Külmad ilmad tulemas:D

Jutud VW diiselmootorite teemadel.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

JunZuu1991
Huviline
Lugemata postitus Postitas JunZuu1991 »

küsimus? mul maal garaasi juures diisel genekas töötab punase küttega:) ega sel pole ohtu külmuda?

marios
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas marios »

tervist, oskab keegi öelda mis jama mu autot vaevab?Nimelt sellise pakasega süüdet andes ei võta starteritki taha, vahest võtit mitu korda keerates tuleb starter taha ja siis ka käivitub. Ära tüütab, et peab käima vedama. Juba teist talve niimoodi ja just suurte külmadega. Võtit andes midagi ei juhtu vaid kustuvad armatuuris tuled. Autoks 2003 a passat 1,9tdi 96kw.
VEOTEENUS KAUBIKU JA KALLURIGA 51 904 594

JunZuu1991
Huviline

marios kirjutas:tervist, oskab keegi öelda mis jama mu autot vaevab?Nimelt sellise pakasega süüdet andes ei võta starteritki taha, vahest võtit mitu korda keerates tuleb starter taha ja siis ka käivitub. Ära tüütab, et peab käima vedama. Juba teist talve niimoodi ja just suurte külmadega. Võtit andes midagi ei juhtu vaid kustuvad armatuuris tuled. Autoks 2003 a passat 1,9tdi 96kw.
ma arvan et oleks aeg uue aku järgi minna...

jawarider2
Huviline

Lugemata postitus Postitas jawarider2 »

nii
Viimati muutis jawarider2, 27 Nov 2018, 19:15, muudetud 1 kord kokku.

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

jawarider2 kirjutas:täna läksin Neste automaat tanklast tankima diislit ja enne mind tankis seal üks mees kellel oli ka diisel masin..tema hoopis lasi 5 liitrit bensiini sinna kuna ta oli 40 liitrit diislit Statoilist võtnud ning ütles et hangus ära ja loodab et vast saab koju sõita..rääkis et tühikäigul käib aga maanteele läheb sis pidi per*es olema...niiet hoitke eemale Statoilist..tartu omadest küll.
Ma võiks ju sama Neste kohta ütelda, et hoidke eemale .. aga ei ütle. 2.5 aastat olen Tartu Statoilidest tankinud diislit. Filtrist pole kunagi tilkagi vett v2lja tulnud, iga talv on auto paugupill.

Kui ma ka viimase 40 liitrit oleks ostnud 4 kuud tagasi, siis see hanguks mul praegu paaki. Kas sa küsisid mehe käest millal ta selle 40 liitrit ostis .. ja mis tal enne paagis oli. Kui seal paagis oli enne teine 40 liitrit või rohkem mingit solki ees, siis miks Statoili süüdistada.

Point on selles, et faktid on puudulikud enne kui hakatakse kedagi kohe maailmalõpus süüdistama ... aga eks see olegi eestlaste loomuses :lol:
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

Kasutaja avatar
VWM
Huviline
Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas VWM »

t2na ommik ju palju soojem...a alles kolmanda käivitumisega läx asi tööle..mõtsin juba et tuleb taksoga tööle minna...jama...

sirwilliam
Huviline
Lugemata postitus Postitas sirwilliam »

Taksojuhtidel on talvel rohkem tööd:lol:
Ma usun, et nemadki vannuvad hommikuti, et auto ei lähe käima:lol:

wolkar3
Huviline
Auto: VW Passat 2.0, Highline 2001, bensiin, 85 KW

Lugemata postitus Postitas wolkar3 »

Eile varahommikul sai vaadatud ühte vene telekanalit ja seal siis üks autosalongi spets andis väikse õpetuse, kuidas hommikul külmaga aku "üles äratada". Süüde sisse, lähituled peale ca 10-ks sekundiks, siis kõik kustu ja siis käivita. Paraku läks kõrvust mööda, kas tegu bensukaga või diisliga.
Ise pole seda nippi veel proovinud.

