Vedrud
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
Vedrud
Sai vahetatud esimeed amortide tugi laagrid uute vastu kuna oli pealmise taldriku ja kere vahel suur vahe. Vahetuse käigus ilmnes, et amordid ka omadega õhtul. Sai siis need uute vastu vahetatud. Taldriku ja kere vahele jäi ikka vahe. Proovi sõitu tehes oli nüüd jube kolin sees. Ise kahtlustan et vedrud ka õhtul. Omal pole rohkem mõtteid millega need vahed ära kaoksid. Kui uued vedrud panna, kas siis kaovad vahed taldiku ja kere vaelt ära ?
Enne seda kolinat polnud kuna vanad vedrud oli suht pehmed uutega. vanadega seda probleemi polnud kui uued puksid sai pandud ja jäid samuti vahed. Sai kõik täpselt samuti kokku pandud nagu vanad olid. Pole selle probleemiga enne kokku puutund. Eks omme vaatan selle asja üle. Äkki jäi midagi kahe silma vahele.
[Muudetud: 31-12-2009 Ints28]
[Muudetud: 31-12-2009 Ints28]
Võid ka mind une pealt üles äratada G2või G3-e.probleemi korral veermiku koha pealt,annan vastuse. Pole mul mingit autodadat,see muidugi minu kahjuks,kuid kui küsija on asjalik,100 protsenti aitan. Kui on ka diisel mootor 55 KW. 66kw. G2-hel oli 51 või 59 KW. Küsimus oli küll kerest,kuid kunagi ei tea millal tuleb vajadus ära märkida mootori kilovatid. Nii et küsija Ints, mootor oma autol ka paljasta,mitte koodi,kas või teada olevaid KW.
Jaa jah mootor koodiga ABS,kuid kere kohapealt,padjad, vahet ju pole. Unusta ära ka selline mõte,et vanad vedrud on ,,pehmemad,, allapoole vajunud jne. Teema algas probleemist,et ,,kuna oli pealmise taldriku ja kere vahel suur vahe,, . Jäi sulle küsija siiski probleemiks remondi järgne vea kõrvaldamine.
-
- Huviline
Puudu oli üks seib, mis käib amordi varre ülemisest keermest alla poole jääva laiema osa peale ja vedru taldriku vahele. Enne tugilaager loksus peal, kui fikseeriv kruvi kinni keerata, siis selle panemisel kadus see ära. Teisel pool oli see ilusti olemas. Oli kiiruga kahe silma vahele jäänud. Minule oli see ette võtmine esmakordne.
Mulle tundub, et sa ei ole ju tark kui paistab - ma oleks ise ka une pealt ülenud, et see seib jäi panematta!T6nis2 kirjutas:Võid ka mind une pealt üles äratada G2või G3-e.probleemi korral veermiku koha pealt,annan vastuse. Pole mul mingit autodadat,see muidugi minu kahjuks,kuid kui küsija on asjalik,100 protsenti aitan.
Ei ole vist teemat kus sa ei pläkutaks.