Küsimus golf mk 3 kohta
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Huviline
- Auto: GMC Suburban 5.7, Golf III 1.8
Minu meelest tõlgendate te seda punkti valesti. Ma küsisin ARKist, et kas ma võin panna oma 1.8 55 kW mootori asemele 2.0 110 kw ja öeldi, et tee see on lubatud, tuleb vaid pärast mootori vahetamist ülevaatuspunktis lasta heitgaasid mõõta ja siis käia ARKis, et uus mootor passi panna. Aga 55 kW ja 110 kW erinevus ei jää mitte kuidagi 30 % piiridesse. Lubatud oli panna ka B3 Passati 2.0 100 kW mootor.
-
- Huviline
- Telefon: 56218835
- Auto: Golf Plus 2006 1,6 FSI
et ühesõnaga kui asi ära teha enne seda arkis räägita oma plaanidest ning seejärel tegutseda ja ark uuesti ülevaatusele et peaks reaalselt saama ka siis 2,8 vr6 peale tõsta ?
kui 30 % jääb sealt väga kaugele aga vr6 on tehasest välja tulnud sellise mk3 kerele
samas on ka 4 wd tegemisega ?
tahaks teha sellist 4 wd turbopilli endale pikas plaanis
aga jah raha ja aega lääb sinna aga on vaja kas on võimalik et kas on mõtet oma raha sinna laduda
paljud muidugi sellepeale räägivad osta kohe parem masin endale mis sa sellest ika ehitad aga ehitamise rõõm on ka rõõm:)
kui 30 % jääb sealt väga kaugele aga vr6 on tehasest välja tulnud sellise mk3 kerele
samas on ka 4 wd tegemisega ?
tahaks teha sellist 4 wd turbopilli endale pikas plaanis
aga jah raha ja aega lääb sinna aga on vaja kas on võimalik et kas on mõtet oma raha sinna laduda
paljud muidugi sellepeale räägivad osta kohe parem masin endale mis sa sellest ika ehitad aga ehitamise rõõm on ka rõõm:)
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Võta kätte ja mine ARKi ja küsi sealt. Sa saad oma küsimustele lõpliku vastuse ja kui tahad ka siis paberi mis tõestab et pärast mootori vahetust ei tule probleeme. Ümberehitus luba on vaja kui tahad Syncro silda alla panna kuna sa pead muutma kere konstruktsioone ja sellega kaasnevad turvalisuse probleemid (ei tea mina ega ARK kui hea keevitaja sa oled). Sa pead läbima tehnilise kontrolli et kõik asjad oleksid vastavuses ümberehitus loal kirja pandud muudatustega (vastava tugevusega materjalid, poldid ja keevitused).
Kui tõsine plaan ehitada siis mine astu ARK salongi sisse ja kõik probleemid saavad lõpliku vastuse!
Kui tõsine plaan ehitada siis mine astu ARK salongi sisse ja kõik probleemid saavad lõpliku vastuse!
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
-
- Veteran
- Kontakt:
T6nis2 kas sa oled kunagi näinud Syncro ja tavalise esiveolise golfi sildasid? Ühel ju sõltumatu vedrustus teisel sõltuv mis peaks juba piisavalt ütlema (rääkimatta teisest pagassi põhjast, suuremast tunnelist).
-
- Veteran
- Kontakt:
Kas pagassi põhi, gardaani tunnel ja silla kinnitused lanseroni küljes pole kerega kuidagi seotud? Ilmselgelt ma olen millestki valesti aru saanud
Harige mind!

-
- Veteran
- Kontakt:
Selleks et seda ei tee sina, mina, ega see vend ka siin kes küsib. Teevad need kes teavad mihuke peavalu see on ja ei tule fooumisse kõvatama.