Kasutaja avatar
VWM
Huviline
Auto: VW Passat B7 / 2.0 TDI 103kw /

Lugemata postitus Postitas VWM »

wolkar 3 kirjutas:Eile varahommikul sai vaadatud ühte vene telekanalit ja seal siis üks autosalongi spets andis väikse õpetuse, kuidas hommikul külmaga aku "üles äratada". Süüde sisse, lähituled peale ca 10-ks sekundiks, siis kõik kustu ja siis käivita. Paraku läks kõrvust mööda, kas tegu bensukaga või diisliga.
homme ommikul proovin ja siis annan teada kas diisliga toimib..:lol:

janar103
Huviline
Lugemata postitus Postitas janar103 »

wolkar 3 kirjutas:Eile varahommikul sai vaadatud ühte vene telekanalit ja seal siis üks autosalongi spets andis väikse õpetuse, kuidas hommikul külmaga aku "üles äratada". Süüde sisse, lähituled peale ca 10-ks sekundiks, siis kõik kustu ja siis käivita. Paraku läks kõrvust mööda, kas tegu bensukaga või diisliga.
See väga vana nipp juba. Mõeldud tõesti külmaga aku ergutamiseks, et käivitamise ajaks oleks nö üles ärganud. Süüdet pole vaja keerata, lihtsalt tõmbad kangist ja hoiad 4-5 sek täistulesid, siis paari sekundi pärast käivitad. See nipp toimib vaid enne käivitamist!

Head proovimist!:)

jawarider2
Huviline

Kui

jawarider2
Huviline

To

aht
Huviline
Auto: VW Transporter TDI, VW Amarok

Lugemata postitus Postitas aht »

jawarider2 kirjutas:To 4Ratast : Ja kust otsast siin faktid puudulikud on????
ma ei taha seda jutu uskuda, ise sõidab auto ka pikka aega juba statoili diisliga

Netman112
Huviline
Lugemata postitus Postitas Netman112 »

Mu auto seisab jätkuvalt maja ees:( käivitades ajab tagant valget suitsu ja ei mitte ei lubagi .. võib vict öelda et eelsüüte küünlad õhtul ?

KuldarA
Huviline
Telefon: 56248247
Tänanud: 37 korda
Tänatud: 78 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KuldarA »

Imelik, et kui ta alles tankis, siis jõudis küte paagis kohe hetkega hanguda :D Või siis Statoil müübki juba varem hangunud kütet :) Endal ka peres diisel masin, tangime ainult Statoilist ning probleeme pole veel siiani olnud :)

[Muudetud: 17-12-2009 hardrock14]
Autod ja mootorrattad välismaalt, autode komisjonimüük, autode ost http://www.mobile24.ee

sillu7
Huviline

Lugemata postitus Postitas sillu7 »

:D naljatilgad! Vaadake parem tankuri peale, kas on suvine või talvine. Olgugi, et talv käes, kuid siiani on võimalik suvekütet tankida :D

JunZuu1991
Huviline

JunZuu1991 kirjutas:küsimus? mul maal garaasi juures diisel genekas töötab punase küttega:) ega sel pole ohtu külmuda?
keegi ei tea miskit?:) kuna seda päris tihti kasutan siis ei tea kas on mõtet tühjaks lasta ohutuse mõttes?

corbe
Huviline
Auto: A5
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas corbe »

JunZuu1991 kirjutas:
JunZuu1991 kirjutas:küsimus? mul maal garaasi juures diisel genekas töötab punase küttega:) ega sel pole ohtu külmuda?
keegi ei tea miskit?:) kuna seda päris tihti kasutan siis ei tea kas on mõtet tühjaks lasta ohutuse mõttes?
Oleneb kui puhas see punane küte sul on. Turvalisuse mõttes võid ju sinna lisada vähe diiselkütuse lisandit. Kuigi toeerias ei tohiks temaga midagi juhtuda ( eeldusel et ei ole valanud kuskilt kanistrist, kus olnud sees vett või muud ollut põhjas )

