mure 1,9tdi 2000 a passatiga, mingi imelik kõrin on.

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
puravik
Huviline
mure 1,9tdi 2000 a passatiga, mingi imelik kõrin on.

Lugemata postitus Postitas puravik »

mure siis selles, et kui hakkad sõitma ja kui gaasi anda, siis u 2000 pöörde peal tekib kuskil eesotsas mingi imelik kõrin. kui gaasi põhja lükkad siis kaob ära, ja seda on iga käiguga. Ise olen juba mitu päeva asja uurinud, aga pole lahendust leidnud, kõik poldid, murtid on ilusti kinni, summuti vastu ka midagi ei käi.
äkki oskab keegi aidata.

tobimarg
Huviline
Auto: VW Passat B8.5 Executive
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas tobimarg »

Automaatkasti turbiini sidur võib kõrisema hakata kui õli on oma aja ära elanud või õli tase on madal. Ma ei ole muidugi hiromant ja võibolla tuleb see heli hoopis mujalt kui kastist. Aga see on lihtsalt üks variant.

GTI
Moderaator
Auto: G3 3.0 VR6 N/A
Tänanud: 79 korda
Tänatud: 170 korda

Lugemata postitus Postitas GTI »

Miskine rihmajamiga seotud hääl (rullikud, pinguti, generaator)?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..

Inter&Cooler
Huviline

Lugemata postitus Postitas Inter&Cooler »

Mul on 2.5TDI V6 passat ja mul tegi ka sellist imelikku peenikest kõrinat. Arvati ka et käiguskast, kuid mul hoopis teine jama. Turbo turbiin käis vastu koda. Vaata turbo üle.

kratt6
Huviline

Lugemata postitus Postitas kratt6 »

Kui sul on automaatkastiga ,siis palju õnne,nn hooratas on katki.Õigemini on see hammasvööratta plekk,mis kinnitub väntvõlli otsa ja millele kinnitub turbiin.See on volkarite tüüpviga,mul oli sama jama,kolises sama moodi. Lammaris küsiti 1000 kr kasutatud eest.Vaata,et kindlalt sinu margi oma oleks,sest neil erinevused sees turbiini kinnitus aukudel.Esindusest uut pole mõtet küsida,tuleb koos turbiiniga.

puravik
Huviline
Lugemata postitus Postitas puravik »

mismõttes hammasvööratta plekk,mis kinnitub väntvõlli otsa ja millele kinnitub turbiin. hooratas ju terves tükis, 6 poldiga läheb vända külge ja turbiin käib 3 poldiga selle külge, mis sellel seal üldse katki annab minna?

Vasta

Mine “Ülekanne”