Autoks siis 2003 aasta vw sharan, 1,9 tdi. Kui kiirendada ja siis gaasipedaal järsku lahti lasta on kuulda kuskilt mootori juurest imelikku sahinat, umbes nii: sahh-sahh-sahh. Oskab keegi seda kommenteerida?
Oli autol sama niiöelda "sahin" enne. Ei osanud midagi kahtlustada enne, kuid enam seda heli pole. Üks sahina põhjustaja võib olla leke torustikus, enda auto puhul siis turbotoru õmblus ja silmaga ei olnud ta tuvastatav. Kõik torud küljest ära ja eraldi kontrollida ( kas siis vee alla pistes ja vaadates kust läbi laseb vms ) , siis jõuab jälile. Seda muidugi juhul kui on sama probleem.
Kohapeal pöördeid tõstes ja pedaali järsku lahti lastes seda sümptomit ei ole, ainult sõidu ajal. Turbo peaks siis ka kohapeal seda häält ilmselt tegema.
Edit: kui asi veel hullemaks läheb, siis tõenäoliselt tulevikus hakkad kuulama kiirendamise ajal kuidas kuskilt õhku vahele võtaks, tuntav heli on kõrvaga kuulatav.
Mul G4 bensukal 2.0 kohapeal nii, et kui järsku gaasi annan siis käib sahin ja seda peab siis tõesti järsku tegema. Aga lahti lastes ei tee mingit häält. Sõiduajal pole ka midagi kuulnud. Huvitav milles mul viga võib olla?
Bensiini puhul väga ei julge kommenteerida, kuid kunagisel Type-r`il käis nii öelda sahin, pigem ütleks õhusahmakas läbi sellepärast, et kui järsult gaasi andsid, siis filter imes suurel õhinal õhku sisse ja see andis end tunda. Kui originaal filtrisüsteem sai vahetatud, siis andis paremini tunda.
Vote kirjutas:Mul G4 bensukal 2.0 kohapeal nii, et kui järsku gaasi annan siis käib sahin ja seda peab siis tõesti järsku tegema. Aga lahti lastes ei tee mingit häält. Sõiduajal pole ka midagi kuulnud. Huvitav milles mul viga võib olla?
Hinga ise järsult sisse, mis heli kuuled?
On sul siis midagi viga?
[Muudetud: 21-11-2009 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....