4ratast
Huviline
Auto: BMW i4 M50
Tänatud: 18 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas 4ratast »

jawarider2 kirjutas: point on selles et miks ma muidu kirjutasin selle teksti kui ta ei oleks alles tankinud.lol...sellepärat ta tuligikohe nestesse ja võttis pena peale et statoilist sai just s***a.
No see ei tee näiteks olematuks fakti, et kui 40 liitrit Statoili diislit kallata teise 40 liitri iilge solgi otsa, saab paaki tekkivas kokteilis süüdistada kohe Statoili. Tolle "mehe" jutust võiks ilmselt järeldada, et ta varem Statoilis tankinud ei ole eriti. Seega me ei tea kus ta varem tankinud on ja mis ollus tal juba seal paagis ees oli.

See on igivana teema mille üle võimegi kaklema jääda .. iga mees imetleb ikka oma XXXX kõige rohkem :lol:

Teeme nii et kaklused Neste vs. Statoil vs. Olerex vs. .... jäävad siit teemast välja:exclamation:

[Muudetud: 17-12-2009 4ratast]

[Muudetud: 17-12-2009 4ratast]
▇ ▅ █ ▅ ▇ ▂ ▃ ▁ ▁ ▅ ▃ ▅ ▅ ▄

sax82
Huviline
Auto: Passat 96kw Primera Sri

Lugemata postitus Postitas sax82 »

igast tanklast võib halba kütet trehvata. praegu ise sõidan vene küttega ja tõmban teisi dislasi käima :)

sirwilliam
Huviline
Lugemata postitus Postitas sirwilliam »

Pole tõesti mõtet tanklaid maha teha. Igaüks ise teab kust ostab ja mida eelistab.

marios
Huviline
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas marios »

JunZuu1991 kirjutas:
marios kirjutas:tervist, oskab keegi öelda mis jama mu autot vaevab? Autoks 2003 a passat 1,9tdi 96kw.
Ei äitäh, aku aasta tagasi ostetud. Nagu sa mu postitusest lugeda võisid kirjutasin ju et vahest võtit mitu korda keerates läheb käima. Kui aku läbi oleks kust ta siis voolu võtaks ?
VEOTEENUS KAUBIKU JA KALLURIGA 51 904 594

JunZuu1991
Huviline

marios kirjutas:
JunZuu1991 kirjutas:
marios kirjutas:tervist, oskab keegi öelda mis jama mu autot vaevab? Autoks 2003 a passat 1,9tdi 96kw.
Ei äitäh, aku aasta tagasi ostetud. Nagu sa mu postitusest lugeda võisid kirjutasin ju et vahest võtit mitu korda keerates läheb käima. Kui aku läbi oleks kust ta siis voolu võtaks ?
siis proovi seda et enne kui käivitad tõmba miski kümneks sekundika täistuled peale.... siis käivita alles, teeb aku kenasti erguks...

copilot
Huviline
Auto: VW Bora Highline 1,9 TDI 81kw AHF 99.a. / VW Bora 1,9 TDI PD 96kw ASZ 03.a.

Lugemata postitus Postitas copilot »

JunZuu1991 kirjutas:
marios kirjutas:
JunZuu1991 kirjutas: ma arvan et oleks aeg uue aku järgi minna...
siis proovi seda et enne kui käivitad tõmba miski kümneks sekundika täistuled peale.... siis käivita alles, teeb aku kenasti erguks...
Vb tuleks kontaktid üle kontrollida, minul näit oli eelmine aasta G2 sama jama, et juhtmekontakt starteri poole pealt oli veits korrudeerunud ja ei andnud lihtsalt ühendust.
Diesel Power KEEPS ME GOING

jawarider2
Huviline

No
Viimati muutis jawarider2, 27 Nov 2018, 19:16, muudetud 1 kord kokku.

Vasta

Mine “Diislid”