Jõuame jälle sinna et auto jõutakse osta, veljed ka aga kõige tähtsam ehk rehvid pannakse mingid, suvalised kuskilt saadud. Nagu rahvatarkus juba ütleb et pole olemas odavat ja head asja. Müü need veljed ja rehvid maha kui raha pole ja osta väiksemad koos korralikude rehvidega, see lahendaks kõik su probleemid.Reporter kirjutas: 1. Ma ostsin neid kasutaja Tomson11 käest.
2. Et rehvid tagasi anda, või raha küsida, mul vaja mingid tõendid. Praegune olukord on selline, et balansseerimistehnika näitas, et rattaga kõik korras ja kõik.
Saksa Autole pöörduda finantsseis praegu ei luba, nii et otsin mingi odavam teenindus, mis võib öelda, kas asi on rehvidest, või autost…
Igasugune abi probleemilahendamiseks teretulnud!
Passat B6 rooli vibratsioon!
Moderaatorid: etnies858, J.Aru, GTI, dellu
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Kermo - tel. 5204426 | Meeldivad vanad autod ja noored naised!
c'mon! rehvid olid uued ja reedel sain neid kasutaja ompracing jalle ehk kolmas kord kontrollitud. Tema sonul pole rehvidega mingi viga!Kermo kirjutas:Jõuame jälle sinna et auto jõutakse osta, veljed ka aga kõige tähtsam ehk rehvid pannakse mingid, suvalised kuskilt saadud. Nagu rahvatarkus juba ütleb et pole olemas odavat ja head asja. Müü need veljed ja rehvid maha kui raha pole ja osta väiksemad koos korralikude rehvidega, see lahendaks kõik su probleemid.Reporter kirjutas: 1. Ma ostsin neid kasutaja Tomson11 käest.
2. Et rehvid tagasi anda, või raha küsida, mul vaja mingid tõendid. Praegune olukord on selline, et balansseerimistehnika näitas, et rattaga kõik korras ja kõik.
Saksa Autole pöörduda finantsseis praegu ei luba, nii et otsin mingi odavam teenindus, mis võib öelda, kas asi on rehvidest, või autost…
Igasugune abi probleemilahendamiseks teretulnud!
kui keegil on 18' veljede ja rehvide komplekt laenatada, siis andke teada.
My Fast likes to keep things LIGHT © Reporter Edition
- jussike
- Tunnustatud
- Auto: Arteon SB Hybrid 115+55=160kW - jussike
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 579 korda
Saa nüüd aru, kuna balansseerimis pink pöörleb nii aeglaselt, siis ei saagi ta välja näidata olukordi, mis toimub suurtel kiirustel, siis kui hakkavad alles tõsised jõud mõjuma. Kui kuskilt on kasvõi üks koort vales asendis või vigastatud väheselgi määral, mängib see tõsist rolli rehvi käitumises suurtel kiirustel. Kuna on tegemist China toodanguga ei julgeks küll mingist kvaliteedist rääkida ja ega igat rehvi eraldi pingis nagunii ei kontrollita. Pole ka ime, kui mingi praagi partii otsa sattunud, sealt hiinast võib kõike oodata.
Mis puutub testidesse, siis pole ma veel kordagi üle 17" rehvide teste näinud, eks neid ikka tehakse, kuid siiski testitakse ikka levinumat mõõtu.
Ja mida see velje suurus siin aitama peaks, lõppkokkuvõttes peab ju ratta ümbermõõt samaks jääma, olgu või 14" velg.
[Muudetud: 5-7-2009 jussike]
Mis puutub testidesse, siis pole ma veel kordagi üle 17" rehvide teste näinud, eks neid ikka tehakse, kuid siiski testitakse ikka levinumat mõõtu.
Ja mida see velje suurus siin aitama peaks, lõppkokkuvõttes peab ju ratta ümbermõõt samaks jääma, olgu või 14" velg.
[Muudetud: 5-7-2009 jussike]
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
- jussike
- Tunnustatud
Okey, panustame laagrile. Kuid miks tekkis just peale rataste vahetust vibra ja miks vibra vahepeal suureneb ja vahepeal ära kaob?
Füüsikas sai kunagi õpitud sellist asja nagu resonants, lainete liitumine jne...
Kui mõlemal rehvil on ühesugune viga (ühest partiist), järelikult käituvad nad võrdselt ja kuna sa ei sõida eriti pikalt otse vaid ka keerad vahest, siis ju rataste kiirused erinevad, seetõttu tulebki selline muutuva tugevusega vibra, sest migil ajal satuvad vigased kohad võrdsetele kohtadele jne...
Füüsikas sai kunagi õpitud sellist asja nagu resonants, lainete liitumine jne...
