlevad kord mitte....kahtlustan et lüliti viga aga vaatasin et käimaka peal neid kaks lausa...et kumb siis on see õige ja mis see teine on?
Kasti peal olev 2-juhtmega on tagurdustule lüliti (trossajamiga kastil on lüliti käiguvahetustorni otsas plastkorpuses), veidi tagapool diffri juures olev 3-juhtmeline on spido andur.

mürr
Huviline

tänu vastuse eest....kakun maha ja ju tuleb uus hankida!
Kett maas, kumm katki!

mürr
Huviline

uus lüliti küljes ja tuled toimivad.lüliti kusjuures maxis 33 krooni et täiesti ilus hind.
Kett maas, kumm katki!

Solts
Huviline

Lugemata postitus Postitas Solts »

Mul ka miskine viga küljes,põletab kaitsme läbi ja kõik,mõtlesin et kuskil mingi lühis aga pole jõudnud vaadata.Või oskab keegi pakkuda midagi?

cobr4
Huviline
Telefon: 55577121
Auto: Vw Golf Country '91

Lugemata postitus Postitas cobr4 »

Mul ka sama probleem, ainult mul käigukastil mingi 5 juhtmega pistik(syncro kasti eripära ilmselt?), osad juhtmed peaks siis juhtima seda tagasilla rakendumist, ei tea ainult kust poest sellist pistikut ledia võiks (Ladu24 lehel seda igatahes ei pakuta).

Vasta

Mine “Elektroonika”