Passat B6 rooli vibratsioon!

Küsimused, probleemid ja arutelud plekitöödest vilkuvate täringuteni.

Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu

Kermo
Veteran
Telefon: +3725204426
Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kermo »

Reporter kirjutas: 1. Ma ostsin neid kasutaja Tomson11 käest.
2. Et rehvid tagasi anda, või raha küsida, mul vaja mingid tõendid. Praegune olukord on selline, et balansseerimistehnika näitas, et rattaga kõik korras ja kõik.
Saksa Autole pöörduda finantsseis praegu ei luba, nii et otsin mingi odavam teenindus, mis võib öelda, kas asi on rehvidest, või autost…
Igasugune abi probleemilahendamiseks teretulnud!
Jõuame jälle sinna et auto jõutakse osta, veljed ka aga kõige tähtsam ehk rehvid pannakse mingid, suvalised kuskilt saadud. Nagu rahvatarkus juba ütleb et pole olemas odavat ja head asja. Müü need veljed ja rehvid maha kui raha pole ja osta väiksemad koos korralikude rehvidega, see lahendaks kõik su probleemid.
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!

Reporter
Huviline

Lugemata postitus Postitas Reporter »

Kermo kirjutas:
Reporter kirjutas: 1. Ma ostsin neid kasutaja Tomson11 käest.
2. Et rehvid tagasi anda, või raha küsida, mul vaja mingid tõendid. Praegune olukord on selline, et balansseerimistehnika näitas, et rattaga kõik korras ja kõik.
Saksa Autole pöörduda finantsseis praegu ei luba, nii et otsin mingi odavam teenindus, mis võib öelda, kas asi on rehvidest, või autost…
Igasugune abi probleemilahendamiseks teretulnud!
Jõuame jälle sinna et auto jõutakse osta, veljed ka aga kõige tähtsam ehk rehvid pannakse mingid, suvalised kuskilt saadud. Nagu rahvatarkus juba ütleb et pole olemas odavat ja head asja. Müü need veljed ja rehvid maha kui raha pole ja osta väiksemad koos korralikude rehvidega, see lahendaks kõik su probleemid.
c'mon! rehvid olid uued ja reedel sain neid kasutaja ompracing jalle ehk kolmas kord kontrollitud. Tema sonul pole rehvidega mingi viga!
kui keegil on 18' veljede ja rehvide komplekt laenatada, siis andke teada.
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud
Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
Tänanud: 54 korda
Tänatud: 579 korda

Lugemata postitus Postitas jussike »

Saa nüüd aru, kuna balansseerimis pink pöörleb nii aeglaselt, siis ei saagi ta välja näidata olukordi, mis toimub suurtel kiirustel, siis kui hakkavad alles tõsised jõud mõjuma. Kui kuskilt on kasvõi üks koort vales asendis või vigastatud väheselgi määral, mängib see tõsist rolli rehvi käitumises suurtel kiirustel. Kuna on tegemist China toodanguga ei julgeks küll mingist kvaliteedist rääkida ja ega igat rehvi eraldi pingis nagunii ei kontrollita. Pole ka ime, kui mingi praagi partii otsa sattunud, sealt hiinast võib kõike oodata.

Mis puutub testidesse, siis pole ma veel kordagi üle 17" rehvide teste näinud, eks neid ikka tehakse, kuid siiski testitakse ikka levinumat mõõtu.

Ja mida see velje suurus siin aitama peaks, lõppkokkuvõttes peab ju ratta ümbermõõt samaks jääma, olgu või 14" velg.

[Muudetud: 5-7-2009 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Okey, panustame laagrile. Kuid miks tekkis just peale rataste vahetust vibra ja miks vibra vahepeal suureneb ja vahepeal ära kaob?
Füüsikas sai kunagi õpitud sellist asja nagu resonants, lainete liitumine jne...
Kui mõlemal rehvil on ühesugune viga (ühest partiist), järelikult käituvad nad võrdselt ja kuna sa ei sõida eriti pikalt otse vaid ka keerad vahest, siis ju rataste kiirused erinevad, seetõttu tulebki selline muutuva tugevusega vibra, sest migil ajal satuvad vigased kohad võrdsetele kohtadele jne...
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....

Kermo
Veteran
Telefon: +3725204426
Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kermo »

Võib tõesti olla et mõni laager läbi, või rumm kõver aga elu on näidanud et võimalus et sellised asjad kokku langevad velgede vahetusega on ikka väga väike. Samas on olnud piisavalt kogemusi uute tundmatu firma rehvidega kuhu tuleb näiteks 100g raskust veljele laduda (veljed sirged) ja nädala pärast klient tagasi kuna auto vibreerib. Uuesti balanseerides avastad et raisad ennast ringi kujuliseks kulutanud ja viskad raskused küljest minema (ja igasuguseid veel veidramaid asju).

