Passati 81kw 5k manuaalkasti lammutamine

Küsimused, probleemid ja arutelud seoses käigukastide ja siduritega.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Vasta
Huligaan
Veteran
Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 18 korda

Passati 81kw 5k manuaalkasti lammutamine

Lugemata postitus Postitas Huligaan »

Tere

On siin selline imelik mure koorunud:

Pannes 4 käigu sisse, kostab salongi laagri undamist, seega eeldan et 4 käigu laager on otsi andmas, kuna kõik teised käigud oa vaiksed.

Sooviks siit näpunäiteid, nippe kuidas on kõige kergem ja kiireim seda lahendada ja kas kastil võib midagi muud ka olla viga?

Kas kasti mahavõtmine on sama keerukas kui ntx karteripõhja tihendi vahetamine? Ehk siis mootor ülevalt kinni ja sild alt ära?

Joonised kastist oleks ka teretulnud, kuna ei suuda omale ETKA-t tööle saada millegipärast.

Rainer
Kui nupp ei jaga, siis käed korrutavad või rahakott astendab.

www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

kasti maha võtmiseks ei ole kindlasti vaja mootorit tõsta ega ka silda alt ära võtta, kast tuleb niisamagi maha.

JAWAmees
Huviline
Auto: Golf 3 2.9 syncro

Lugemata postitus Postitas JAWAmees »

alts20, B5-l on mootor piki kere. See pole golf
Huligaan, ei oska öelda, kuidas maha lammutamisega lood on, aga kindlasti soovitaks käima saata kapremonti inimeste juurde, kes on sellega juba ammu tegelenud. Kui ühe käigu laager ära suri, eks varsti teised kaa lähevad.
Lisaks on mul kuri kahtlus, et lihtsam moto koos kastiga eemaldada, kui tegeleda silla eemaldusega, seda muidugi, kui on millega mootor kere vahelt välja tõsta. Edu

Huligaan
Veteran
Auto: B5 passat 1998a,vw beetle (aastat ei mäleta) B5.5 passat, 2002a. B7 passat 2011a ja nüüd siis B8 alltrack 2018

Pikkimootor jah, sealt ka see teema :)

mootor koos käimaga maha ei mahu, ei ülesse, ega alla :D, all on kohe sillatala ( karteripõhja all) ja eest üles tõstes, ei tõsta välja.

Kuna autot ei saa jätta pikemaks ajaks tõstukile jätta, siis tuleb vist kasti ise kokku lappida, planeeritav aeg on 3 päeva :D:D
Tea kui reaalne see ka on :P

www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.

alts20
Huviline

Lugemata postitus Postitas alts20 »

JAWAmees kirjutas:alts20, B5-l on mootor piki kere. See pole golf
Huligaan, ei oska öelda, kuidas maha lammutamisega lood on, aga kindlasti soovitaks käima saata kapremonti inimeste juurde, kes on sellega juba ammu tegelenud. Kui ühe käigu laager ära suri, eks varsti teised kaa lähevad.
Lisaks on mul kuri kahtlus, et lihtsam moto koos kastiga eemaldada, kui tegeleda silla eemaldusega, seda muidugi, kui on millega mootor kere vahelt välja tõsta. Edu
Ma ei saa aru milles teil see probleem seisneb?
Mootor on loomulikult pikku peal ja seda pole vaja mulle ka meenutada.
Piki kast tuleb palju kergemalt maha kui risti kast ja mina isiklikult siin küll mingit probleemi ei näe.
Milleks te mootorit tahate maha tõsta, sellest ka aru ei saa.
Ausalt öeldes ei saa üldse aru millest teil see probleem tekitatud on?
Auto tõstukile, põhjakatted alt ära, poolteljed lahti lasta, pooltelgede peal olevad kaitsmed eemaldada poltidest, käigukasti käpad lahti lasta siis liigub kast suts tagant alla poole. Seejärel lahti lasta siduri toru ja ka kiiruse ja tagurpidi käigu tulede pistikud ja käiguhoovastik. Siis võtta maha aku juhe, lahti lasta starter(maha ei ole tarvis seda võtta), seejärel ümber kasti poldiring lahti ja kast maha tõsta. See on ühel mehel 1 - 2 tunni töö kui käed õigest kohast välja kasvavad.
Milles siin see küsimus on ma ei saa endiselt aru?
Olen seda korduvalt teinud ja nii manuaalil kui automaadil.
Automaadil on vaja õigesti hüdrumuhv vabastada, muud keemiat seal ei olegi ju.

Huligaan
Veteran

Asi niikaugel et kast on lauapeal laiali, k-kasti kate pealt saadud, ühe võlli sai liikuma aga teine võll on kinni ja ülesse välja ei tule. All olev stopper ja zimmer on eemaldatud.
Siit nyyd küsimus, kuidas võllid kätte saada?

Rainer

www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.

Huligaan
Veteran

Oskab keegi teadisi jagada?

www.hyzerflip.ee
kõik reklaamiga seonduv.

Vasta

Mine “Ülekanne”