Kui mõlemal rehvil on ühesugune viga (ühest partiist), järelikult käituvad nad võrdselt ja kuna sa ei sõida eriti pikalt otse vaid ka keerad vahest, siis ju rataste kiirused erinevad, seetõttu tulebki selline muutuva tugevusega vibra, sest migil ajal satuvad vigased kohad võrdsetele kohtadele jne...
Võin rääkida miskit keretöödest, ärge mootorite kohta minu käest midagi küsige.....
-
- Veteran
- Telefon: +3725204426
- Auto: VW Polo 82/VW Caravelle 86
- Kontakt:
Võib tõesti olla et mõni laager läbi, või rumm kõver aga elu on näidanud et võimalus et sellised asjad kokku langevad velgede vahetusega on ikka väga väike. Samas on olnud piisavalt kogemusi uute tundmatu firma rehvidega kuhu tuleb näiteks 100g raskust veljele laduda (veljed sirged) ja nädala pärast klient tagasi kuna auto vibreerib. Uuesti balanseerides avastad et raisad ennast ringi kujuliseks kulutanud ja viskad raskused küljest minema (ja igasuguseid veel veidramaid asju).
Reporter: Kui valdad inglise keelt siis võid piisavalt arvustusi leida netist nende rehvide kohta. Alati käib läbi aga üks lause, et parim mis selle raha eest saab, ehk siis hind vastab ka kvaliteedile. 1k 17" rehvi eest on hea hind küll. Nüüd saadki säästetud raha autoteenindustesse jätta.
Reporter: Kui valdad inglise keelt siis võid piisavalt arvustusi leida netist nende rehvide kohta. Alati käib läbi aga üks lause, et parim mis selle raha eest saab, ehk siis hind vastab ka kvaliteedile. 1k 17" rehvi eest on hea hind küll. Nüüd saadki säästetud raha autoteenindustesse jätta.
Lowlifer@FB | "I'm starting to think my cars enjoy my money more than I do... "
Arvan, et tuleb nii kui nii auto kontrollida, sest vana rehvidega ja väiksemate veljedega tuli ka mingi vibratsioon auto alt.
Kuna mul teine auto veel olemas, siis tegin eile proovisõit ja seal on vaja rattad uuesti balansseerida ja sillastendile minna, aga samal ajal 10 aasta vanem auto sõidab natukene teistmoodi, ehk ilma vibratsioonita.
Ametliku teenistusega on selline asi, et nendele praegu eriti ei usu.
Otsin mingi teine kindel koht – pakkumised?
Kuna mul teine auto veel olemas, siis tegin eile proovisõit ja seal on vaja rattad uuesti balansseerida ja sillastendile minna, aga samal ajal 10 aasta vanem auto sõidab natukene teistmoodi, ehk ilma vibratsioonita.
Ametliku teenistusega on selline asi, et nendele praegu eriti ei usu.
Otsin mingi teine kindel koht – pakkumised?
- jussike
- Tunnustatud
Kuidas nüüd järsku vanade ratastega vibra tekkis, enne nagu oli jutt, et peale uute paigaldust tekkis?Reporter kirjutas:Arvan, et tuleb nii kui nii auto kontrollida, sest vana rehvidega ja väiksemate veljedega tuli ka mingi vibratsioon auto alt.
Roolivibratsioon tekkis siis, kui uued veljed ja rehvid panin auto all.jussike kirjutas:Kuidas nüüd järsku vanade ratastega vibra tekkis, enne nagu oli jutt, et peale uute paigaldust tekkis?Reporter kirjutas:Arvan, et tuleb nii kui nii auto kontrollida, sest vana rehvidega ja väiksemate veljedega tuli ka mingi vibratsioon auto alt.
Nõrk kerevibratsioon oli alati, lihtsalt ei panin ma tähele.
-
- Huviline
-
- Huviline
- Auto: VW Passat 1.6 77kw 2014a
- jussike
- Tunnustatud
Tõsine huumor küll, aga teema on algatatud jaanipäeva paiku, et kus siis lumi ja jää olidHuumor kirjutas:Mul hakkas ka järsku rool vibreerima siin mõniaeg tagasi. Roolil loksu ega miskit pole. Arvan, et lumi ja jää võivad süüdi olla, kuskil vahele läinud.
[Muudetud: 5-1-2010 Huumor]

jussike kirjutas:Tõsine huumor küll, aga teema on algatatud jaanipäeva paiku, et kus siis lumi ja jää olidHuumor kirjutas:Mul hakkas ka järsku rool vibreerima siin mõniaeg tagasi. Roolil loksu ega miskit pole. Arvan, et lumi ja jää võivad süüdi olla, kuskil vahele läinud.
[Muudetud: 5-1-2010 Huumor]![]()