Palju kellegil selle isendi läbisõit on ja kuidas auto töötab.
endal läbisõit 365 tuhat ja auto töötab ideaalselt.
2.5 TDI Läbisõit 97-00
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
- erki1974
- Huviline
- Telefon: 56458883
- Auto: VW Passat 2,0 4WD 130 kw R-Line 12.2013
Kas on eelnevalt hästi hoitud või siis korralikult remonditud.Sul võib sellel reaalne läbisõit ka olla. Paljud on keritud ja siis mõtle ise kui palju see reaalne läbisõit veel olla võib. Kui eelnevalt on sinna mootorisse ikka väga korrralik õli pandud ja õigeaegselt vahetatud siis peab see kestma ka mõnda aega. Samas on tähtis millise kvaliteediga kütet tangid. Kindlasti on sul neid pihusteid juba vahetatud. Kas masinaga sõidad esimesele talvele vastu? Korraliku külmaga n.ö 20- kraadi siis saad näha mis sõiduk teeb. Samas oleks õige sõidukile kas el. mootorisoojendus või Webasto peale panna. Kas sul on automaat v. manuaal k.kast. Automaat võib sul juba 300 tuhhi peal veiderdama hakata. Mul tuttaval sai ostetud Passat 1,9 TDI 81kw automaat. Enne aru ei saanud kui kerghaagise järgi pani ja siis hakkas k.kast veiderdama. Täpseid tunnuseid ei tea aga sellel haagisel ei olnud kuigi suur raskus peal. Samas puudub mul 2,5 V mootoriga kokkupuude. Olen kuulnud et nendega pidi jamamist küll olema. VW esinduse vennad naljatavad tihti, et "sakslane mõtles 2,5 TDI V mootori välja karistuseks euroopale, sest kaotas II maailmasõja"
-
- Huviline
- Telefon: 123456
- Auto: vw2.5tdi
- Kontakt:
Kast on automaat, aga ka seda sai kunagi remonditud ja õli vahetatud mitte just kaua aega tagasi,nüüd töötab see ka ästi (Y) , ning eelmisel talvel ei saanud kurta 28 kraadiga maal olin, siis läx käima küll
ja kütust ei tihka ka kuskilt nurga tagant tankima
haagist pole kunagi sellega vedanud pole konksu
aga paarkuud tagasi sai ühte mitsut siin transporditud Imaverest- Rakkesse ja polnud hullu midagi.Ühesõnaga olen autoga rahul. kui autod hooldad sis sõidab küll.