Asi siis selline, et tagurpidikäigu tuled ei tööta, vaatasin ka testeriga pirnipesa üle ja sinna ka ei tule voolu nii siis mõtlesin et kaitse läbi aga kaitse ka terve siis üks sõber soovitas vaadata luugiküljes luugi sisse minevat juhtmetoru et vb juhtmed katki, tal oli ka sama jama aga tal olid sealt juhtmed katki aga mul endal olid terved, et siis kas keegi oskab aidata mida veel võiks vaadata?
Tagurpidikäigu lüliti asub käigukasti peal - vaata kapoti alla, 2-pistik läheb külge. Silda pistikus klemmid ära, kui tuled põlema lähevad on lüliti viga.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Tõre vanamehenäss foorumis oma võimeid välja elamas..
Lüliti käis maha kas oli 22 või 24 võti täpselt ei mäleta Lülitile saab teha koduremonti kui võtta ja kopputada vastu lülitit mutrivõtmega paar korda ilma et midagi katki läheks, ning suruda siis lüliti võmalikult sisse paar kolm korda ja lasta lahti. Ei garanteeri, et hakkab tööle aga minul vähemalt aitas!
golfi_vend kirjutas:Lüliti käis maha kas oli 22 või 24 võti täpselt ei mäleta Lülitile saab teha koduremonti kui võtta ja kopputada vastu lülitit mutrivõtmega paar korda ilma et midagi katki läheks, ning suruda siis lüliti võmalikult sisse paar kolm korda ja lasta lahti. Ei garanteeri, et hakkab tööle aga minul vähemalt aitas!
Eks ma proovin siis kuvaldameetriga kõpitseda seda lülitit:spin:
Olenevalt käigukasti tüübist on lüliteid erinevaid - kas teemaalgatajal on 020 või 02A kast (e. mis autoga täpsemalt tegu), sellest võiks ikka alustada?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad su oma tasemele ja lajatavad siis kogemusega. /Iid-Tõstamaa/
Mul oli ka taoliste symptomitega viga kyljes. Andurit annab välistada sel viisil, et võtad anduri kyljest pistiku lahti ja lood sinna silla. Syyde sisse ja kui siis ka tuled tööle ei hakka(nagu minul), siis ei pruugi anduri viga olla. Minul oli siis viga selles, et yks juhe oli lihtsalt läbi põlenud mõni cm peale pistikut.
Mul oli lihtsalt väga ukane. Btw, kui kedagi huvitab, siis see lüliti/andur pole lahtivõetav ega remonditav. Kui ikka kutu, siis peab uue panema. Passat b3 lülitist siis jutt.
mul ka tagurpidikäigutuledega mingi kamm.kord põlevad kord mitte....kahtlustan et lüliti viga aga vaatasin et käimaka peal neid kaks lausa...et kumb siis on see õige ja mis see teine on?
mürr kirjutas:mul ka tagurpidikäigutuledega mingi kamm.kord põlevad kord mitte....kahtlustan et lüliti viga aga vaatasin et käimaka peal neid kaks lausa...et kumb siis on see õige ja mis see teine on?
Kasti peal olev 2-juhtmega on tagurdustule lüliti (trossajamiga kastil on lüliti käiguvahetustorni otsas plastkorpuses), veidi tagapool diffri juures olev 3-juhtmeline on spido andur.
Mul ka sama probleem, ainult mul käigukastil mingi 5 juhtmega pistik(syncro kasti eripära ilmselt?), osad juhtmed peaks siis juhtima seda tagasilla rakendumist, ei tea ainult kust poest sellist pistikut ledia võiks (Ladu24 lehel seda igatahes ei pakuta).