Reporter: Kui valdad inglise keelt siis võid piisavalt arvustusi leida netist nende rehvide kohta. Alati käib läbi aga üks lause, et parim mis selle raha eest saab, ehk siis hind vastab ka kvaliteedile. 1k 17" rehvi eest on hea hind küll. Nüüd saadki säästetud raha autoteenindustesse jätta.
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!

Reporter
Huviline

Arvan, et tuleb nii kui nii auto kontrollida, sest vana rehvidega ja väiksemate veljedega tuli ka mingi vibratsioon auto alt.
Kuna mul teine auto veel olemas, siis tegin eile proovisõit ja seal on vaja rattad uuesti balansseerida ja sillastendile minna, aga samal ajal 10 aasta vanem auto sõidab natukene teistmoodi, ehk ilma vibratsioonita.

Ametliku teenistusega on selline asi, et nendele praegu eriti ei usu.
Otsin mingi teine kindel koht – pakkumised?

Reporter
Huviline

Kermo: Rehvid on 18’ ja olen nendega vähemalt 3000 km sõitnud juba. Praegu mingeid mustridefekti ma ei näe.

Edit: in all departments the Nexen N3000 delivers more than it costs

[Muudetud: 6-7-2009 Reporter]

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Reporter kirjutas:Arvan, et tuleb nii kui nii auto kontrollida, sest vana rehvidega ja väiksemate veljedega tuli ka mingi vibratsioon auto alt.
Kuidas nüüd järsku vanade ratastega vibra tekkis, enne nagu oli jutt, et peale uute paigaldust tekkis?

Reporter
Huviline

jussike kirjutas:
Reporter kirjutas:Arvan, et tuleb nii kui nii auto kontrollida, sest vana rehvidega ja väiksemate veljedega tuli ka mingi vibratsioon auto alt.
Kuidas nüüd järsku vanade ratastega vibra tekkis, enne nagu oli jutt, et peale uute paigaldust tekkis?
Roolivibratsioon tekkis siis, kui uued veljed ja rehvid panin auto all.
Nõrk kerevibratsioon oli alati, lihtsalt ei panin ma tähele.

TurboPassat
Huviline

Lugemata postitus Postitas TurboPassat »

Mul on ka passatil mingi kerge vibra roolis ja keres.... aga kuna asju on niipalju mis seda põhjustada võivad siis sõidan rõõmsalt sedaviisi edasi... eks kui asi päris suureks läheb siis on kergem vigast detaili leida ka ehk
VW Passat 1.8T 97a 110kw

karl01
Huviline
Lugemata postitus Postitas karl01 »

oled juba lahenduse leidnud? kui ei siis soovitan sul vaadata piduri kettad üle ja ka õõtsa puksid;)

Reporter
Huviline

karl01 kirjutas:oled juba lahenduse leidnud? kui ei siis soovitan sul vaadata piduri kettad üle ja ka õõtsa puksid;)
Arvan et asi ikka rehvidest oli :)

onusnooker
Huviline
Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a

Lugemata postitus Postitas onusnooker »

Plaanisin ka ise samu rehve osta 18" mõõdus, hea oli, et ei tormanud ;)

Huumor
Huviline

Lugemata postitus Postitas Huumor »

Mul hakkas ka järsku rool vibreerima siin mõniaeg tagasi. Roolil loksu ega miskit pole. Arvan, et lumi ja jää võivad süüdi olla, kuskil vahele läinud.

[Muudetud: 5-1-2010 Huumor]

Kasutaja avatar
jussike
Tunnustatud

Huumor kirjutas:Mul hakkas ka järsku rool vibreerima siin mõniaeg tagasi. Roolil loksu ega miskit pole. Arvan, et lumi ja jää võivad süüdi olla, kuskil vahele läinud.

Tõsine huumor küll, aga teema on algatatud jaanipäeva paiku, et kus siis lumi ja jää olid :lol: :dork:

Huumor
Huviline

Lugemata postitus Postitas Huumor »

jussike kirjutas:
Huumor kirjutas:Mul hakkas ka järsku rool vibreerima siin mõniaeg tagasi. Roolil loksu ega miskit pole. Arvan, et lumi ja jää võivad süüdi olla, kuskil vahele läinud.

Tõsine huumor küll, aga teema on algatatud jaanipäeva paiku, et kus siis lumi ja jää olid :lol: :dork:
:bigsmile::lol:

Reporter
Huviline

onusnooker kirjutas:Plaanisin ka ise samu rehve osta 18" mõõdus, hea oli, et ei tormanud ;)
:thumbup::thumbup::thumbup:

Vasta

Mine “Kere & Sisu”