Esimene pidur piiksub
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Esimene pidur piiksub
selline mure, et ?ks tagumine pidur piiksub.
s?itu alustades kohe ei piiksugi, aga kui korra olen pidurit vajutanud korralikult, siis hakkab. klotsid vaatasin ?le, need on paksud k?ll. pidurdades kaob h??l ?ra.
teooriaid on mitmed, mida s?brad on r??kinud:
-piduriklotsid vanad
-piduriketas k?ver
-mingi silinder seal ei funga
?kki oskate te mind aidata, suunata?
[Muudetud: 16-11-2009 kenno]
s?itu alustades kohe ei piiksugi, aga kui korra olen pidurit vajutanud korralikult, siis hakkab. klotsid vaatasin ?le, need on paksud k?ll. pidurdades kaob h??l ?ra.
teooriaid on mitmed, mida s?brad on r??kinud:
-piduriklotsid vanad
-piduriketas k?ver
-mingi silinder seal ei funga
?kki oskate te mind aidata, suunata?
[Muudetud: 16-11-2009 kenno]
nonii, ikka veeel jaman selle piiksuva piduriga 
selgus et tegemist siiski esimese piduriga
siiski. olen vahetanud kettad ja ostnud supporti paranduskomplekti ja vahetanud ära mölemad kelgu kõrvad.
mul on soovitatud panna õli klotsi liikumispinnale või vasemääret, et äkki jääb klots kuidagi kinni, siis käib imelikult vastu ja piiksub.
ja veel on soovitatud support üldse lahti võtta ja seest ära puhastada.
Keegi oskab aidata või mõnd muud soovitust anda ?

selgus et tegemist siiski esimese piduriga

siiski. olen vahetanud kettad ja ostnud supporti paranduskomplekti ja vahetanud ära mölemad kelgu kõrvad.
mul on soovitatud panna õli klotsi liikumispinnale või vasemääret, et äkki jääb klots kuidagi kinni, siis käib imelikult vastu ja piiksub.
ja veel on soovitatud support üldse lahti võtta ja seest ära puhastada.
Keegi oskab aidata või mõnd muud soovitust anda ?
- Corra
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1,9TDI 4motion, Golf 2 16v
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Mis sa seal sadulal(support) parandasid ? see, et ta mitte pidurdades häälst teeb tähendaks nagu seda, et sadula kolb ei tule tagasi, ehk siis kas kolvi tihendid on läbi või siis ei liigu kolb korralikult. Aga muidugi võib häält teha ka odav piduriklots ning ei välista ka piduri peasilindri vigasust.
- Corra
- Huviline
- Auto: VW Passat B5 1,9TDI 4motion, Golf 2 16v
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 3 korda
Teoorias peaks pärast piduri vajutamist seal kolvi silindris olev tihend kolbi natuke tagasi tõmbama ja kui see tihend pole just enam eriti korras, siis ta lihtsalt ei suuda enam kolbi tagasi tõmmata nii palju kui vaja. On ka jutte, et tegelt lükkab klotsid eemale ketas, kuna kettal on alati kergelt 8'sas vms. ja lükkab klotsid lihtsalt eemale nii.
Pedaali tallates peaks ta muidugi hästi liikuma, sest õli surve on taga.
Igatahes uuri seda suppordi asja, mis seisukorras see kolvi tolukaitsetihend on ning kui oled juba tihendi remontkomplekti ostnud, siis pole seda ka eriti raseke vahetada neid. Endal tegin tagumiste sadulate tihendi vahetuse, paras jamamine oli algul, aga kui õiged tööriistad näppus, siis saab kergelt. Esimestega peaks kergem ka olema, sest nende kolvid tulevad tõmmates välja, tagumistel pead kolvi välja keerama.
Samas võib miljon muud põhjust ka olla miks sul pidurid piiksuvad. Kas ees ainult üks pidur teeb häält või mõlemad ?
Pedaali tallates peaks ta muidugi hästi liikuma, sest õli surve on taga.
Igatahes uuri seda suppordi asja, mis seisukorras see kolvi tolukaitsetihend on ning kui oled juba tihendi remontkomplekti ostnud, siis pole seda ka eriti raseke vahetada neid. Endal tegin tagumiste sadulate tihendi vahetuse, paras jamamine oli algul, aga kui õiged tööriistad näppus, siis saab kergelt. Esimestega peaks kergem ka olema, sest nende kolvid tulevad tõmmates välja, tagumistel pead kolvi välja keerama.
Samas võib miljon muud põhjust ka olla miks sul pidurid piiksuvad. Kas ees ainult üks pidur teeb häält või mõlemad ?
aitäh nõuande eest, aga selle olen juba varem välistanudGolfovod kirjutas:enda kogemus oli: piduriketta kaitse (siuke pisi plekktiib) sai pressitud vastu ketta, pidur virises ja krõbises nii, et ma arvasin sadul on pooleks seal.
Juhtus kõik pärast Leigo muusika festi, kus vihm uputas parkla põllu peal, see pori mis sai igale poole kõverdaski seda plekki
-
- Huviline