chiptuuning
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
chiptuuning
Kas keegi on vw golf 3-le cihipi peale pand?
Kas tasub ära või mitte? Mis tagajärjed võivad olla jne....
Kas tasub ära või mitte? Mis tagajärjed võivad olla jne....
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Mis mootorile?
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
Ma kyll pole ise pannud aga tean tuttavate kaudu ja sõbra kaudu.
Et vabalt hingavale pannakse chipi väga harva:)
Kuna aitab väga vähe ja korralik chip on kallis peaaegu isegi mõne golf 3 puhul pool auto hinnast:) Et ypris kallis:)
Et näiteks vr6-le annab see juurde max kusagil 128kw lisaks 12 KW ja 22 NM ja 7 km/h tippkiirus jne.
Chip on rohkem turboga autodele kasulikum:)
Näiteks vw Golf 3 1.9 tdi 81 kw saab lisaks 22 kw ja 50 NM ning kütusekulu samuti langeb väheke:)
Et, kui raha jagub, siis võid peale panna vabalt hingavale chipi:)
Kuna aitab väga vähe ja korralik chip on kallis peaaegu isegi mõne golf 3 puhul pool auto hinnast:) Et ypris kallis:)
Et näiteks vr6-le annab see juurde max kusagil 128kw lisaks 12 KW ja 22 NM ja 7 km/h tippkiirus jne.
Näiteks vw Golf 3 1.9 tdi 81 kw saab lisaks 22 kw ja 50 NM ning kütusekulu samuti langeb väheke:)
ma leidsin lätist mingisuguse 1000 krooniga mis käib ECU ajju peaks tegelt midagi juurde andma...ma loodan et midagi per*e ei lähe.--keit-- kirjutas:Ma kyll pole ise pannud aga tean tuttavate kaudu ja sõbra kaudu.
Mina ei julgeks seda oma autole panna, kohe 100%:)Maksim91 kirjutas:ma leidsin lätist mingisuguse 1000 krooniga mis käib ECU ajju peaks tegelt midagi juurde andma...ma loodan et midagi per*e ei lähe.--keit-- kirjutas:Ma kyll pole ise pannud aga tean tuttavate kaudu ja sõbra kaudu.
Aga iga mees teab ise mis oma autole parem:)
1000 kr kuidagi väga odav:D Läti värk:P
- Mattias
- EVWK juhatus
- Auto: G3 1.8T,Passat B5.5 1.9TDI
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 51 korda
peaks midagi juurde andma? ma arvan, et ta annab juurde peavalu,kui see värk lollitama hakkab.
odavalt ei tasu imesid loota,ning kui masina minek pole sulle piisav, on mõttekam ikka kõvema mootoriga auto vaadata omale.
odavalt ei tasu imesid loota,ning kui masina minek pole sulle piisav, on mõttekam ikka kõvema mootoriga auto vaadata omale.
G3 1.8T teema | Disain ja muud tegemised: UnitedDesign&Code | Ühel õigel autohuvilisel on pool autot koguaeg toas.