Mure siis elline, et kas keegi oskab öelda kui palju õli läheb 2.5 V6 Tiptronic kasti. Auto 2000a
[Muudetud: 21-12-2009 Inter&Cooler]
"K" 2.5 V6 Tiptronic
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
-
- Huviline
Sellega asi niimoodi. Ma ostsin autopoest käigukastiõli filtri, tihendi ja küsisin kui palju õli sinna sisse läheb. Müüa uuris ja ütles et 3,6 liitrit. Lasin vana õli välja, mida oli seal kokku u 4,7 liitrit, vahetasin filtri ära ja panin sisse 4 liitrit. Aga seal käigukasti põhja küljes on kontrollava ja sealt küll õli tulema ei hakkanud, siis panin 1l juurde kuid ikka ei midagi. Proovisin käiva mootoriga kõik käigud järgi kuid kontrollavast ei tulnud ikka midagi. Autodata ütleb et läheb hoopiski 2,6 liitrit.
Mida ma peaksin nüüd tegema, kas kuulama mida autodata ja poemüüa ütlevad või panen niipalju juurde et kontrollavast tulema hakkaks.
Kast töötab muidu normaalselt aga külma mootoriga kipub 40-50 km/h kiiruse juures natuke tõksutama...
Mida ma peaksin nüüd tegema, kas kuulama mida autodata ja poemüüa ütlevad või panen niipalju juurde et kontrollavast tulema hakkaks.
Kast töötab muidu normaalselt aga külma mootoriga kipub 40-50 km/h kiiruse juures natuke tõksutama...